Binaire Opties Portal

Anyoption Betrouwbaar?

Anyoption Betrouwbaar?

Vraag van belegger: is Anyoption betrouwbaar?

Of Anyoption betrouwbaar is, vroeg een belegger onlangs via de mail. En hij was niet de eerste. Steeds meer mensen stellen vraagtekens bij of Anyoption betrouwaar is. Wat ons betreft wel. Of, om het correct te stellen: wij hebben, in de tijd dat we Anyoption kennen, geen reden gehad om aan te nemen dat Anyoption niet betrouwbaar is.

Hoe kun je merken dat Anyoption betrouwbaar is?

Anyoption is betrouwbaar, bijvoorbeeld, door de strenge EU-regulering waaraan deze binaire opties broker voldoet. In deze markt, die vrije toetreding toestaat, kan iedereen met een eigen bedrijf en een platform zichzelf binaire opties broker noemen. Hoe scheid je dan het kaf van het koren en ontdek je of een broker (in dit geval Anyoption) betrouwbaar is? Bijvoorbeeld door de EU-regulering waaraan deze binaire opties broker voldoet. Een dergelijke regulering betekent dat de broker (in dit geval Anyoption) aan verschillende eisen moet voldoen. En niet alleen voor toelating. Op elke gewenst moment kan de broker op het matje geroepen worden als de service van Anyoption niet betrouwbaar blijkt te zijn.

anyoption

Wat Anyoption ook betrouwbaar maakt, is de manier waarop de broker handelt als het om betalingen gaat. We zien dat deze binaire opties broker werkt met iDEAL. Dit is een van de belangrijkste punten waarop wij Anyoption betrouwbaar achten. Ze springen secuur en accuraat om met het geld van hun beleggers. iDEAL wordt gezien als een van de veiligste en meest betrouwbare betaalmethoden. Vele malen betrouwbaarder dan bijvoorbeeld de (voor de standaarden van deze tijd) veel fraudegevoeligere creditcard. Aangezien Anyoption geld van cliënten uiterst serieus neemt, heeft Anyoption voor een betrouwbaar betaalsysteem gekozen. En daar hoort iDEAL nu eenmaal bij.

We hebben vastgesteld dat Anyoption betrouwbaar is, dus. Maar wellicht heb jij als belegger wel diezelfde vraag bij een andere binaire opties broker. Wil jij weten welke andere broker net als Anyoption betrouwbaar is? Neem contact met ons op.

Zelf handelen met Anyoption?

Vind jij Anyoption betrouwbaar genoeg om mee te beleggen? Ga dan zelf aan de slag en maak direct een handelsaccount aan. Als je eerst nog meer wilt lezen over deze broker, kijk dan bij onze ervaringen met Anyoption.

Klik hier om direct naar Anyoption te gaan >>

N.B.: dat Anyoption betrouwbaar is (in onze ogen), wil nog niet zeggen dat beleggen via Anyoption risicovrij is. Dat de broker betrouwbaar is, wil alleen zeggen dat alle processen rondom het beleggen goed geregeld zijn. Ook al is volgens ons Anyoption betrouwbaar, houd altijd in je achterhoofd dat wij niet alles kunnen overzien. Mocht jij signalen hebben dat Anyoption niet betrouwbaar zou zijn, laat het ons dan weten. We zullen dan zo spoedig mogelijk opnieuw gaan vaststellen of Anyoption betrouwbaar is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Choose a Rating