Binaire Opties Portal

Is EZTrader betrouwbaar?

Is EZTrader betrouwbaar?

EZTrader wordt steeds populairder, zijn ze betrouwbaar?

“Is EZTrader betrouwbaar?” is een vraag die steeds vaker in onze inbox verschijnt. Zeker sinds de deal met de Rotterdamse voetbalclub Feyenoord werd gesloten. Daardoor komt de naam EZTrader nu elk weekend tijdens eredivisievoetbal op ons tv-scherm langs. Steeds meer mensen beginnen nu te ontdekken wat EZTrader is (een binaire opties broker). Maar is EZTrader betrouwbaar?

Om vast te stellen of EZTrader betrouwbaar is, moeten we kijken naar enkele zaken die al dan niet de betrouwbaarheid van EZTrader bewijzen. Om te beginnen is er de samenwerking met Feyenoord. Ons lijkt het zeer sterk dat een onbetrouwbare partij zaken kan doen met een gerenommeerd merk als Feyenoord. Hetzelfde geldt voor de in 1904 opgerichte Duitse voetbalclub Bayer Leverkusen. Ook de Duitse club heeft een langdurig exclusief sponsorcontractge met EZTrader getekend. Voetbalclubs met zo’n lange staat van dienst zullen hun naam niet graag in verband brengen met EZTrader, als EZTrader niet betrouwbaar is.

eztrader betrouwbaar

Wat ook helpt bij het vaststellen of EZTrader betrouwbaar is, is het feit dat we hier te maken hebben met een gereguleerde binaire opties broker. Naast de CySec, een Cypriotische toezichthouder waar meer binaire opties brokers door gereguleerd worden, staat EZTrader bij verschillende instanties geregistreerd. Zo ook bij de Nederlandse Autoriteit Financiële Markten (AFM). Wie kijkt op de website van EZTrader onder het menu-item ‘Regulering’, ziet daar alle registers waar EZTrader in terug te vinden is. Bij ‘Nederland’ kun je doorklikken naar het register van de AFM. Heel transparant en zeker iets dat bijdraagt aan onze veronderstelling dat EZTrader betrouwbaar is.

Conclusie: is EZTrader betrouwbaar?

Al met al kunnen we stellen, dat alles er volgens ons op wijst dat EZTrader betrouwbaar is. Gerenommeerde bedrijven doen zaken met deze binaire opties broker en verbinden hun naam aan EZTrader. Daarnaast kun je zowel bij CySec als bij de AFM EZTrader terugvinden, wat alleen maar bijdraagt aan de transparantie en betrouwabaarheid. We zien aan de andere kant geen redenen om aan te nemen dat EZTrader niet betrouwbaar is. Uiteraard kun je zelf op onderzoek uitgaan, maar ons onderzoek beantwoordt de vraag “Is EZTrader betrouwbaar?” met “ja”.

Meer over EZTrader

Geloof jij ook dat EZTrader betrouwbaar is en wil je meer te weten komen over deze binaire opties broker? Kijk dan bij onze ervaringen met EZTrader.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Choose a Rating