Binaire Opties Portal

Binaire Opties Brokers

Binaire opties brokers

Verschillende binaire opties brokers zijn actief op de markt. Het aantal binaire opties brokers stijgt met de dag en het is – begrijpelijk – lastig om te bepalen welke broker bij jou past. BinaireOptieHandelaar.nl heeft onderzoek gedaan in de markt en heeft enkele handelaren op een rijtje gezet. Op deze pagina’s staan de verschillende binaire opties brokers die wij onder de loep hebben genomen.

Direct naar de binaire opties broker van jouw keuze?

Kies de binaire opties broker die het beste bij jou past. Maak je keuze:

Onze aanraders

Hieronder staan de binaire opties brokers waar BinaireOptieHandelaar.nl de meest positieve ervaringen mee heeft. Klik op de naam van de binaire opties broker om onze ervaringen met de broker te lezen.

Naam Minimale storting Bonus iDEAL Winstmarge Ons oordeel
1. anyoption €200 Persoonlijk Ja Ongeveer 82% 5/5
2. ABC Options €100 30-100% Ja Tot 81% 4,75/5
3. Optie24 €50 100% Ja Tot 85% 4,5/5
4. Optionfair €250 Persoonlijk Ja Gemiddeld 81% 4,25/5
5. ZoomTrader €200 20% Ja Gemiddeld 80% 4,25/5
6. Banc de Binary $250 100% vanaf $5.000 Nee Tot 91% 4/5
7. 10Trade $200 Tot 100% Ja Tot 85% 4/5
8. EZTrader €200 30-100% Ja Gemiddeld 80% 4/5
9. 24Option €250 Persoonlijk Ja Tot 95% 3,5/5
10. Interactive Option $500 Persoonlijk Ja Tot 90% 3/5
11. TopOption $100 Tot $250 Nee 81-85% 3/5
12. WeOption €350 30% Ja Tot 91% 2,5/5
13. BDSwiss €100 10% Ja Tot 89% 2,5/5
14. CherryTrade €200 2x Tot 100% Nee Tot 85% 2,25/5
15. Beeoptions $250 Tot 250% Nee Tot 85% 2/5
16. Opteck €250 Tot 35% Ja Tot 85% 1,75/5
17. Stockpair $200 Tot 100% Ja Ongeveer 85% 1,5/5
18. Optieclub €50 Geen Ja 70-90% 1,5/5
19. uBinary $250 Tot 50% Nee 85-90% 1/5

 

Binaire Opties Broker toevoegen?

Mis je een binaire opties broker in dit rijtje? Laat het ons weten. Wij zullen de lijst zo spoedig mogelijk aanpassen.

Binaire opties brokers vs. binaire opties tools

We zien in de markt steeds meer een verschuiving van binaire opties brokers naar binaire opties tools. Hierbij handelen beleggers met behulp van een geautomatiseerde tool die de markt analyseert en op basis daarvan adviezen geeft. we hebben verschillende van deze tools bekeken, waaronder het populaire Optiesadvies. Lees meer over Optiesadvies.

Kiezen van een binaire opties broker: 8 stappen

Binaire opties brokers zijn er in zeer veel verschillende soorten en maten en hebben ieder hun eigen voor- en nadelen en unieke kenmerken. De binaire opties brokers op BinaireOptieHandelaar.nl zijn – voor zover wij hebben kunnen beoordelen – allemaal brokers die aan de juiste eisen voldoen. De keuze voor een binaire opties broker is dan ook een persoonlijke. Vergelijk daarom de verschillende brokers en bepaal zelf welke binaire opties broker het beste bij je past.

