Binaire Opties Portal

Powerball loterij jackpot breekt records

Powerball loterij jackpot breekt records

Powerball loterij jackpot op 1,3 miljard dollar

De Powerball loterij jackpot is een onderwerp dat je normaal gesproken misschien niet zo snel op BinaireOptieHandelaar aantreft, maar toch is hij het noemen waard. Waarom? Omdat we eerlijk kunnen zijn: ook met het beleggen willen we uiteindelijk het liefst geld verdienen. En in de brede zin van het onderwerp geld verdienen, kunnen we het dus best hebben over de Powerball loterij jackpot.

Powerball is geen investering

Natuurlijk is het meespelen met een dergelijke loterij geen solide investering. Het is een vorm van gokken die puur om geluk draait, anders dan het beleggen, waarbij kennis, inzicht en ervaring meespelen. Immers, een jackpot winnen is bij een kleine lotto al weinig kansrijk, laat staan bij een immense loterij als de Powerball. Toch kan het meespelen natuurlijk nooit kwaad. Een lootje kost omgerekend een paar euro, dus dat zal het probleem niet zijn. En je zult maar in de prijzen vallen. Met een jackpot van 1,3 miljard dollar is de kans klein, dat je ooit je winst van de Powerball loterij volledig zult uitgeven.

Hoogste jackpot ooit

Deze Powerball loterij jackpot is trouwens de hoogste ooit. Met 1,3 miljard dollar verdubbelt deze loterij bijna het oude record, dat op naam stond van Mega Millions (656 miljoen dollar). Absurde bedragen, als je erover nadenkt. Toch is dit wat we graag zien.

Hoe kun je meespelen voor de Powerball loterij jackpot?

Als Nederlander kun je tegenwoordig ook een gooi doen naar de Powerball loterij jackpot. Met online aanbieders als is het nu mogelijk om tickets te kopen bij loterijen over de hele wereld, waaronder dus deze tot de verbeelding sprekende Amerikaanse loterij. Dus mocht je naast het beleggen nog een leuk gokje zoeken, dan is dit misschien wel jouw uitgelezen kans. Lees hier meer over de .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Choose a Rating