Binaire Opties Portal

Euro zakt verder weg

Euro zakt verder weg

Nieuws van alle kanten drukt op munt

Net als vorige week is ook deze week weer voldoende slecht nieuws te melden voor de euro. Opnieuw zakte de munt vandaag weg ten opzichte van de dollar, mede door nieuws over Griekenland en Amerika.

Ook AEX keldert

Naast de euro ging ook de AEX flink omlaag. Aan het eind van de dag moest de beurs om dezelfde redenen als de euro flink inleveren. Uiteindelijk noteerde de graadmeter 1 procent lager op 496,35 punten. Vooral Altice moest na een schijnbaar misgelopen overnamedeal flink inleveren, en boekte een verlies van 6,55 procent.

Nieuws uit Griekenland

Er is nog steeds geen bevredigend akkoord bereikt met Griekenland. Inmiddels lijkt het er steeds meer op dat de Grieken zelf een default niet uit de weg gaan, waarna een failissement onvermijdelijk lijkt. Dit betekent dat de Europese partners en geldschieters kunnen fluiten naar hun geld. Deze zorg blijft, ondanks dat de Griekse minister van Financiën Yanis Varoufakis vandaag verklaarde dat Griekenland op 5 juni de lening aan het IMF zal aflossen.

Nieuws uit de VS

Uit Amerika kwam eveneens nieuws dat op de euro en de beurzen drukte. Daar wordt verwacht dat de rente binnenkort zal gaan stijgen. Dit zorgde voor een impuls voor de dollar. Eind vorige week wisten de inflatiecijfers uit Amerika te drukken op de euro.

Euro weer bezig aan neergang

De euro was de afgelopen maanden aan een opmars bezig, na recentelijk enkele pieken te hebben vertoond van rond de 1,15 dollar. Analisten verwachten dat de euro vanaf nu weer een neerwaartse trend zal vertonen ten opzichte van de dollar en waarschijnlijk straks 1 op 1 zal lopen met de Amerikaanse munt. Met andere woorden: 1 euro wordt 1 dollar waard.

Beleg binaire opties EUR/USD

Nu je weet dat analisten een neerwaartse trend voorspellen, kun je met dit nieuws handelen op binaire opties op de EUR/USD wisselkoers. Zet in op de trend die jij verwacht en verdien een hoog rendement op je investering! Je kunt binaire opties op de EUR/USD wisselkoers onder andere beleggen bij abcOptions. Deze broker heeft alles in huis voor de Nederlandse belegger, inclusief een lage instap, Nederlandse site en betaalmogelijkheid via iDEAL. Lees meer over abcOptions.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Choose a Rating

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>