Binaire Opties Portal

American Airlines boekt goed eerste kwartaal

American Airlines boekt goed eerste kwartaal

Maatschappij ziet winst ruimschoots verdubbelen

Het eerste kwartaal van 2015 was voor luchtvaartmaatschappij American Airlines en goede start van het jaar. Het bedrijf trapte de eerste 3 maanden af met ruim 2 keer zoveel winst als het jaar ervoor.

Besparingen

Vandaag presenteerde American Airlines de cijfers. De verhoging van de winst werd vooral gerealiseerd door een extreem gunstige olieprijs, die de brandstofprijzen laag hield. Daarnaast wist de maatschappij de nodige andere besparingen te realiseren. In totaal bespaarde American Airlines 7 procent op de operationele kosten. Hierin zijn ook de brandstofprijzen meegerekend. De maatschappij profiteert zo sterk van de dalende olieprijs, omdat deze als een van de weinige zich niet indekt tegen de schommelingen met opties op de olieprijs.

Zelfs 3 keer

Met de eenmalige posten meegerekend, bleef er in totaal 932 miljoen dollar, ofwel 860 miljoen euro, aan de strijkstok van de airliner hangen. Dat is ruim het dubbele van wat er in het eerste kwarttaal van 2014 werd gerealiseerd aan winst. Toen bedroeg het resultaat na aftrek van kosten 452 miljoen dollar. Worden de eenmalige posten niet meegerekend in deze cijfers, dan valt het resultaat nog gunstiger uit en bedraagt de winst 1,2 miljard dollar, net niet het drievoudige van wat het eerste kwartaal van 2014 opleverde.

Omzet

Ondanks dat de winst 2 tot 3 keer zo hoog uitviel (afhankelijk van het rekensommetje), steeg de omzet niet navenant. Die was zelfs lager uitgevallen dan in de eerste 3 maanden van 2014 en kwam uit op 9,8 miljard dollar, ofwel een daling van 1,7 procent.

Luchtvaart binaire opties

Steeds meer beleggers stappen in luchtvaart binaire opties, nu deze branch steeds meer lijkt aan te trekken. Aandelen van verschillende luchtvaartmaatschappijen en fabrikanten van vliegtuigen en motoren zijn bij diverse binaire opties brokers beschikbaar om te handelen. Lees meer over deze binaire opties en ontdek een nieuwe mogelijkheid om tot 90 procent rendement op je investering te verdienen. Lees meer over:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Choose a Rating

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>