binaire opties brokers

1. Soorten opties

De juiste binaire opties broker kiezen begint bij het aanbod bekijken. En het meest bepalende voor het aanbod is het soort opties. High / low binaire opties kun je bij alle brokers vinden. Ook veel brokers zullen one touch binaire opties aanbieden. Ga je echter naar bijvoorbeeld Turbo binaire opties kijken, dan versmalt het aanbod zich al: voor 30 seconden binaire opties zijn slechts 2 aanbieders (24Option en abcOptions) en als je 15 seconden binaire opties wilt handelen, is er nog maar 1 (abcOptions). Voor pair trading geldt een soortgelijk verhaal. Dat bieden niet alle binaire opties brokers. Om nog maar te zwijgen over double touch, Option+, BinaryMETA etc. Het ligt er dus maar helemaal aan wat voor soort opties je wilt handelen. Daarom is dit het eerste criterium voor het vinden van de juiste binaire opties broker.

2. Assets (onderliggende waarden)

Net zo belangrijk als de soorten opties zijn de onderliggende waarden. Alle binaire opties brokers voorzien tegenwoordig in de 4 belangrijkste categorieën: commodities, aandelen, beurzen en valutaparen. Maar welke onderliggende waarden worden in die categorieën aangeboden? Sommige binaire opties brokers met veel onderliggende waarden op BinaireOptieHandelaar.nl (bijvoorbeeld TopOption) hebben ruim drie keer zoveel onderliggende waarden als de binaire opties broker met de minste assets (CherryTrade). Dat maakt de ene broker echter niet beter of minder goed dan de ander. Het gaat er namelijk om dat de binaire opties broker de onderliggende waarde (bijvoorbeeld aandeel Apple, AEX beurskoers, EUR/USD koers, Goudkoers) biedt waar jij in wilt beleggen. Kijk daar dus naar voordat je een binaire opties broker selecteert.

3. Handelsplatforms

Hierin onderscheiden binaire opties brokers zich misschien nog wel het meest. Zo heeft een broker als Banc de Binary drie verschillende platforms die je helemaal naar je eigen hand kunt zetten en waarin je allerlei zaken kunt toevoegen om de trade helemaal op maat samen te stellen. Ook ZoomTrader geeft de belegger verschillende platforms om mee te beleggen. anyoption is eveneens een goede partij op dit gebied, met uitgebreide handelsmogelijkheden. En dit zijn slechts drie voorbeelden uit onze ruime selectie binaire opties brokers.

4. Beschikbaarheid

Binaire opties brokers zijn lang niet meer alleen via internet te vinden. Net als de meeste goed lopende websites, kun je ook binaire opties brokers bereiken via je tablet en / of smartphone, bijvoorbeeld via een app. Dit hoeft in principe niet belangrijk te zijn als je wilt beleggen van achter je computer, maar als je ook wel eens onderweg een trade wilt plaatsen, is het aan te raden om dit criterium mee te nemen in de keuze voor je binaire opties broker.

5. Ondersteuning bij handelen

Niet iedere belegger zal het nodig hebben, maar het is goed als het er is: ondersteuning van de binaire opties brokers bij het beleggen. Niet het meest belangrijke criterium, maar zeker iets om mee te nemen. Hoe goed is de binaire opties broker bijvoorbeeld bereikbaar? Denk daarbij aan via welke manieren (live chat, telefoon, mail) de broker bereikbaar is, maar ook in het soort ondersteuning. Krijg je alleen antwoord op ‘administratieve’ vragen, of zitten er ook analisten en specialisten klaar die je meer kunnen leren over de markten waar je in belegt? Of je dit soort specialistische hulp krijgt en wat voor type account (hoeveel investering) daarvoor gevraagd wordt, verschilt per binaire opties broker.

6. Bonus

Het zal je misschien verbazen, maar voor ons is de bonus pas het zesde punt waarop je de binaire opties brokers dient te toetsen. Wij zijn namelijk van mening dat een bonus een leuke extra is, maar zeker niet hetgeen is waar het allemaal om draait bij het beleggen. Let bij het beoordelen van de bonus op twee zaken: ten eerste natuurlijk de hoogte van de bonus en ten tweede de voorwaarden die aan de bonus kleven. Vaak moet je een bepaald aantal trades hebben gedaan voordat een bonus opneembaar is, dus let daar op bij het kiezen van een binaire opties broker.

