Binaire Opties Portal

Binaire Opties IBM

Binaire Opties IBM

IBM scoort miljardencontract bij ABN Amro

Wie handelt er in binaire opties IBM? Het zijn misschien niet de hoogste op je beleggerslijstje, maar sinds vandaag wel heel interessante. IBM heeft namelijk een miljardencontract getekend met ABN Amro. Met deze deal, waarbij de technologiegigant de IT-infrastructuur van dé bank mag beheren in de cloud, kan IBM weer een stapje dichterbij marktleider Amazon Web Services komen. Wat deden binaire opties IBM na dit nieuws?

IBM heeft met deze deal niet zomaar een klant binnengehaald. Volgens het contract, dat een termijn van maar liefst 10 jaar heeft, mag het technologieconcern de wereldwijde IT-infrastructuur gaan beheren. Door deze services uit te besteden, hoopt ABN Amro de kosten te kunnen drukken en een betere dienstverlening aan de klant te kunnen bieden. De stap van ABN Amro is bovendien gezet om zo een leidende rol te nemen als digitale bank.

De samenwerking met IBM is niet zomaar. Banken zien steeds meer van hun dienstverlening naar het internet verschuiven, waardoor een goed werkende IT-infrastructuur onontbeerlijk is geworden. Ondertussen worden mensen steeds meer overbodig. ABN Amro en concurrent ING hebben om die reden forse ontslagrondes aangekondigd.

binaire opties ibm

De koers van IBM binaire opties leek niet beïnvloed te zijn door het positieve nieuws. Het aandeel daalde licht en kwam 0,39 procent lager uit, op 161,54.

ABN Amro niet de enige die IBM in de arm neemt

IBM krijgt steeds meer aanvragen van bedrijven die hun IT-infrastructuur in de cloud willen zetten. Volgens onderzoeksbureau Gartner zal ongeveer de helft van de Amerikaanse bedrijven met een cloud werken in 2017.

Vorige maand kondigde IBM al aan dat ook Lufthansa gebruik gaat maken van de cloud services van het technologiebedrijf. Daarvoor tekenden de twee bedrijven een 7-jarig contract met een waarde van 1,24 miljard dollar. Ondanks deze grote contracten komt slechts 4,4 miljard dollar van de 100 dollar omzet bij IBM uit cloud services.

Binaire opties IBM handelen?

Wat zullen binaire opties IBM de komende tijd gaan doen? Voorspel de koers van de aandelen en verdien er geld mee! Je kunt binaire opties IBM afsluiten bij abcOptions. Deze binaire opties broker staat bekend om het fijne, Nederlandse platform en de mogelijkheid om met iDEAL te betalen. Lees eerst meer over abcOptions voordat je begint met binaire opties IBM handelen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Choose a Rating

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>