Binaire Opties Portal

ZoomTrader review weer terug op nummer 1!

ZoomTrader review weer terug op nummer 1!

De ZoomTrader review waarin we onze ZoomTrader ervaringen delen, is weer terug op nummer 1. Recente ontwikkelingen hebben de ZoomTrader review doen stijgen van de zesde terug naar de eerste plaats. Dit kan natuurlijk niet zomaar gebeuren, dus er zitten enkele belangrijke redenen achter. Wat waren dan de belangrijkste redenen voor de enorme stijging van de ZoomTrader review?

ZoomTrader review pluspunten

In onze ZoomTrader review was al sinds jaar en dag direct bovenaan te lezen welke pluspunten aan deze binaire opties broker volgens ons zo belangrijk zijn. Zo staat te lezen in de review van deze aanbieder van binaire opties:

  • Zeer hoge welkomstbonus
  • Tot 180% rendement
  • Veel verschillende optiesoorten
  • iDEAL mogelijk

Meldjeaan
Wie de ZoomTrader review leest, ziet zelf ook wel dat dit een zeer aantrekkelijke broker is. Maar de pluspunten vertellen niet het hele verhaal. We vinden het belangrijk om in detail toe te lichten waar deze verandering vandaan komt. Daarom hier een korte uitleg en motivering voor de plotselinge stijging van de ZoomTrader review.

ZoomTrader wekomstbonus

In de oude ZoomTrader review stond dat er een welkomstbonus tot $ 2.500 door ZoomTrader vergeven werd. Die bonus is echter aangepast en is in principe zo goed als oneindig. Als je namelijk een VIP trading account opent, wordt je bonus persoonlijk bepaald door de medewerkers van ZoomTrader. Bovendien kun je al met een Personal Broker account 100% bonus krijgen tot $ 20.000. In onze oude ZoomTrader review, die buiten de top-5 viel, was deze nieuwe bonus nog niet verwerkt. Vandaar dat we de broodnodige update hebben toegevoegd aan onze verbeterde ZoomTrader review.

83% rendement

De ZoomTrader review sprak voorheen van 83 procent rendement. Dit getal gaf echter geen volledig beeld van de werkelijkheid. De in de oude ZoomTrader review genoemde 83 procent is een gemiddeld effectief rendement. Echter kan in de praktijk het rendement oplopen tot wel 180 procent. Dit vonden wij dan ook een belangrijk punt om duidelijker te noemen in de nieuwe ZoomTrader review. Deze nieuwe informatie maakt dat we alles grondig hebben herzien en verklaart mede met de andere in dit verhaal genoemde punten de acute stijging van de ZoomTrader review.

Unieke optiesoorten

In de ZoomTrader review staat te lezen dat ZoomTrader zeer veel optiesoorten heeft. Zo heb je de standaard soorten, zoals High/Low, One Touch en Turbo. Maar minder vaak zien we bij de verschillende brokers de mogelijkheid om met Range binaire opties te handelen. Nog minder vaak lezen we over een binaire opties broker die Double Touch binaire opties aanbiedt. Ook dit is een belangrijke reden geweest om te heroverwegen om de ZoomTrader review op 1 te zetten. Uiteindelijk kwamen we tot de conclusie dat we dat moesten doen, zeker ook om de positieve toon in de rest van de ZoomTrader review.

Bij ZoomTrader iDEAL betalingen mogelijk

De ZoomTrader review raakte ondergesneeuwd door reviews van andere brokers waarbij je niet met iDEAL kunt betalen, terwijl bij ZoomTrader iDEAL wel tot de mogelijkheden behoort. Wij merkten dat onder de beleggers iDEAL absoluut een pluspunt is en zelfs in bepaalde gevallen het ontbreken van iDEAL bij een broker een ‘dealbreaker’ kan zijn, ofwel ervoor kan zorgen dat een binaire opties belegger afhaakt. Het wel aanwezig zijn van iDEAL bij ZoomTrader bleek daarom bij het herzien van de beoordelingscriteria een belangrijke reden voor de stijging van de ZoomTrader review.

ZoomTrader review conclusie

In de ZoomTrader review stelden we al  in de conclusie dat handelen met ZoomTrader aantrekkelijk is, mede door de bonus en de serieuze mogelijkheden voor beleggers. Tel daar de bovengemiddeld goede support bij op, en je snapt de positieve toon van onze ZoomTrader review!

Jouw ZoomTrader review is welkom!

Onze ZoomTrader review is niet compleet zonder de ervaringen van de beleggers uit het veld. Lang niet iedereen heeft exact dezelfde ervaringen met een binaire opties broker, en jouw ervaringen tellen net zo goed als de onze. Zoals je waarschijnlijk weet, is BinaireOptieHandelaar.nl opgericht om de transparantie en eerlijkheid op de markt van de binaire opties te verbeteren. In de tijd dat BinaireOptieHandelaar.nl voor het eerst het levenslicht zag, was het namelijk slecht gesteld met deze markt. Veel brokers maakten er een potje van en beloofden gouden bergen, terwijl die niet geleverd werden. Reden voor BinaireOptieHandelaar.nl om de markt, samen met de beleggers, eens kritisch te bekijken. De brokers blijven we in de gaten houden. Dit leidt ertoe dat er wel eens wat verandert, zoals de stijging van onze ZoomTrader review. Maar wat is jouw ervaring? Deel het met ons. Stuur een mailtje of laat je reactie achter onder dit bericht over de ZoomTrader review!

Direct handelen met ZoomTrader?

Heb je door onze ZoomTrader review zin gekregen om te handelen met ZoomTrader? Je kunt eenvoudig een account openen en direct beginnen met handelen. Binnen een paar eenvoudige stappen is je account actief en kun je aan de slag. Dus als onze ZoomTrader review jou bevalt, begin dan met handelen bij deze binaire opties broker. En heb je zelf ervaringen opgedaan met deze aanbieder van binaire opties? Laat het ons weten en geef jouw reactie op onze ZoomTrader review!

Ga direct naar ZoomTrader >>

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Choose a Rating

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>