7. Account extra’s

Binaire opties brokers hebben ieder hun eigen manier om beleggers tevreden te stellen en houden. Of de manier van de broker jou aanstaat, is persoonlijk. Let op de verschillende extra’s, zoals cashbacks (ook wel verliesbescherming genoemd), hulpmiddelen bij handelen, trainingen, webinars en vele andere zaken die het beleggen leuker maken. De voorbeelden zijn eindeloos, dus vergelijk zelf en kijk wat je voor jouw inleg aan extra’s krijgt bij de binaire opties brokers.

8. Betaalmogelijkheden / Taalinstellingen

Wat ons betreft mogen binaire opties brokers alleen creditcards als betaalmiddel accepteren en kan een website prima in het Engels, maar het kan heel goed zijn dat jij er anders over denkt. Voor beleggers die geen online betaalaccount hebben en geen creditcard, zijn iDEAL binaire opties brokers belangrijk. Andere beleggers zullen behoefte hebben aan een Nederlandse website en kiezen voor Nederlandse binaire opties brokers. Ook hier geldt: de keuze is persoonlijk, dus er is geen ‘goed’ of ‘fout’. Het enige wat telt, is wat jij ervaart bij de binaire opties broker.

binaire opties brokers

Alle binaire opties brokers kort toegelicht

De binaire opties brokers worden hieronder kort toegelicht. Brokers met het logo  ernaast zijn iDEAL binaire opties brokers, dus daar kun je met iDEAL betalen. Binaire opties brokers met het logo Nederlandstalige Binaire Opties Broker ernaast zijn goede binaire opties brokers met een website en/of platform in het Nederlands.

anyoption Nederlandstalige Binaire Opties Broker

Wie “binaire opties broker” zegt, zegt “anyoption”. Deze door de wol geverfde broker heeft veel kaas gegeten van het vak, en daar plukken beleggers de vruchten van. Je kunt als belegger zelf je risico bepalen en hebt keuze uit producten die je nergens anders vindt! Lees onze Anyoption ervaringen.

ABC Options Nederlandstalige Binaire Opties Broker

ABC Options is een vrij nieuwe binaire opties broker die destijds gelijk bij ons op nummer 1 binnenkwam. Voor Nederlanders valt op dat deze binaire opties broker je in het Nederlands aanspreekt, maar ook dat je keuze hebt uit een ongekende hoeveelheid optiesoorten en onderliggende waarden. Het zal ons dus niets verbazen als deze binaire opties broker binnen de kortste keren de wereldmarkt leidt! Lees onze ABC Options ervaringen.

Optie24 Nederlandstalige Binaire Opties Broker

Binaire opties brokers schieten ook in Nederland als paddenstoelen uit de grond. Vaak bieden ze interessante pakketten aan voor de kleinere belegger. Dat geldt ook zeker voor Optie24. Met een minimale inleg van 50 euro en daarover al direct een bonus van 100 procent, biedt deze broker een aantrekkelijk pakket. Als het platform iets uitgebreider was geweest, had deze broker de nummer 1 op BinaireOptieHandelaar.nl kunnen zijn! Lees onze Optie24 ervaringen.

Optionfair  Nederlandstalige Binaire Opties Broker

Optionfair is een binaire opties broker met een lange staat van dienst in verschillende landen, en gaat het nu ook in Nederland proberen. Alle ingrediënten voor een succes zijn aanwezig, maar is het genoeg om de concurrentie aan te kunnen? Lees meer in onze Optionfair ervaringen.

