Binaire Opties Portal

Eric Sandstrom

Eric Sandstrom

Wie is ‘series seven broker’ Eric Sandstrom van Interactive Option?

Eric Sandstrom, broker bij Interactive Option, stuurt regelmatig e-mails met zijn kijk op wat binaire opties op bepaalde onderliggende waarden gaan doen. Deze broker pakt er iedere keer 2 onderliggende waarden uit, en vertelt je wat hij gaat handelen. Een korte zoektocht via Google levert weinig resultaten op. Nu hoeft dat natuurlijk niet alles te zeggen. Maar kunnen we het advies van Eric Sandstrom van Interactive Option vertrouwen?

Eric Sandstrom’s kijk op EUR/USD en McDonald’s

Vandaag stuurt Eric Sandstrom een mail eruit met 2 tips: een putoptie op de EUR/USD die morgen verloopt en een putoptie op de lange termijn voor McDonald’s. In principe is de putoptie op de EUR/USD wisselkoers geen gek idee. De euro daalt al maanden ten opzichte van de dollar, en het einde ervan lijkt nog niet in zicht. Dat de euro morgen gedaald is ten opzichte van de dollar, zou dus best een reëel scenario kunnen zijn. Daarentegen weet iedereen met verstand van binaire opties, dus ook Eric Sandstrom, dat valutaparen erg volatiel kunnen zijn. Ons advies: je mag erop inzetten, maar wij laten deze tip van series seven broker Eric Sandstrom even voor wat hij is.

Hetzelfde doen we trouwens met de tip van Eric Sandstrom over McDonald’s. Het imperium lijkt als een kaartenhuis in elkaar te zakken. Alleen vinden we het erg voorbarig om vast te stellen dat die lijn doorzet. Zeker omdat er net een CEO en CFO zijn aangesteld. De huidige koers is niet lucratief, maar het bedrijf heeft voldoende middelen om die koers te wijzigen. Wij zetten er nog even niet op in.

Recente grote misser van Eric Sandstrom

Deze zelfde Eric Sandstrom maakte in de afgelopen maand een grote misser. Toen de rook van de aanslag in Parijs net was opgetrokken, voorspelde de series seven broker een beurscrash zoals er plaatsvond in New York na de aanslagen van 11 september. Toen bleef de beurs 6 dagen dicht, en volgde het grootste verlies van Wall Street ooit in 1 dag (7,1 procent). Dit was ook een terroristische aanslag, dus verwachtte Eric Sandstrom hetzelfde. Een aannemelijk scenario wellicht, als je het zo bekijkt. Echter heeft de geschiedenis geleerd, dat na de aanslagen in Madrid en Londen de beurzen geen krimp gaven. In dat licht is deze voorspelling op zijn zachtst gezegd vreemd. Wat bleek: alle beurzen stegen de dag na de aanslag in Parijs, met de Franse CAC40 aan kop! Een flinke misser van series seven broker Eric Sandstrom van Interactive Option.

Wel of niet Eric Sandstrom volgen?

Moet je Eric Sandstrom volgen? Uit bovenstaande blijkt wel, dat het niet aan te raden is. Overigens zegt dit niets over Interactive Option. Dat is een zeer aangename, vrij nieuwe binaire opties broker waar je leuk mee kunt handelen. Het patform is helaas nog niet beschikbaar in het Nederlands, maar er is wel aan de Nederlanders gedacht. Je kunt namelijk met iDEAL betalen. Lees meer over Interactive Option.

Wil je advies volgen om te handelen? Dan denken wij eerder aan een tool als Optiesadvies. Lees meer over Optiesadvies.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Choose a Rating

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>