Binaire Opties Portal

Binaire optie signalen

Binaire optie trends en signalen

De beurs en dus binaire opties volgen vaak trends. Zo’n trend kun je zien door een fictieve lijn door de gemiddelden van een beurskoers over langere tijd te trekken. Als je dit doet, herken je vaak een stijgende of dalende trend die voor binaire opties gunstig kan zijn om te ontdekken. Je weet dan of je voor call (+) of put (-) opties moet gaan.

binaire optiesignalen

Het bekijken van binaire opties trends hoort bij de binaire opties strategieën van de technische analyse en fundamentele strategie. In dit stuk gaan we daar verder op in.

Binaire optie trends en signalen via e-mail ontvangen?

Volg jij de binaire optie trends op de voet en wil je de laatste signalen uit de markt weten? BinaireOptiehandelaar.nl volgt alle trends op de beurs en brengt jou graag op de hoogte. Abonneer je nu op onze gratis nieuwsbrief en zorg dat je altijd als eerste op de hoogte bent! Vul hierboven je naam en e-mailadres in.

Lees hieronder meer over binaire opties trends en signalen.

Stijgende trend: welke binaire opties kies je?

De beurskoers stijgt en daalt continu met kleine beetjes, maar het gaat om het grotere geheel. Die fictieve lijn van gemiddelden die je door de grafiek trekt, de trendlijn, kan je een goed beeld geven van wat de beurs aan het doen is en of je in deze trend binaire call of put opties moet kopen. Maar kijk niet alleen naar de trendlijn.

Welke signalen zijn er?

Als je de fundamentele binaire opties strategie toepast is de trend alleen niet genoeg. Je kijkt ook naar signalen. Wat wordt er in het nieuws verkondigd over bepaalde beurzen of bedrijven? Misschien heeft het aandeel Google (bijvoorbeeld) een lange tijd een stijgende lijn vertoond, maar spreken analisten van een daling die aanstaande is. Analisten hebben niet altijd gelijk, maar oefenen vaak wel veel invloed uit op de beurs. Het kan dus zijn dat een analist aanzet tot massale verkoop van Google-aandelen, waardoor de waarde van Google daalt. Zo’n analist kan dus signalen om binaire put opties te kopen geven, ondanks dat volgens de trend binaire call opties logischer zijn.

Het kan echter ook zijn dat de stijgende trend pas net is gestart en / of verwacht wordt dat de koers nog veel meer zal stijgen. In het geval van een dergelijke trend en signalen zijn binaire call opties de meest verstandige keuze.

Dalende trend: welke binaire opties kies je dan?

Er is sprake van een dalende trend in de koers en je wilt binaire opties kopen. Signalen uit de markt zijn nu essentieel om te volgen. Wat zegt het nieuws? Wat beweren analisten? Welke tendens volgt de trendlijn van de koers? Dus: worden het binaire call of put opties?

Welke signalen zijn er?

Ook bij deze trend en signalen is de binaire opties fundamentele strategie de meest voor de hand liggende. Laten we voor de afwisseling niet naar een aandeel, maar naar een index kijken. Nederland zit in dit voorbeeld (LET OP: voorbeeld, staat los van de werkelijkheid!) al enige maanden in een recessie en de AEX keldert. De trendlijn die je door de grafiek van de beurskoers trekt, doet denken aan de zwarte skipiste, zo steil. Maar zet deze trend door? In het verleden behaalde resultaten bieden immers geen garantie voor de toekomst, zo luidt het aloude gezegde onder beleggers.

Het kan zomaar zijn dat de consument de recessie nauwelijks in de gaten heeft, dat bestedingen onverminderd doorgaan en beleggers op de beurs toch weer vertrouwen hebben in de economie. Dit leidt ertoe dat er vrolijk belegd wordt en daar profiteert de beurskoers van. Deze signalen kun je uit het nieuws halen. Zorg dat je deze signalen weet voor je binaire opties koopt. In dit geval zou je dan namelijk ondanks de dalende trend binaire call opties moeten kopen, terwijl je zou denken van niet.

Maar bovenstaand scenario van enige maanden recessie kan ook met een heel ander nieuwsbeeld gepaard gaan. Beleggers zien de dalende trend en durven niet te investeren. In het nieuws hoor je alleen maar berichten dat het nog slechter gaat worden. Bij deze signalen koop je binaire put opties, want de trend is naar verwachting dat de beurs zal dalen.

Binaire optie trends en signalen zijn nooit garantie!

Binaire opties trends en signalen kunnen je nog zoveel informatie geven, de toekomst voorspellen blijft onmogelijk. Dat is het leuke en tegelijkertijd vervelende aan binaire opties handelen. Het houdt het spannend, maar kan je ook (onaangenaam) verrassen. Wees dus altijd op je hoede, ook al wijzen alle trends en signalen op bepaalde binaire opties. Luister altijd naar je intuïtie en volg je onderbuikgevoel. Zoals je in onze binaire opties tips kunt lezen: een chimpansee heeft het vaker bij het rechte eind dan een beursanalist, dus uiteindelijk moet je vooral op jezelf vertrouwen!

Binaire optie trends en signalen via e-mail ontvangen?

Volg jij de binaire optie trends op de voet en wil je de laatste signalen uit de markt weten? BinaireOptiehandelaar.nl volgt alle trends op de beurs en brengt jou graag op de hoogte. Abonneer je nu op onze gratis nieuwsbrief en zorg dat je altijd als eerste op de hoogte bent!

Schrijf je in voor onze gratis nieuwsbrief

Direct beginnen met binaire opties?

Heb je genoeg over binaire opties trends en signalen gelezen en wil je nu wel eens de (virtuele) beursvloer op? Lees hieronder welke binaire opties brokers wij aanraden.

Banc de Binary
Banc de Binary is marktleider in de binaire opties en biedt de meest uitgebreide en geavanceerde oplossingen voor zowel beginnende als vergevorderde beleggers met rendementen tot wel 91%! Als je nog niet zo bekend bent met binaire opties, biedt Banc de Binary je allerlei (gratis) lesmateriaal en ondersteuning om je op weg te helpen. Vooral voor de serieuze belegger is Banc de Binary de beste keuze. Lees meer over onze Banc de Binary ervaringen.

Stockpair

Stockpair is sinds 2010 op de markt actief. Dit in Cyprus gevestigde bedrijf is een goede partij voor beginnende en iets langer op de markt actieve beleggers. Kleinere beleggers kunnen goed uit de voeten met het gebruikersvriendelijke systeem. Lees meer over onze Stockpair ervaringen.

Read about in English.