ZoomTrader Nederlandstalige Binaire Opties Broker

Een binaire opties broker die zijn sporen dubbel en dwars heeft verdiend in de wereld, is ZoomTrader. Elke belegger kent deze binaire opties broker. De ZoomTrader review staat niet voor niets in de top 3. Je kunt er dan ook moeilijk omheen. Goede welkomstbonus, concurrerende rendementen, mogelijkheden voor Turbo, one touch en zelfs double touchen natuurlijk betaalgemak via iDEAL spreken veel beleggers aan. Een sterke binaire opties broker. Lees onze ZoomTrader ervaringen.

Banc de Binary

Voor veel serieuze beleggers wereldwijd geldt er eigenlijk maar één binaire opties broker, en dat is Banc de Binary. Met 80 onderliggende waarden, zowel high/low als one touch en pair trading en maar liefst drie verschillende platformen waarmee je volledig op maat kunt handelen, heeft Banc de Binary een groot arsenaal aan mogelijkheden voor zelfs de meest doorgewinterde belegger. Zorg dus dat je onze review over deze broker hebt gelezen voordat je beslist waar je een account opent! Lees onze Banc de Binary ervaringen.

10TradeNederlandstalige Binaire Opties Broker

Internationaal heeft deze binaire opties broker al de nodige faam weten te vergaren, en dat is niet geheel zonder reden. Ook voor Nederland is er een aantrekkelijk pakket in de Nederlandse taal en met de mogelijkheid om via iDEAL te storten. Voor de rest is deze broker absoluut geen slechte, maar mist het vermogen om werkelijk onderscheid te maken. Een mooie opsteker: dit is de hoogst geplaatste binaire opties broker die gebruik maakt van SpotOption! Lees onze 10Trade ervaringen.

EZTraderNederlandstalige Binaire Opties Broker

Van alle binaire opties brokers is EZTrader misschien wel de oudste. In het begin van de bestaansgeschiedenis van deze broker zaten er wat beren op de weg. Er werd veel gesproken over slechte klantenservice en het bedrijf kreeg een behoorlijke lading kritiek over zich heen. Wat dat betreft verdient deze binaire opties broker een flink compliment. De nieuwe eigenaar toonde karakter, veranderde het management en heeft de boel 180 graden gedraaid. Inmiddels mag EZTrader zich dankzij deze veranderingen tot de top rekenen. Lees onze EZTrader ervaringen.

24Option

Een uitgebreid handelsplatform, een schat aan educatief materiaal en een klantenservice met callcenters in maar liefst 12 landen maken 24Option een binaire opties broker die zeker aandacht verdient. Wereldwijd is dit zelfs de marktleider! Als je geïnteresseerd bent in een beetje gezonde competitie met collega beleggers, heeft 24Option een leuke competitie waarmee de winnaar $10.000 kan opstrijken. Lees onze 24Option ervaringen.

Interactive Option

Van deze binaire opties broker waren we gelijk al fan. Een totaal vernieuwend concept op het toch al zo vaak bejubelde SpotOption platform. Hoge rendementen zijn deze binaire opties broker niet vreemd. Maar wat het meest opvalt, is de Follow Me functie waarmee je succesvolle beleggers volgt en winst maakt door hun succes te kopiëren. Geen Nederlandse site en geen iDEAL, maar maken helaas dat deze binaire opties broker zich niet in de top kan vestigen. Maakt dat je niets uit? Lees dan zeker onze Interactive Option ervaringen.

TopOption

Van alle binaire opties brokers is TopOption misschien wel de best gereguleerde. Deze strenge EU-regulering vertaalt zich in optimale service en de zekerheid dat je veilig kunt handelen. Daarnaast heeft TopOption heel veel onderliggende waarden en een zeer aantrekkelijk bonusstelsel. Lees onze TopOption ervaringen.

WeOption Nederlandstalige Binaire Opties Broker

Als binaire opties broker heeft WeOption nog niet zo’n lange staat van dienst, maar het is er zeker een om in de gaten te houden. Het is een van de binaire opties brokers die betalingen via iDEAL toestaat. Daarnaast kun je bij WeOption kiezen uit de meeste assets (meer dan 200!) en zeer interessante optiesoorten en handelsplatforms. De basis is dus aanwezig voor een toppositie. Toch moet WeOption nog wat zaken regelen om tot de beste binaire opties brokers te horen. Lees onze WeOption ervaringen.

