Binaire Opties Portal

Een vaste routine om te beleggen: 5 stappen

Een vaste routine om te beleggen: 5 stappen

Ontdek een handige routine voor binaire opties beleggers

Niet elke belegger in de binaire opties zal een vaste routine hebben bij het handelen. Sommige beleggers hebben niet eens vaste zaken waar ze op letten bij het beleggen. In de cursus beleggen voor beginners hebben we het over enkele basisprincipes en enkele strategieën. Maar jezelf een routine aanleren kan ook een hoop veranderen voor jou als belegger. Je kunt deze natuurlijk helemaal zelf invullen. Hieronder zie je een routine van 6 stappen die effectief werkt voor binaire opties beleggen.

1. Lees het nieuws

Voordat je begint met binaire opties beleggen, tref je een goede voorbereiding. Dit begint met het lezen van het laatste nieuws. Wat zijn de ontwikkelingen op de beurs, bij bedrijven, in de wereld? Maar vooral ook: wat staat er op het programma. Denk aan een bedrijf dat een belangrijke mededeling gaat doen of de cijfers publiceert over de afgelopen periode. Of een verandering in een economisch beleid. Check ook wat analisten te melden hebben.

2. Inloggen

Dit is pas stap 2. Inloggen doe je na het lezen van het nieuws, als je enkele nieuwtjes eruit hebt gepikt die interessant kunnen zijn. Zo kun je je het best focussen op de taak die voor je ligt.

3. Het nieuws met de koersen vergelijken

Je hebt enkele nieuwtjes gevonden en gaat nu naar de koersen om deze met de nieuwtjes te vergelijken. Kijk of er bijvoorbeeld een bepaalde trend is voorafgaand aan een gebeurtenis. Dat zegt vaak veel over de trend na de gebeurtenis.

4. Trades starten

Heb je enkele onderliggende waarden gevonden waarvan je een inschatting kunt maken hoe de koers verloopt? Start dan de trades.

5. Trades van de vorige sessie nakijken

Een van de belangrijkste binaire opties tips is: leer van je fouten. Blader dus altijd even terug naar je trades van de vorige sessie om te kijken wat je daar voor les uit kunt halen. Dit kun je doen terwijl je andere trades lopen. Doe dit niet te snel na de trade, want dan zit je nog te diep in de materie. Wacht er echter ook niet te lang mee, om te voorkomen dat je niet meer weet wat je hebt gedaan en waarom. Slaap er een nachtje over, maar niet langer.

Of je kunt automatisch traden

Met deze 5 stappen heb je een aardig stappenplan voor het beleggen in binaire opties. Vind je het toch te moeilijk? Overweeg dan te beleggen met een geautomatiseerde binaire opties tool. Lees eens onze ervaringen met Optiesadvies.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Choose a Rating

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>