Binaire Opties Portal

Transactiekosten Binaire Opties

Transactiekosten Binaire Opties

Betaal je over binaire opties transactiekosten?

De vraag of over binaire opties transactiekosten betaald moeten worden, doemt steeds vaker op. Een tijd terug zagen we al, dat particuliere beleggers vaak genekt werden door onder andere die gehate transactiekosten. Bij binaire opties hoef je daar niet bang voor te zijn. Over het algemeen hoef je deze post namelijk niet op je rekening te verwachten. Want bij geen enkele bij ons aangesloten broker betaal je over het handelen in binaire opties transactiekosten.

Dus in het kort: je betaalt over binaire opties geen transactiekosten.

Geen transactiekosten binaire opties, wel over andere opties

Transactiekosten zijn in overige sectoren van de optiewereld niet vreemd. Hoewel de gemiddelde belegger in reguliere opties nog wel eens vergeet de transactiekosten bij de berekening van zijn rendement, zie je wel degelijk dat over opties bepaalde transactiekosten worden berekend. Hoe hoog die zijn, hangt af van de broker of bank waarbij je de opties verhandelt. Maar deze transactiekosten betaal je dus niet bij binaire opties brokers.

Waarom je over binaire opties geen transactiekosten betaalt, is niet duidelijk. Het zou te maken kunnen hebben met de volledig gedigitaliseerde handeling die verricht wordt bij het plaatsen van een trade, die geen transactiekosten over binaire opties vereist. Het kan er ook mee te maken hebben dat de broker een aangepast inkomstenmodel heeft waarbij omloopsnelheid is afgewogen tegen transactiekosten en bij binaire opties transactiekosten ondergeschikt bleken aan omloopsnelheid.

abc-options

Wanneer wel transactiekosten bij binaire opties brokers?

Geheel; vrij van transactiekosten zijn binaire opties zelf misschien wel, maar het kan zijn dat je op een ander punt in het beleggingstraject wel met transactiekosten te maken krijgt. We hebben het hier over mogelijke transactiekosten die bij het verplaatsen van geld komen kijken. Zo kan het zijn dat er aanvullende kosten gemoeid zijn bij het overmaken van geld van je bankrekening naar je binaire opties account. Ook bij het overzetten van geld van je binaire opties account terug naar je bankrekening, kunnen transactiekosten komen kijken.

Zonder transactiekosten binaire opties beleggen?

Wie zinder transactiekosten binaire opties wil beleggen, kan terecht bij alle van onze aangesloten brokers. Kies zelf de voor jou beste binaire opties broker uit ons overzicht, of kijk bij onze aanbeveling. Afhankelijk van de betaalmethode betaal je misschien eenmalig per storting transactiekosten, maar de binaire opties kun je verhandelen zonder deze aanvullende kosten.

abcOptions

abcOptions is een relatief nieuwe binaire opties broker die dankzij uitmuntende service en interessante producten een zeer solide positie in de markt heeft verworven. Zo kun je bij deze binaire opties broker zonder transactiekosten via iDEAL geld storten, en kun je altijd handelen in het Nederlands.

Onze ABC Options ervaringen in het kort:

  • Ruimste optiekeuze
  • iDEAL mogelijk
  • Nederlandse website
  • Goed rendement
  • Uitgebreide ondersteuning

Meldjeaan

Of lees hier meer over abcOptions.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Choose a Rating