Binaire Opties Portal

Binaire optie ervaringen

Binaire opties: ervaringen van anderen

Dagelijks worden binaire opties ervaringen opgedaan door beleggers die via BinaireOptieHandelaar.nl beginnen met handelen in binaire opties. Hun ervaringen met binaire opties kopen en binaire optie brokers willen wij graag met andere beleggers delen. Wat zijn jouw ervaringen met binaire opties en in het bijzonder BinaireOptieHandelaar.nl? Heb je wat aan alle informatie die BinaireOptieHandelaar.nl over de handel in binaire opties en de ervaringen van beleggers verschaft? Deel jouw binaire opties ervaringen door middel van het contactformulier op deze pagina.

Optie24

€50Minimum
€50Minimum
 • Lage instap, hoge bonus
 • 100% Bonus
 • Betalen met iDEAL
 • Nederlandse website

anyoption

€200Minimum
€200Minimum
 • Als beste getest
 • Tot 100% Bonus
 • Betalen met iDEAL
 • Nederlandse website

abcOptions

€100Minimum
€100Minimum
 • Populaire broker
 • Tot 100% Bonus
 • Betalen met iDEAL
 • Nederlandse website

LET OP: BinaireOptieHandelaar.nl is alleen geïnteresseerd in werkelijke binaire opties ervaringen van echte beleggers in binaire opties. Ervaringen moeten netjes geschreven zijn en mogen geen scheldwoorden bevatten. Ook zullen wij geen binaire opties ervaringen plaatsen die niet over BinaireOptieHandelaar.nl gaan of waarvan wij de echtheid in twijfel trekken.

Binaire opties ervaringen per broker

De binaire opties ervaringen op BinaireOptieHandelaar.nl zijn ingedeeld per binaire opties broker. Zo kun je direct onze ervaringen en die van andere binaire optie beleggers lezen en zo een weloverwogen keuze maken via welke broker jij binaire opties wilt handelen.

Binaire optie ervaringen met Banc de Binary

Marktleider in de binaire opties is Banc de Binary. Serieuze beleggers met veel ervaring in het veld kiezen massaal voor deze broker. Naast de drie handelsplatforms die zeer ingenieus en tot in de puntjes aan te passen zijn, boekt deze binaire opties broker positieve ervaringen bij het publiek dankzij het realtime platform. Dit betekent dat de koers altijd accuraat wordt weergegeven, terwijl bij andere brokers nog wel eens gewerkt wordt met een benadering van de beurskoers.

–       Ga naar onze Banc de Binary ervaringen

Binaire optie ervaringen met Optieclub

Optieclub is de enige binaire opties broker die met realtime koersen handelt. Veel binaire opties beleggers hebben positieve ervaringen met deze broker, mede dankzij de realtime koersen. Het loont dus, zeker als je een Nederlandse binaire opties broker zoekt, om onze ervaringen en die van medebeleggers met Optieclub door te lezen. Optieclub heeft nog meer voordelen: door de lage instap is het eenvoudig ervaringen opdoen met deze binaire opties broker.

–       Ga naar onze Optieclub ervaringen

Binaire optie ervaringen met ABC Options

ABC Options is een relatief nieuwe speler die het de brokers van binaire opties met meer ervaringen moeilijk moet gaan maken. Dat lijkt aardig te lukken. Voor de Nederlanders is de Nederlandse site erg fijn en het aantal assets is hoger dan bij welke andere aanbieder van binaire opties. Onze ervaringen zijn positief.

– Ga naar onze ABC Options ervaringen

Binaire optie ervaringen met CherryTrade

Bij binaire opties tellen ervaringen van andere beleggers het meest bij de keuze voor een broker. CherryTrade snapt dit goed en zorgt dat alle beleggers van binaire opties positieve ervaringen overhouden – en doorvertellen. Niet de meest veelzijdige broker, maar zeker eentje met een fijn aanbod en platform voor de beleggers in de binaire opties met zowel meer als minder ervaring.

– Ga naar onze CherryTrade ervaringen

Binaire optie ervaringen met BeeOptions

Veel binaire opties beleggers kiezen voor het relatief nieuwe BeeOptions vanwege de hoge bonussen en aantrekkelijke extra’s. Zo worden allerlei prijzen weggegeven aan de meest succesvolle belegger in binaire opties. De ervaringen worden hierdoor alleen maar positiever. Dus wil je beleggen met een hoop extra’s en leuke bonussen? Kijk dan eens bij BeeOptions.

