Binaire Opties Portal

Binaire opties Ferrari

Binaire opties Ferrari

Wat je moet weten over binaire opties Ferrari

Binaire opties Ferrari hebben natuurlijk een bijzondere klank. Ze maken een bepaald gevoel in je los, zelfs als je niets om auto’s geeft. Het is een luxueus merk, een bepaald droombeeld. Gaat die droom ook uitkomen voor de aandelen van het merk? Lees hieronder wat je moet weten over binaire opties Ferrari.

De koers doet het vrij aardig

Geheel tegen sommige verwachtingen in (waarover hieronder meer) weet de koers van het luxueuze sportmerk zich aardig te houden, zoals te zien is in de grafiek hieronder. Op dit moment schommelt de koers net iets onder het niveau bij de beursgang. De vraag is alleen hoe lang dit nog door zal gaan. Hoe lang duurt het voordat de nieuwigheid en glamour van Ferrari voor de handelaren vervaagt, en het aandeel puur op prestaties wordt afgerekend?

binaire opties ferrari

Analisten vrezen voor een bubbel

We schreven al over de beursgang van Ferrari en wisten te melden dat analisten zeker niet onverdeeld positief waren over het aandeel. Hierboven las je al dat de nieuwigheid en glamour van het merk waarschijnlijk meehelpen bij deze eerste dagen op de beurs, maar dat het aandeel het straks ‘op eigen kracht’ moet doen. Daar komt nog bij dat analisten worstelen met de vraag of Ferrari als een luxemerk of een automerk moet worden gezien. Het antwoord zal grote gevolgen hebben voor de waardering van de aandelen. Ondanks dat, vrezen analisten dat er een daling verwacht kan worden.

Handelaren wordt aangeraden via Fiat Chrysler te handelen

Voor degenen die koste wat kost willen meedoen met het sportieve merk, is er nog een andere, veilige optie: handelen via Fiat Chrysler. Op die manier pak je ook een deel van het roemruchte merk mee, maar loop je minder risico op hoge volatiliteit. Lees hier meer over binaire opties Fiat.

Waar vind je binaire opties Ferrari?

Binaire opties Ferrari zijn, geheel in lijn der verwachting, te vinden bij abcOptions. Lees eerst meer over deze broker voordat je begint met handelen. Bekijk dit artikel over abcOptions.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Choose a Rating

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>