Binaire Opties Portal

Binaire Opties Bonus & Cashback

Binaire opties: Bonus & Cashback

Veel brokers van binaire opties geven een bonus of cashback. De bonus is meestal een incentive om je te belonen voor het doen van een eerste storting. De cashback is een aardigheidje dat vaak terugkomt gedurende de termijn dat een belegger handelt bij de broker. Ook kan de broker er af en toe voor kiezen om een bonus uit te keren, maar hier zijn geen vaste regels voor. Lees hieronder de veelgestelde vragen die wij krijgen over de binaire opties bonus en cachback.

Geeft elke binaire opties broker een bonus of cashback?

Niet elke binaire opties broker geeft een bonus of cashback. Gek genoeg, als we de markt bekijken, zien we vooral dat de trend van de cashback en bonus onder binaire opties brokers in Nederland nog helemaal niet is aangeslagen. In het buitenland geven de meer internationaal georiënteerde brokers veelal wel extra incentives aan beleggers die zich storten op de wereld van de binaire opties.

Wanneer ontvang ik mijn binaire opties bonus of cashback?

De bonus van een binaire opties broker wordt meestal uitgekeerd als je de eerste storting op je account hebt gedaan en deze hoog genoeg is om in aanmerking te komen voor de bonus. Sommige brokers geven daarnaast nog bonussen af gedurende de periode dat beleggeers bij ze handelen, maar dit is zeker niet bij elke broker het geval.

De cashback wordt soms per transactie en in veel gevallen maandelijks uitgekeerd (als de broker hieraan doet). Percentages van de cashback zijn vaak lager dan die van de bonus.

Hoe hoog is de cashback of bonus bij binaire opties?

Net zoals niet iedere binaire opties broker een bonus of cashback hanteert, geeft niet elke broker dezelfde percentages. Deze kunnen behoorlijk uiteenlopen. Zo zijn er brokers die de beginnende belegger direct 100% bonus op hun binaire opties account geven bij de eerste storting, maar zijn er ook brokers die de bonus persoonlijk instellen per account. Hierbij wordt gekeken naar verschillende factoren en verschilt de bonus per binaire opties belegger die een account aanmaakt. Andere brokers geven geen bonus, maar wel een cashback. Een cashback is een bepaalde teruggave, meestal over verliezen. Als de cashback bijvoorbeeld 10% bedraagt en de belegger verliest 10 euro, dan bedraagt de cashback 10% van 10 euro, dus 1 euro.

Waar is de berekening van de cashback of bonus bij binaire opties van afhankelijk?

Elke binaire opties broker hanteert een andere bonus met andere berekeningen. Het is dus moeilijk om te zeggen waar de berekening van deze bonus afhankelijk van is. Sommige brokers hebben een vast percentage (bijvoorbeeld 100% op elke stortingshoogte). Andere brokers hebben een hoogteafhankelijk bonuspercentage. Je krijgt dan bijvoorbeeld 25% bonus als je tot 1000 euro stort, 50% bonus als je 1001 tot 2500 euro stort en 100% bonus als je meer dan 2500 euro stort (LET OP: dit zijn fictieve cijfers die puur ter voorbeeld dienen).

Hoe belangrijk is een cashback of bonus bij binaire opties?

Hoe belangrijk je bij het handelen in binaire opties de bonus of cashback vindt, is afhankelijk van je eigen voorkeuren. Wij vinden deze incentives persoonlijk een fijne bijkomstigheid, maar niet iets om je op blind te staren. Zo kan een broker bijvoorbeeld een enorme bonus toekennen bij nieuwe accounts of misschien wel zeer hoge cashbacks betalen, maar kunnen de rendementen tegenvallen. Stel je voor (nogmaals, dit is een voorbeeld en deze cijfers berusten niet op een werkelijke broker): de eerste binaire opties broker geeft een bonus van 100% op je eerste storting en een rendement van 70%. Maar je krijgt bij de tweede binaire opties broker geen bonus en een rendement van 91%. Als je op de juiste manier blijft beleggen, kun je op de lange termijn meer geld verdienen bij de laatste broker, terwijl de eerste broker je in eerste instantie meer geld biedt. Staar je dus niet blind op de cashback of bonus, binaire opties draaien uiteindelijk namelijk om rendement!

Direct een bonus van een binaire opties broker ontvangen?

Als je denkt er klaar voor te zijn, dan helpen wij je graag op weg om de juiste broker te vinden om bij te beleggen. Hierover kun je meer lezen in onze sectie over verschillende binaire opties brokers. Hieronder hebben we er twee uitgelicht.

Banc de Binary

100% Bonus kan de binaire opties belegger in ontvangst nemen als hij een nieuwe accoutn opent bij Banc de Binary. De minimale storting om voor deze bonus in aanmerking te komen, is 2500 euro. Ook kun je met kleinere accounts bij Banc de Binary terecht. Tevens belangrijk om te vermelden is, dat je bij Banc de Binary tot wel 91% rendement krijgt op binaire opties! Niet voor niets is deze broker marktleider op het gebied van binaire opties. Lees meer over onze Banc de Binary ervaringen.

Stockpair

Eveneens een 100% welkomstbonus kun je verwachten bij het iets minder grote Stockpair. Dit in Cyprus gevestigde bedrijf is sinds 2010 actief en heeft een solide positie verworven in de markt. Handelen in binaire opties gaat via Stockpair eenvoudig dankzij het gebruikersvriendelijke handelsplatform. Rendementen zijn met ongeveer 85% gemiddeld iets lager dan die van Banc de Binary. Wel krijg je bij Stockpair tot wel 3% maandelijkse cashback (cashbacks starten bij 1% en gelden vanaf maandelijks handelsvolume van 25.000 dollar). Lees meer over onze Stockpair ervaringen.

Andere veelgestelde vragen over binaire opties

Naast vragen over binaire opties bonus en cashback, heb je wellicht ook vragen over andere onderwerpen omtrent binaire opties. Kijk daarom ook eens bij onze veelgestelde vragen over:
Geld verdienen met Binaire Opties
Binaire opties grafieken
Binaire opties veilig
Binaire opties handelen
Binaire opties Nederland
Binaire opties demo