Binaire Opties Portal

Binaire Opties Beurskoersen

Binaire Opties Beurskoersen

Meeste Europese beurzen positief, AEX in de min

Terwijl de meeste Europese beurskoersen een stijgende lijn vertoonden, heerste er in Amsterdam een minder positief handelsklimaat. In onze hoofdstad vertoonde de AEX een tegengesteld beeld van zijn Europese evenknieën door iets lager te sluiten. Ook de MidKap liet het na te stijgen, maar daalde ook niet. Aan het eind van de dag stond de aandelenindex onveranderd op 610,38 punten.

De AEX stond dan wel lager, een groot verlies voor de Amsterdamse beurskoers bleef uit. Aan het eind van de dag had de beurs een tiende van een procent ingeleverd ten opzichte van de openingskoers. In absolute cijfers betekende dit een slot op 411,41 punten. Ondertussen zagen beleggers de Europese beurskoersen in zowel Parijs als Londen en Frankfurt winsten boeken met tussen de 0,3 en 0,5 procent.

De Amsterdamse AEX had vooral te lijden onder Shell, dat 2,66 procent moest inleveren over de gehele dag. Ook Aegon presteerde behoorlijk onder de maat en zag de prijs per aandeel dalen met maar liefst 6,1 procent, na de presentatie van de cijfers over het derde kwartaal. Volgens analisten van ING waren de cijfers ‘rommelig’. Het onderlinge resultaat lag zo’n 3 procent lager dan de verwachting van de marktkenners.

Binaire opties op Europese beurskoersen handelen?

Wil je binaire opties op Europese beurzen handelen. Alle binaire opties brokers bieden binaire opties aan waarmee je kunt beleggen op de Europese beurskoersen. Op deze manier kun je voorspellen wat de Europese beurskoersen doen en geld verdienen aan je voorspelling door er binaire opties op af te sluiten. Ben je nieuw in de wereld van binaire opties? Bekijk de info op deze website goed voordat je begint met beleggen. Of je kunt het direct proberen bij een van onze brokers.

Beleg binaire opties op Europese beurskoersen bij Optie24!

Beleg bijvoorbeeld binaire opties op Europese beurskoersen bij Optie24. Deze binaire opties broker komt uit Nederland en weet precies wat de Nederlandse belegger nodig heeft. Zo is de gehele website in het Nederlands te zien en kun je met iDEAL geld storten op je account. Lees ook onze ervaringen met Optie24.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Choose a Rating

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>