Binaire Opties Portal

Automatisch beleggen

Automatisch beleggen

Automatisch beleggen nog steeds veel gezocht

Automatisch beleggen stijgt nog elke dag in vraag, nu een steeds grotere groep beleggers binaire opties ontdekt. Voor de Nederlandse markt zijn er niet veel mogelijkheden om volledig geautomatiseerd in deze opties te handelen. Wel zijn er diverse tools die je kunnen helpen. Daarmee krijg je advies voor de trades die je wilt gaan plaatsen. Het plaatsen van de trade moet je nog wel zelf doen, zodat je altijd zelf de uiteindelijke controle over je budget hebt. Lees hieronder meer over automatisch beleggen.

Wat verstaan we onder automatisch beleggen?

Bij automatisch beleggen denken we doorgaans aan tools en menselijke diensten waarbij je een bepaald budget instelt dat vervolgens voor je belegd wordt. Zo kun je bijvoorbeeld de bank opdracht geven om met jouw vermogen te beleggen. Hiervoor hoef jij verder weinig te doen, dus zou je kunnen stellen dat het automatisch gaat.

Automatisch beleggen van binaire opties

In de binaire opties zijn er dergelijke diensten te vinden. In het verleden boden enkele binaire opties brokers met een SpotOption platform de mogelijkheid tot automatisch beleggen aan. Je kon dan uit een lijst met succesvolle beleggers kiezen. Vervolgens werd je gevraagd een budget en een bedrag per trade in te stellen. Ook gaf je aan tot welke datum je deze belegger wilde volgen. Op deze manier volgde je automatisch de trades van deze belegger en profiteerde je mee van het succes.

Andere vormen van ‘automatisch’ beleggen

Het echt automatisch beleggen is inmiddels zo goed als uitgestorven, omdat de binaire opties belegger nu eenmaal graag de touwtjes in eigen handen houdt. In plaats van volledig geautomatiseerde tools, zijn er daarom nu services voor binaire opties signalen en handelsrobots. Dit gaat allebei misschien niet volledig automatisch, maar het beleggen wordt er wel een stuk eenvoudiger door.

Optiesadvies

Het dichtst bij automatisch beleggen komt de tool Optiesadvies. Deze handelsrobot analyseert de beurskoersen en kan met een nauwkeurigheid van zo’n 80 procent voorspellingen doen voor de koersbewegingen in de toekomst. De software werkt op digitale opties en geeft je een aanbeveling voor call (stijgende koers) of put (dalende koers). Met 1 druk op de ‘trade now’ knop volg je dit advies en gaat je trade lopen.

Lees meer over onze Optiesadvies ervaringen.

Binaire opties signalen

Iets verder van het volledig automatisch beleggen, liggen de binaire opties signalen. Dit zijn services die je advies geven over te volgen beleggingen. Vaak gaan deze signalen gepaard met een nauwkeurigheidspercentage, zodat je de kans van slagen zelf kunt zien. Verschillende brokers bieden deze dienst aan. Let wel: nadat je het advies (meestal per mail) hebt ontvangen, moet je zelf naar de website van de binaire opties broker gaan en de desbetreffende trade plaatsen. Het enige dat automatisch gebeurt, is het ontvangen van het advies. Het beleggen moet je dus zelf doen.

Liever zelf beleggen?

Wil je niet automatisch beleggen, maar zelf de controle over je trades houden? Er zijn verschillende binaire opties brokers waarbij je terecht kunt. Als je behoefte hebt om met een klein bedrag in te stappen, raden wij je aan om eens te kijken bij Optie24. Daar kun je al voor slechts 50 euro starten, en krijg je direct 100 procent bonus. Beleggen was nog nooit zo toegankelijk!

Lees hier meer over Optie24.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Choose a Rating

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>