–       Ga naar onze BeeOptions ervaringen

Binaire optie ervaringen met ZoomTrader

Een relatief nieuwe binaire opties broker op de markt is ZoomTrader. Deze in de Seychellen gevestigde broker kenmerkt zich vooral door welkomstbonussen die behoorlijk hoog kunnen oplopen. Zo kun je tot wel 2500 dollar ontvangen over je eerste inleg. De beleggingsmogelijkheden zijn eindeloos, evenals de betaalopties. Deze buitenlandse binaire opties broker biedt bijvoorbeeld iDEAL aan, iets dat in onze ervaringen nog te weinig gebeurt. Kijk bij onze ZoomTrader ervaringen of deze binaire opties broker wellicht iets voor jou is.

–       Ga naar onze ZoomTrader ervaringen

Binaire optie ervaringen met uBinary

uBinary wil eerst ervaring opdoen met specifieke binaire opties aanbieden en dat perfectioneren. Pas daarna zal uBinary zich hoogstwaarschijnlijk ook op de andere fronten van de binaire opties laten zien. De ervaringen met uBinary zijn over het algemeen vrij positief te noemen. De welkomstbonus is zeer aantrekkelijk en het platform werkt eenvoudig. Het blijft jammer om te melden dat het platform niet in het Nederlands is en de betaalmogelijkheden zeer beperkt zijn. Dat is toch een lichte smet op de ervaringen met deze binaire opties broker, die verder zeer aardig te werk gaat.

–       Ga naar onze uBinary ervaringen

Binaire optie ervaringen met Optie24

Onze ervaringen met binaire opties brokers in Nederland zijn beperkt, aangezien er maar twee aanbieders op de markt zijn. Dat zijn deze Optie24 en Optieclub. Zelf zijn we meer te spreken over Optieclub, mede dankzij het realtime handelsplatform. Maar desondanks is Optie24 op dit moment de marktleider in ons kleine koude kikkerlandje. Overigens zijn de ervaringen met deze binaire opties broker niet slecht te noemen. De mogelijkheden zijn enigszins beperkt, maar het handelsplatform werkt soepel en biedt voldoende mogelijkheden voor de beginnende belegger. Meer kun je lezen in onze ervaringen met deze binaire opties broker.

–       Ga naar onze Optie24 ervarigen

Binaire optie ervaringen met EZTrader

Over deze Cypriotische binaire opties broker lees je gemengde ervaringen. EZTrader heeft veel onder vuur gelegen. Klantvriendelijkheid en gebruiksvriendelijkheid zijn twee zaken waarop deze binaire opties broker slecht scoorde, wat voor een hoop klachten zorgde. Gelukkig heeft de broker geleerd van deze fouten en is er hard gewerkt aan een betere klantbeleving. De ervaringen met deze binaire opties broker zijn dan ook aanmerkelijk verbeterd.

–       Ga naar onze EZTrader ervaringen

Binaire optie ervaringen met Stockpair

Stockpair behoort tot de grootste en oudste brokers in de binaire opties. Ervaringen met deze broker zijn dan ook overal op het internet te vinden en lopen nog wel eens uiteen. Sommige beleggers beschrijven zeer tevreden ervaringen met deze binaire opties broker, terwijl andere beleggers minder te spreken zijn over hoe Stockpair te werk gaat. Wat vinden wij van deze binaire opties broker? Lees onze ervaringen.

–       Ga naar onze Stockpair ervaringen

Binaire optie ervaringen met 24Option

Heeft deze binaire opties broker iets te maken met het Nederlandse Optie24? Je zou het bijna denken, maar het is niet zo. De Cypriotische broker is een van de oudste brokers en blinkt uit in interessante bonussen en aantrekkelijk rendement.

–       Ga naar onze 24Option ervaringen

Binaire optie ervaringen met Anyoption

De ervaringen met binaire opties van Anyoption zijn gemiddeld. Fijn is de mogelijkheid om met iDEAL te betalen en ook de welkomstbonus kan zeer aardig zijn. Je kunt flink tekeer gaan op het handelsplatform. Een echte uitblinker is deze handelaar in binaire opties in onze ervaringen niet.

–       Ga naar onze Anyoption ervaringen