Binaire Opties Portal

Binaire Opties Lukoil

Binaire Opties Lukoil

Lukoil levert flink in, binaire opties stabiel

Handel je wel eens in binaire opties Lukoil? Dan heb je vandaag waarschijnlijk het nieuws op de voet gevolgd. Op deze donderdag presenteerde Lukoil namelijk de cijfers over het derde kwartaal. Daaruit bleek dat de winst van Ruslands een na grootste olieproducent bijna zijn gehalveerd. Wat betekent dit nieuws voor binaire opties Lukoil?

Lukoil weet waardoor de winst zo sterk heeft kunnen dalen. Voor wat betreft de economische omstandigheden heeft het bedrijf te maken met twee tegenvallers. Aan de ene kant is de roebel momenteel ongekend zwak. Aan de andere kant heeft de olieprijs een stevige daling doorgemaakt. Bij elkaar opgeteld heeft dit ervoor gezorgd, dat Lukoil de winst zag dalen met 48 procent ten opzichte van dezelfde periode een jaar eerder. In het derde kwartaal bleef er 1,6 miljard dollar (omgerekend 1,3 miljard euro), tegenover 3,1 miljard dollar het jaar ervoor. Daarentegen steeg de omzet van het bedrijf met 6,2 procent. Die kwam in het derde kwartaal van dit jaar uit op 39 miljard dollar. Daarvoor pompte het tweede olieproductiebedrijf van Rusland 2,35 miljoen vaten aan olie-equivalent per dag uit de grond. Dat is een stijging van 7,4 procent ten opzichte van dezelfde periode vorig jaar. Vooral Irak en andere landen buiten het thuisland van Lukoil zagen de productie opgeschroefd worden.

Het nieuws van Lukoil was overigens niet het slechtste nieuws van de afgelopen tijd uit de Russische oliesector. Rosneft, de grootste producent van olie in Rusland, zag de winst bijna volledig in rook opgaan. Met een winst van 1 miljard roebel (ongeveer 18 miljoen euro) bleef er bijna 99,5 procent(!) minder aan winst over ten opzichte van het kwartaal ervoor. Toen noteerde Rosneft nog 172 miljard roebel aan winst.

lukoil binary options

De afname in winst bij Lukoil mag dan fors geweest zijn, de koers van het aandeel zal beleggers in de binaire opties misschien verrast hebben. Aandelen Lukoil stegen over de dag genomen met ongeveer tweederde van een procent. De vele koersschommelingen boden interessante mogelijkheden voor beleggers met binaire opties Lukoil in de portefeuille.

Binaire opties Lukoil handelen?

Wat gaan binaire opties Lukoil de komende tijd doen? Als jij denkt te weten hoe de koers zich gaat ontwikkelen, begin dan nu met handelen in binaire opties Lukoil. Op die manier kun je geld verdienen aan je voorspellingen. Je kunt binaire opties Lukoil handelen bij abcOptions. Deze broker biedt naast een Nederlands platform de mogelijkheid om te storten met iDEAL. Wil jij Lukoil binaire opties handelen? Lees eerst meer over abcOptions.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Choose a Rating

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>