Binaire Opties Portal

uBinary

uBinary

Auteur
Gebruikers
 • Beleggen
 • Bonus

uBinary ervaringen: in het kort

 • Aardige minimuminleg
 • Goed rendement
 • Geen iDeal
 • Geen Nederlandse website
 • Weinig verschillende assets
Talen Engels, Frans, Arabisch
Assets 62
Onderliggende waarden Valuta, commodities, indices, aandelen
Bonus Tot 50%
Minimale eerst inleg $250
Minimale accountgrootte $10
Minimaal tradingbedrag $20
Rendement 85 tot 90%
Stortingsmethoden Creditcard, overboeking
Bijzonderheden Onlangs vernieuwd platform, helaas nog steeds geen mogelijkheid voor one touch binaire opties
Ons Oordeel Geen one touch, geen iDEAL, geen Skrill, geen fijne klantenservice. Wij kiezen liever voor abcOptions.

In 2011 zag uBinary het levenslicht, en dat maakt deze binaire opties broker een vrij jonge speler op de markt. Dat was in het begin ook zeker te merken. De website was onoverzichtelijk, het platform werkte niet fijn en dat zorgde ervoor dat in de markt alleen maar slechte ervaringen met uBinary opdoken.Dat is inmiddels veranderd, maar heeft nog niet geleid tot louter positieve uBinary ervaringen.

Beleggen met uBinary?

Wil je nu een oefenaccount of echt account openen en direct beginnen met beleggen? Dat kan. Klik hier om direct naar uBinary te gaan.

uBinary

uBinary ervaringen: eerste indruk (2,7/5)

 • Netjes en overzichtelijk
 • Gebruiksvriendelijke website
 • Geen one touch
 • Geen Nederlandse website

De eerste ervaring met uBinary’s nieuwe website en platform is direct een verhaal met twee kanten. De website is heel netjes en overzichtelijk en de gebruikersvriendelijkheid is van een goed niveau. Bij het betreden van het (overigens net zo overzichtelijke en gemakkelijk te gebruiken) handelsplatform kunnen we meteen een puntje van kritiek aanstippen: er is nog steeds geen mogelijkheid om in one touch binaire opties te handelen. Voor de rest kunnen we zeggen dat op het eerste gezicht met het vernieuwde uBinary de ervaring prettig is.

uBinary ervaringen: bonussen en accounts (3/5)

 • Veel keuze
 • Toegankelijk minimum
 • Extra’s houden niet over
 • Hoge eisen voor trading

Een account afsluiten bij uBinary gaat heel eenvoudig. Je kunt uit vijf verschillende typen accounts kiezen om te handelen in binaire opties. Voor de beginnende belegger is er een micro-account (250 tot 499 dollar) of mini-account (500 tot 999 dollar). Beide accounts hebben een minimuminleg per trade van slechts 20 dollar. Daar staat wel tegenover dat je 5% minder uitbetaald krijgt bij winst. Je krijgt wel bij het aflsluiten een bonus (op de mini-account 25%, op de micro-account 20%). Interessanter wordt het echter vanaf een standaardaccount. Met een minimale storting van $1000 (maximaal $4999) sluit je zo’n account af. Je minimuminleg per trade is dan $40, maar je krijgt ook de volle 85% uitbetaald en maar liefst 30% bonus.

Heb je al wat meer ervaring en wil je op uBinary echt serieus handelen? Dan is er nog de Gold Account. Met een minimale inleg van $5000 waarover je 40% bonus krijgt en voor $150 per trade mag handelen (met een rendement van 90%), wordt het echt spannend. Als zelfs dat je nog te weinig is, opteer dan voor een Platinum Account. Maximale bonus, $250 per trade en 95% rendement bij winst.

uBinary ervaringen: storten (1/5)