BDSwiss Nederlandstalige Binaire Opties Broker

Het eerste dat aan deze binaire opties broker opvalt, is dat BDSwiss (voorheen Banc de Swiss) in Duitsland marktleider is. En net als voor Duitsland, weten ze voor Nederland een interessant product neer te zetten. Het handelen gaat kinderlijk eenvoudig, er is genoeg educatief materiaal en je hebt Nederlandse gemakken als iDEAL en een Nederlandse website. De bonus lijkt tegen te vallen, alhoewel deze binaire opties broker op het gebied van bonusvoorwaarden wel wat soepeler is dan veel concurrenten. Lees onze BDSwiss ervaringen.

CherryTrade

Een in Nederland minder bekende binaire opties broker, is CherryTrade. Onbekend maakt in sommige gevallen onbemind, en dat geldt ook voor deze speler. Voor de Nederlandse belegger heeft deze broker gewoon niet de juiste faciliteiten in huis. Wie daar doorheen kijkt en niet maalt om weinig onderliggende waarden om uit te kiezen, kan echter uit de voeten met deze binaire opties broker. Lees onze CherryTrade ervaringen.

beeoption

Hoewel ze erg cowboyachtig met bonussen en andere cadeautjes smijten, blijft er achter die muur van feestelijkheid een erg gemiddelde speler over. Naast bonussen worden prijzen verloot onder beleggers, waaronder een cruise, een Apple iPhone en een geldprijs. Dat leidt de aandacht nogal af van het handelsplatform, dat weinig spannends in huis heeft. Buiten de extreme bonussen en loterijen is beeoption een wat ons betreft een laagvlieger. Lees onze BeeOptions ervaringen.

Opteck Nederlandstalige Binaire Opties Broker

Nog een binaire opties broker die voor de Nederlander aantrekkelijke voorwaarden biedt. Zowel iDEAL als een Nederlandstalige site kun je bij Opteck vinden. Je krijgt direct een persoonlijke assistent toegewezen, maar daar houdt het dan ook op. Echt heel slecht is deze binaire opties broker niet, maar het is ook zeker geen topper of zelfs subtopper. Lees onze Opteck ervaringen.

Stockpair Nederlandstalige Binaire Opties Broker

Stockpair is een binaire opties broker uit Cyprus. Deze sinds 2010 actieve broker heeft een verre van vlekkeloze reputatie. Daar kunnen de extra’s voor Nederlandse beleggers, zoals iDEAL en een Nederlandse website, weinig aan veranderen. Totdat Stockpair zijn zaakjes op orde heeft, zal deze broker in de onderste regionen van onze lijsten blijven staan. Lees onze Stockpair ervaringen.

Optieclub Nederlandstalige Binaire Opties Broker

Optieclub is 1 van de 2 binaire opties brokers uit Nederland. Waar zijn Nederlandse broertje op de 1 na hoogste plek staat, staat deze broker juist op de 1 na laagste plek. Een groot gebrek aan keuze, geen enkele bonus en nog een waslijst aan gebreken zorgen voor de lage notering. Voordeel is dat je voor slechts 50 euro kunt instappen, maar dat kan ook bij Optie24. Bovendien krijg je bij Optie24 wél een bonus. Toch meer weten over deze broker? Lees onze Optieclub ervaringen.

uBinary

uBinary mag zich tot de binaire opties brokers rekenen die wij afraden. Er circuleren teveel negatieve verhalen om iemand met droge ogen naar deze broker te kunnen sturen. Het gebrek aan Nederlandse taal en iDEAL maken het verhaal alleen maar erger. Je kunt onze uBinary ervaringen lezen, maar wel geheel op eigen risico.

Read about in English.