Binaire Opties Portal

Binaire Opties JPMorgan Chase

Binaire Opties JPMorgan Chase

Winstdaling, maar nog steeds goede cijfers JPMorgan Chase

Heb je binaire opties JPMorgan Chase in de portefeuille? Op dit moment is het de vraag wat de koers van JPMorgan Chase gaat doen, aangezien de winst is gedaald. Neem dit nieuws daarom vooral mee in je overweging als je gaat beleggen in binaire opties JPMorgan Chase.

JPMorgan Chase, bij binaire opties beleggers doorgaans een semi-populaire onderliggende waarde, noteerde over het tweede kwartaal van dit jaar een nettoresultaat van 6 miljard dollar, zo bleek vandaag. Daarmee komt het resultaat een half miljard lager uit ten opzichte van dezelfde periode een jaar ervoor. Ook op het gebied van de baten gemeten naar bezittingen moest de bank iets inleveren. Met 25,3 miljard dollar waren deze baten ten opzichte van Q2 2013 met 2 procent gedaald voor JPMorgan Chase.

Volgens Jamie Dimon, CEO van JPMorgan Chase, heeft de bank het goed gedaan, ondanks de nog steeds zware tijden waarin de financiële sector verkeert. Beleggers in binaire opties JPMorgan Chase en andere binaire opties van financiële instellingen kunnen deze woorden waarschijnlijk onderschrijven. Toch was er ook een positieve trend waar te nemen: de door analiste geprognosticeerde winst per aandeel van 1,31 dollar bleek pessimistisch. Per aandeel bedroeg de winst voor JPMorgan Chase 1,59 dollar.

Binaire opties JPMorgan Chase beleggen?

Wie binaire opties JPMorgan Chase wil beleggen, heeft verschillende mogelijkheden. Onze twee favoriete aanbieders van binaire opties JPMorgan Chase zijn Banc de Binary en abcOptions. bLees hieronder meer en bepaal welke van de twee de beste binaire opties broker voor jou is.

Binaire opties JPMorgan Chase bij Banc de Binary

Wie binaire opties JPMorgan Chase bij Banc de Binary belegt, kan dat doen op het zeer innovatieve en technologisch hoogstaande BinaryMETA platform. Dit platform stelt je in staat om je binaire opties JPMorgan Chase geheel te traden zoals jij dat wilt. Maak kennis met dit ingenieuze platform. Lees meer over Banc de Binary.

Klik hier om direct naar Banc de Binary te gaan >>

Binaire opties JPMorgan Chase bij abcOptions

Binaire opties JPMorgan Chase kun je ook bij abcOptions beleggen. Je profiteert dan van een binaire opties broker die is ingericht voor de Nederlandse belegger. Dat betekent een Nederlandse site en betalen via iDEAL. Is dat belangrijk voor je? Kies dan voor abcOptions voor het beleggen in binaire opties JPMorgan Chase. Lees meer over abcOptions.

Klik hier om direct naar abcOptions te gaan >>

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Choose a Rating

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>