 • Geen iDEAL
 • Geen e-wallets

Waar deze binaire opties broker een flinke plank misslaat, is bij het betalen. Vooral als we kijken naar de Nederlandse markt. Want de meest opvallende afwezige is iDEAL. Als je dan ook nog eens geen mogelijkheid hebt om met een e-wallet te betalen (geen Skrill etc.), dan is uBinary op dit gebied een van de karigste brokers.

uBinary ervaringen: beleggen (2/5)

 • Platform werkt goed
 • Overzichtelijk
 • Beperkte optiekeuze
 • Weinig onderliggende waarden

Beleggen met uBinary gaat via een fijn werkend platform. Helaas haalt de broker echter niet alles eruit wat eruit te halen valt.
uBinary

Platform

Door de vormgeving en invulling van het uBinary platform kun je zelfs zonder ervaring met uBinary handelen. Het voelt heel natuurlijk. Daar is duidelijk heel goed over nagedacht door deze broker. Alle knoppen zitten op de juiste plek en het kleurgebruik vestigt heel duidelijk de aandacht op waar je aandacht gevestigd moet zijn.

Optiesoorten

Het platform is helaas vooral ingericht op korte termijn trades. Zo kun je kiezen uit binaire opties met een looptijd van 60 seconden, 2 minuten en 5 minuten. Helaas, zoals we al aangaven, kun je nergens one touch binaire opties afsluiten bij uBinary. Kun je zelf moeilijk kiezen? Kijk dan wat je collega beleggers op dat moment aan het verhandelen zijn. Dit geeft vaak net iets meer houvast totdat je genoeg ervaring hebt om zelf op uBinary je binaire opties te kiezen.

Onderliggende waarden

Wij houden van veel keuze. Bijvoorbeeld wat leuke onderliggende waarden. Bij deze broker kom je echter niet veel verder dan de standaard onderliggende waarden. Weinig spannends dus.

uBinary ervaringen: educatieve sectie (2/5)

 • Basismateriaal aanwezig
 • Niets voor gevorderden
 • Geen Nederlands materiaal

Beleggers met minder ervaring worden door uBinary op weg geholpen met educatief materiaal. Helaas is deze sectie niet zo eenvoudig te vinden en zo overzichtelijk geordend als bij veel concurrenten. Wel vind je er de nodige zaken die je snel op weg helpen. Zodra je echter iets meer verdieping zoekt, zul je naar de educatieve sectie van de concurrent moeten uitwijken.

uBinary ervaringen: klantenservice (2/5)

 • Veel kanalen
 • Slecht bereikbaar
 • Geen goede naam

Een minpuntje is de klantenservice. Er worden steeds meer klachten genoteerd over deze broker en de manier van omgaan met beleggers. Dat is erg jammer om te zien, want met deze website en het bijbehorende platform zou uBinary in principe hoge ogen kunnen gooien.

uBinary ervaringen: oordeel (2/5)

Waren onze eerste ervaringen met uBinary wat minder positief, de vernieuwde website en het gloednieuwe handelsplatform hebben die ervaring enigszins verbeterd. uBinary heeft echt zijn best gedaan om ook de sceptische belegger over de streep te trekken. Helaas zijn ze nog steeds de gladde jongens onder de brokers en maken ze niet alles waar wat ze beloven. Dat straalt overal van af en blijkt ook steeds meer uit de ervaringen van beleggers met uBinary. Geen hoge score dus, voor deze broker. Je bent beter af met een van de andere binaire opties brokers.

Beleggen met uBinary?

Wil je nu een oefenaccount of echt account openen en direct beginnen met beleggen? Dat kan. Klik hier om direct naar uBinary te gaan.

Onze ervaringen met uBinary kunnen verschillen van de ervaringen van anderen met uBinary. Deel jouw ervaringen met uBinary in de comments.

3 Reacties

 1. Heb er een tijdje mee gehandeld, maar ben nu overgestapt op abcOptions. Veel beter.

 2. slechte site slechte service.

 3. ja wat de heren zeggen ik ben ook overgestapt zit nu bij optie24

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Choose a Rating

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>