Binaire Opties Portal

5 momenten waarop je niet moet beleggen

5 momenten waarop je niet moet beleggen

Soms laat je de binaire opties links liggen, zoals in deze gevallen

We beleggen allemaal graag, anders zouden we niet op deze website zitten. Het is een plezierig tijdverdrijf, en voor degenen die er wat bedrevener in zijn, kan het zelfs aardige winst opleveren. Toch zijn er momenten dat je de binaire opties beter even links kunt laten liggen, omdat je gewoon je geld vergooit (of een te groot risico daarop loopt). Op die momenten iz het zaak om de trading room te verlaten, wat anders te gaan doen en misschien later eens terug te komen. Wanneer zijn die momenten? Hieronder noemen we 5 voorbeelden.

Als je onder invloed bent

Na een avondje in de kroeg hebben we allemaal wel eens zo’n moment dat we nog even willen beleggen. Misschien kreeg je tijdens het drinken een goed idee, of wil je gewoon nog even wat tijd verdoen voordat je gaat slapen. Beleggen onder invloed van drank (of erger nog, drugs) is echter altijd een slecht idee. De kans dat je onnodige risico’s neemt, is te groot. Beleg dus niet onder invloed.

Als je emotioneel bent

Net als drank en drugs kunnen emoties je inschattingsvermogen flink beïnvloeden, met alle gevolgen van dien. Of je boos, verdrietig of juist heel blij bent, maakt niet uit. Neem het risico niet om emotioneel te beleggen.

Als je maar wat zit te klikken

Heb je wel eens dat je merkt dat je helemaal niet met je hoofd bij het beleggen zit, maar gewoon aan het klikken bent op de groene en rode knopjes? Dat is het moment om even wat anders te gaan doen, voordat je veel geld verliest.

Als je in een losing streak zit

Niets is frustrerender dan wanneer een paar trades achter elkaar mislukken. En frustratie is een emotie. Daarom moet je altijd stoppen als je in een losing streak zit. Probeer niet nog 1 trade om je verlies te compenseren. Neem afstand en probeer het later nog eens.

Als je geen (eigen) geld meer hebt

Regel 1 van het beleggen is: beleg met geld dat je zonder problemen kunt verliezen. Als je geld inzet dat eigenlijk voor belangrijke posten (huur, eten, electra etc.) bestemd is, of je gaat beleggen met geleend geld, stop dan. Het is het niet waard.

Lees meer binaire opties tips.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Choose a Rating

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>