Binaire Opties Portal

Binaire opties suiker en goud (advies)

Binaire opties suiker en goud (advies)

Het grote verschil tussen binaire opties suiker en goud vandaag

Wat is het verschil tussen suiker en goud? Geef een vrouw een ring van suiker, en je zult het gauw genoeg merken. Maar we hebben het specifieker over vandaag. Beide binaire opties koersen stevenden namelijk af op een flink verlies. Eentje herstelde zich echter ineens.

Binaire Opties Suiker

De oogsten in India en Thailand zorgen voor een groot aanbod van suiker op de markt. De vraag stijgt echter niet navenant. Een oud economisch mechanisme leert ons, dat de prijs in dit geval dus zal dalen. De daling van de suikerprijs is overigens niets nieuws. In de laatste 3 jaar wist suiker al ruim de helft (51 procent) aan waarde in te leveren. Daar komt volgens bronnen geen verandering in. Dit jaar wordt daarom hoogstwaarschijnlijk het vijfde jaar op rij waarin de vraag naar suiker de productie niet zal bijbenen. Het gevolg: een nieuw record aan voorraden. Tijd dus, om binaire opties op suiker in de gaten te houden.

Binaire opties suiker: ons advies

Binaire opties op suiker lijken dus vooral slim als je je geld inzet op putopties. Kijk hierbij wel uit voor fluctuaties in de prijs die ineens voor een opwaartse beweging zorgen. Op de langere looptijden zul je die fluctuaties kunnen vermijden.

Binaire Opties Goud

Beleggers in binaire opties die goud in de gaten hielden, zullen even een (onaangename?) verrassing te verduren hebben gekregen. Beleggers op de beurs stootten posities op goud de afgelopen tijd massaal af. Maar vandaag kwam er ineens een kentering, en meldden zich kopers op de beurs. Dat zorgde voor een stijgende vraag en een steile opwaartse beweging in de koers van binaire opties op goud.

Binaire opties goud: ons advies

Ondanks de plotselinge opleving van de goudkoers, is de koers van binaire opties op goud geëindigd in de min. Op de langere termijn kunnen we dus stellen, dat goud nog steeds in de min staat. Putopties met een langere looptijd lijken dan ook de beste keuze, al is de koersbeweging van binaire opties op goud minder zeker dan die op suiker.

Binaire opties op suiker of goud handelen?

Wil je binaire opties op suiker of goud handelen? Je kunt bij verschillende binaire opties brokers in binaire opties op deze grondstoffen beleggen. Zo ook bij Optie24. Deze echte Nederlandse broker heeft als voordeel, dat je al voor 50 euro kunt instappen en 100 procent bonus krijgt, twee zaken die geen andere broker biedt! Lees meer over Optie24.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Choose a Rating

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>