Binaire Opties Portal

Binaire opties affiliate worden?

Binaire opties affiliates verdienen steeds meer geld in deze nog steeds exponentieel groeiende markt. Heb jij een website, nieuwsbrief of ander online kanaal waarmee je denk geld te kunnen verdienen door binaire opties te promoten? Meld je dan direct aan als binaire opties affiliate!binaire opties affiliate

Binaire opties affiliate netwerken

Direct aanmelden als binaire opties affiliate? Ga direct naar en ga aan de lags als affiliate! Je kunt kiezen uit de volgense binaire opties affiliate programma’s:

Wil je eerst meer lezen over hoe je als binaire opties affiliate precies geld kunt verdienen? Kijk dan hieronder.

Binaire opties affiliate: voor wie interessant?

Een binaire opties affiliate hoeft niet per definitie een website-eigenaar te zijn. Ook een distributeur van een nieuwsbrief kan bijvoorbeeld binaire opties promoten. Of iemand met een social media pagina die populair is. En zo kun je waarschijnlijk zelf nog legio voorbeelden bedenken hoe je een winstgevende binaire opties affiliate zou kunnen zijn.

Wat verdien je als binaire opties affiliate?

We kunnen eromheen draaien, maar de hamvraag is natuurlijk: “wat schuift het?” Als binaire opties affiliate verdien je door beleggers door te verwijzen naar de websites van brokers (daarover hieronder meer). Per belegger die je aandraagt en die een account aanmaakt waarop hij / zij geld stort, ontvang je – afhankelijk van de broker – grofweg tussen de 150 en 330 euro. Je ziet: je hoeft niet erg veel beleggers door te verwijzen om al aan een aardig maandelijks bedrag te komen als binaire opties affiliate.

Hoe werkt het?

Als binaire opties affiliate verdien je door middel van affiliate marketing. Simpel gezegd help jij de doelgroep (in dit geval beleggers) met het vinden van de aanbieder van het product (binaire opties). Hier zijn verschillende methoden voor, afhankelijk van het medium dat je gebruikt. Wat uiteindelijk altijd hetzelfde is, is de manier waarop beleggers binnenkomen: een link met een uniek id, waardoor de broker kan zien welke binaire opties affiliate de belegger heeft aangedragen en welke binaire opties affiliate hij dus commissie moet geven. Let op: er zijn brokers die een paar euro betalen voor beleggers die oefenaccounts aanmaken, maar meestal moet een belegger geld storten. Alleen dan krijgt de binaire optie affiliate zijn commissie.

Binaire opties affiliates verdienen lang niet altijd direct hun geld. Het begint vaak met een publiek opbouwen. Gun het daarom de tijd en focus je (net als bij beleggen) op een evenwichtige groei.

Binaire opties affiliate netwerken

Binaire opties affiliates kunnen zich via verschillende netwerken aanmelden. Hierboven zag je de links naar de verschillende netwerken al. Hieronder lees je kort iets over de verschillende binaire opties affiliate netwerken.

Affmarkets.com

Binaire opties affiliates kunnen hun geluk niet op bij Affmarkets.com. Een ruime keuze aan brokers met zeer aantrekkelijke inkomsten maken dit netwerk een goede keuze voor iedere binaire opties affiliate.

ZoomTrader

Een van de populairste binaire opties brokers onder beleggers en dus een lucratieve partij om te promoten voor binaire opties affiliates. Zeker voor de lange termijn kun je een goede band opbouwen met deze aanbieder.

Banc de Binary

Iedereen kent Banc de Binary. Deze broker stapte als een van de eersten in de binaire opties en heeft een goede naam in de wereld opgebouwd. Een naam als Banc de Binary doet jouw naam als binaire opties affiliate alleen maar goed.

Anyoption Affiliate

Deze in Nederland steeds meer opkomende broker moet je in de gaten houden! Anyoption maakt een groeispurt door. Binaire opties affiliates die nu instappen, zullen daar op de lange termijn zeker geen spijt van hebben.

Dus ga naar Binaire Opties Affiliates en meld je aan bij de !