Binaire Opties Portal

Binaire Opties Volkswagen (VW)

Binaire Opties Volkswagen (VW)

Het laatste nieuws over binaire opties Volkswagen (VW)

Wie binaire opties Volkswagen handelt of overweegt, zal de laatste tijd overrompeld zijn door de hoeveelheid nieuws die je over het merk om de oren krijgt. Sinds het begin van ‘dieselgate’ lijkt het bijna nergens anders meer over te gaan. Hieronder krijg je daarom een laatste update van het belangrijkste nieuws rondom binaire opties Volkswagen.

Openbaar aanklager doet inval

Vandaag gaat het Volkswagen-schandaal een nieuw hoofdstuk in. De openbaar aanklager heeft invallen gedaan in het hoofdkantoor in Wolfsburg en enkele andere locaties van het merk. Doel van deze invallen, waarbij diverse documenten en andere informatiedragers in beslag zijn genomen, is om duidelijkheid te krijgen wie de bedenkers en uitvoerders in deze zaak zijn. Wat er met deze mensen gaat gebeuren, moet de tijd uitwijzen. Duidelijk is in ieder geval, dat de problemen voor Volkswagen nog niet voorbij zijn.

Financiële consequenties

Het belangrijkste voor binaire opties Volkswagen zijn echter de financiële gevolgen van dit schandaal. Dat Volkswagen failliet zal gaan – zoals analisten eerder beweerden – lijkt erg onwaarschijnlijk, maar de werkelijke financiële crisis voor het merk als gevolg van dit dieselschandaal moet nog blijken.

Boetes

Om te beginnen zijn er de hoge boetes voor VW: in de VS kan een boete tot 16 miljard dollar worden opgelegd. Ook in Europa wordt gekeken of de autofabrikant een sanctie opgelegd kan worden.

Verkoopstops

Inmiddels hebben verschillende landen de ‘besmette’ diesels in de ban gedaan. Nederland weert Volkswagen diesels die mogelijk foute software bevatten en ook België, Zwitserland, Australië en natuurlijk de Verenigde Staten hebben de verkoop van de diesels stopgezet – om maar een paar landen te noemen. Wat er nog bovenop komt, is dat nu blijkt dat ook de modellen voor 2016 de frauduleuze software bevatten en in Amerika de aanvraag voor certificering door VW is ingetrokken.

Aandelenkoers

Voor binaire opties Volkswagen volg je de aandelenkoers van het merk. Vandaag deden aandelen Volkswagen het, ondanks negatieve berichten, opvallend goed met een klein plusje. De koers schommelt zelfs rond de 105 euro. Als echter straks duidelijk wordt wat de hoogte van de boetes zal zijn, kan een nieuwe klap voor de koers van VW verwacht worden.

Binaire opties Volkswagen handelen?

Als je binaire opties Volkswagen wilt handelen, raden wij je aan het nieuws rondom dit merk goed in de gaten te houden. Je vindt deze binaire opties bij abcOptions. Lees onze uitgebreide review van abcOptions.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Choose a Rating

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>