Binaire Opties Portal

Beleggen voor Beginners

Probeer onze Cursus Beleggen voor Beginners

Met deze cursus beleggen voor beginners gaan we in op alle basisbegrippen en –elementen die bij binaire opties komen kijken. In latere lessen hebben we een overzichtelijk tabelletje met alle binaire opties brokers en hun belangrijkste kenmerken. Zo proberen we met deze gratis cursus het beleggen voor beginners makkelijker te maken.

Wat weet je na onze cursus beleggen voor beginners?

De cursus beleggen voor beginners is vooral een houvast waarmee je de basisprincipes van het binaire opties handelen leert. Uiteraard kunnen we geen garantie op winst geven, anders waren we allemaal al miljonair. Maar doordat je met onze gratis cursus beleggen voor beginners beter weet waar je mee bezig bent, heb je meer kans op positieve ervaringen op de beursvloer.  Lees hieronder meer over de opbouw van de cursus beleggen voor beginners.

Cursus beleggen voor beginners: de opbouw

De cursus beleggen voor beginners is eenvoudig en modulair opgebouwd. Hierbij is voor een zo logisch en chronologisch mogelijke indeling gekozen, waarbij het pad dat je als belegger volgt wordt gebruikt als leidraad.

Les 1: De verschillende binaire opties

De cursus beleggen voor beginners begint bij de soorten opties die er zijn. Je kunt natuurlijk voor de standaard high/low binaire opties gaan, maar wist je ook dat er One Touch binaire opties zijn? Of Pair Trades? En ook de steeds populairder wordende Turbo Opties en zelfs de minder vaak gesignaleerde Boundary Options komen aan bod in les 1 van de gratis cursus beleggen voor beginners. Ga naar les 1 van de gratis cursus beleggen voor beginners.

Les 2: Het handelsplatform en het handelen

Bij elke binaire opties broker kun je in principe anders beleggen en er zijn zelfs brokers, zoals Banc de Binary, die verschillende platforms hebben, zodat de meer ervaren beleggers op een ander platform dan de beginners beleggen. Maar in de basis beschikken alle platforms van alle binaire opties brokers over grofweg dezelfde functies en mogelijkheden. In les 2 van de gratis cursus beleggen voor beginners gaan we daarom dieper in op de basisaspecten van het handelsplatform. Zo kom je goed beslagen ten ijs als je een account hebt aangemaakt.

Nu je weet hoe het handelsplatform in elkaar steekt, kunnen we onze eerste trade doen. Dat gebeurt eveneens in les 2 van de cursus beleggen voor beginners. Wees gerust: we doen niets met echt geld. We doen niet eens iets met nepgeld! Wat we gaan doen, is je stap voor stap laten zien hoe het werkt. Ga naar les 2 van de gratis cursus beleggen voor beginners.

Les 3: In The Money, At The Money, Out of The Money

Als je eenmaal je eerste trade hebt gedaan en deze is geëxpireerd, dan zijn er drie opties: je opties zijn In The Money, At The Money of Out of The Money. Drie heel mooie termen die staan voor de uitkomst van de trade. In les 3 van de cursus beleggen voor beginners leer je wat ze precies betekenen en wat de consequenties zijn. Een zeer belangrijke les dus! Ga naar les 3 van de gratis cursus beleggen voor beginners.

Les 4: Welke binaire opties broker?

De cursus beleggen voor beginners begint zich nu steeds meer op de praktijk te richten. Je weet de basics, nu is het tijd om je kennis in de praktijk toe te passen. Maar waar? In les 4 van onze cursus beleggen voor beginners krijg je een heel duidelijk overzicht van de binaire opties brokers en hun belangrijkste eigenschappen. Ga naar les 4 van de gratis cursus beleggen voor beginners.

Tot slot: tips en strategieën

Je hebt de cursus beleggen voor beginners voltooid! Voor meer informatie, raden we je aan om onze binaire opties tips en binaire opties strategieën door te lezen.

Praktijklessen beleggen voor beginners?

Ben je meer van praktijkervaring opdoen dan theorielessen volgen? Je kunt in plaats van de cursus beleggen voor beginners ook direct een gratis oefenaccount afsluiten. Zo kun je direct op de beursvloer alles uitproberen zonder risico. En dat is misschien wel net zo effectief als onze gratis cursus beleggen voor beginners!

Optie24 Oefenaccount

Beleggen is voor beginners eenvoudig en gratis met een oefenaccount van Optie24. Je handelt met virtueel geld, dus je hoeft je geen zorgen te maken over verlies. Beter kan niet!

Maak nu een oefenaccount aan op Optie24 >>

Banc de Binary account

Beleggen voor beginners kun je ook direct leren door met echt geld de beurs op te gaan. Dit doe je bijvoorbeeld door een account af te sutien bij Banc de Binary. Dankzij de real-time koersen en drie verschillende handelsplatforms is beleggen voor beginners en gevorderden een feest!

Maak nu een account aan bij Banc de Binary >>

N.B.: de cursus beleggen voor beginners is gratis en biedt geen garantie op winst. Verlies hoort erbij.