Binaire Opties Portal

Aandelen Tesla (Tip!)

Aandelen Tesla (Tip!)

Bubbel gaat barsten voor aandelen Tesla?

Aandelen Tesla kunnen de komende tijd weleens een flinke knauw verwachten. De pers begint de mening bij te stellen over de gedroomde elektrische auto. Tijd om in te stappen? Wederom is autonieuws het nieuws van de dag op BinaireOptieHandelaar.

Behoorlijk lager

Reden om de Amerikaanse fabrikant in de gaten te houden is het eveneens Amerikaanse Consumer Reports. Ooit, toen de elektrische auto (die menig Ferrari en andere sportauto qua prestaties niet ontliep) nog niet zo lang op de markt was, kreeg de snelle sedan een waardering van 103 uit 100 punten. Amerikaans overdrijven, zullen we maar zeggen. blijkt nu echter als een blad aan de boom omgeslagen. De rating is nu niet meer ‘off the charts’, niet eens meer goed, maar gedaald tot onder het gemiddelde. En dat gaat waarschijnlijk doorwerken op de aandelen Tesla.

Waarom?

Hoe kan het dat de gedoodverfde Messias van het elektrische rijden ineens zo laag scoort? In het begin werd uitgegaan van een zelf aangeschafte Telsa Model S. Die scoorde volgens het consumentenadviesbureau beter dan ooit. Nu sijpelen echter de berichten binnen dat de auto de nodige mankementen vertoont en daardoor nogal onbetrouwbaar kan zijn. Er is zelfs op bepaalde onderdelen achteruitgang te zien in dit jaar ten opzichte van vorig jaar.

Beurskoers

We schreven al eens eerder over autofabrikant Tesla. Toen ging het de producent nog voor de wind. Helaas is dat vandaag de dag iets minder het geval. Zo zien we dat gisteren aandelen Tesla flink moesten inleveren: de koers daalde maar liefst 6,61 procent. Dat dit nieuws extra olie op het vuur gaat gooien, lijkt ons zeer waarschijnlijk. Hoewel niets met zekerheid gezegd kan worden, loont het de moeite om in ieder geval de koers van de Amerikaanse autobouwer in de gaten te houden.

Binaire opties Tesla handelen?

Wil je binaire opties op aandelen Tesla handelen? Je kunt voor een broker als abcOptions kiezen en direct zelf beginnen met beleggen. Ben je onervaren? Kies dan voor een geautomatiseerde handelsrobot en laat je adviseren. Kijk eens naar Optiesadvies.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Choose a Rating

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>