Binaire Opties Portal

Binaire opties handelen

Vragen over binaire opties handelen

Binaire opties handelen is waar het om draait op deze website. Maar als je nieuw bent in deze wereld, zul je misschien nog niet weten hoe het binaire opties handelen in zijn werk gaat. Daarom beantwoorden we op deze pagina de belangrijkste vragen die we vaak horen over binaire opties handelen.

Waar kan ik direct beginnen met binaire opties handelen?

As je direct binaire opties wilt handelen, bekijk dan ons overzicht met binaire opties brokers. Ook zie je in de rechterkolom van deze website de best beoordeelde brokers. Je kunt daaruit eenvoudig je keuze maken. Wij raden je aan om onze ervaringen te lezen en te kiezen voor BeeOptions of Banc de Binary. Wil je eerst meer weten over binaire opties handelen in de praktijk? Lees dan onderstaande vragen en antwoorden over binaire opties handelen.

Is binaire opties handelen moeilijk?

Binaire opties handelen is een stuk eenvoudiger dan handelen in andere complexe producten, zoals aandelen of reguliere opties. Vaak kun je niet in de optiehandel stappen zonder een gedegen kennis van zaken, moet je allerlei trucjes weten en eerst een tijd in de leer. Met binaire opties handelen gaat het veel eenvoudiger. We raden je zeker aan om onze binaire opties tips en binaire opties strategieën goed door te lezen, zodat je niet geheel onbeslagen ten ijs komt. Geld beleggen zonder risico is het niet, maar in principe kun je vooral met je boerenverstand en een goede intuïtie (waar je naar moet luisteren!) winst halen bij het binaire opties handelen.

Wat moet ik doen als ik binaire opties wil handelen?

Binaire opties handelen kun je eenvoudig beginnen. Het enige dat je moet doen, is een binaire opties broker uitzoeken die bij je past. Kijk in ons overzicht van binaire opties brokers en ontdek welke het beste bij jou past. Slimme selectiecriteria zijn de taal van het platform, de betalingsmogelijkheden, eventuele bonussen bij aanmelding en het rendement dat je ontvangt bij winst. Op dit moment is de populairste broker voor binaire opties handelen Banc de Binary, een grote internationale broker met een zeer goede staat van dienst en het mooiste handelsplatform op de markt. Lees onze Banc de Binary ervaringen en klik op de button om je aan te melden. Je kunt dan direct na het aanmaken van je account beginnen met binaire opties handelen.

Hoe werkt binaire opties handelen?

Binaire opties handelen gaat heel eenvoudig. Als je bijvoorbeeld uitgaat van de populairste binaire opties (high/low), moet je het volgende doen. Allereerst kies je een asset of onderliggende waarde. Dat is meestal een beurs, valuta, commodity of aandeel. Vervolgens zie je de koers. Bekijk die koers goed, want die staat centraal in het binaire opties handelen.

Bij high/low is de vraag: is hij op het expiratiemoment (als je optie verloopt) gestegen of gedaald ten opzichte van het afsluitmoment? Als je denkt dat hij stijgt, sluit je callopties af. Als je denkt dat hij daalt, sluit je putopties af. En dan begint het spannendste van het binaire opties handelen: het wachten tot het expiratiemoment. Als je gelijk krijgt, ontvang je je inleg + rendement (verschillend per broker, gemiddeld tussen de 70 en 95%.). Zo niet, dan verlies je je inleg.

One touch binaire opties handelen gaat iets anders in zijn werk. Daarbij heb je ook weer te maken met dezelfde drie essentiële elementen: de grafiek, het afsluitmoment en het expiratiemoment. Bij veel brokers kun je erg veel variabelen instellen en zelfs een verliesbescherming inschakelen. Met verliesbescherming krijg je een deel van je verloren inleg weer terug. Bij one touch opties kies je niet of de koers hoger of lager gaat, maar of de koers een bepaalde waarde raakt voor het expiratiemoment is verstreken. Bij winst is het rendement veelal behoorlijk hoger dan bij high/low binaire opties, maar het risico is ook groter bij deze vorm van binaire opties handelen.

Pair trading wordt ook vaak gezien als de derde populaire vorm van binaire opties handelen. Lang niet alle brokers bieden deze vorm van binaire opties handelen aan. Bij pair trading draai het om relatieve prestaties van een asset ten opzichte van een gelijksoortige asset. Daarbij gaat het erom dat je voorspelt welke asset het beste presteert. Het is misschien niet de meest voorkomende, maar zeker een leuke manier van binaire opties handelen. Banc de Binary en BeeOptions zijn de twee grootste brokers die aan deze vorm van binaire opties handelen doen.

Hoeveel geld moet je inleggen bij binaire opties handelen?

Bij binaire opties handelen bepaal je de inleg zelf. Het kan bijvoorbeeld al vanaf 1 euro. Dit is afhankelijk van de broker waarbij je binaire opties wilt handelen. Sommige brokers hanteren hogere instapprijzen, maar veelal zijn die niet meer dan 25 dollar bij de buitenlandse brokers. Overigens kan het ook gratis. Als je eerst een oefenaccount aanmaakt, kun je met fictief geld het binaire opties handelen in de vingers krijgen. Uiteraard geldt wel: fictief geld inzetten betekent fictief geld winnen. Je kunt hiermee dus geen winst maken die je kunt laten uitkeren in echt geld. Als je echt geld wilt verdienen, moet je ook met echt geld binaire opties handelen.

Direct beginnen met binaire opties handelen?

Neem een kijkje in ons overzicht met binaire optie brokers, en kies een geschikte broker uit!

Andere veelgestelde vragen over binaire opties

Naast vragen over binaire opties handelen, heb je wellicht ook vragen over andere onderwerpen omtrent binaire opties. Kijk daarom ook eens bij onze veelgestelde vragen over:
Geld verdienen met Binaire Opties
Binaire opties grafieken
Binaire Opties Bonus & Cashback
Binaire opties veilig
Binaire opties Nederland
Binaire opties demo