Binaire Opties Portal

Binaire opties Nederland

Vragen over binaire opties in Nederland

Binaire opties zijn in Nederland een relatief nieuw begrip. Hoe het zit met binaire opties in Nederland, is dan ook niet helemaal duidelijk. Vandaar dat we op deze pagina antwoord geven op verschillende vragen op het gebied van dit onderwerp. Hopelijk staat jouw vraag hiertussen en ontdek je zo meer over binaire opties in Nederland.

Kun je beleggen in binaire opties in Nederland?

Binaire opties in Nederland beleggen is zeker mogelijk. Dit kan bij zowel binnenlandse (hierover hieronder meer) als buitenlandse binaire optie brokers. Verschillende brokers hanteren overigens verschillende manieren van beleggen en betalen. Zo zul je bij buitenlandse binaire optie brokers niet altijd terecht kunnen met standaard betaalmogelijkheden zoals iDEAL. Wel zijn creditcards een veel gebruikte betaalmogelijkheid bij de buitenlandse binaire opties brokers. In Nederland zijn de opties wat meer op de Nederlanders gericht. Zo kun je altijd met iDEAL terecht bij een broker in de binaire opties in Nederland.

Zijn binaire opties in Nederland legaal?

Binaire opties zijn in Nederland legaal. In 2008 werden binaire opties goedgekeurd door de Commodity Futures Trading Commission (CFTC) en worden binair opties ook in Nederland gereguleerd. Achter de regulering zit Nadex. Bij de binaire opties brokers in Nederland en het buitenland kun je eenvoudig nagaan door welke instantie deze gereguleerd worden. Kijk dan ook niet raar op als een broker aanvullende gegevens van je vraagt, zoals adresgegevens en een kopie van je ID-kaart. Dit is ter bestrijding van fraude en terrorisme. Het maakt het handelen een stuk veiliger voor beleggers in binaire opties in Nederland en daarbuiten.

Zijn er binaire optie brokers in Nederland?

Er zijn twee brokers voor binaire opties in Nederland. Bij deze twee brokers kun je in zowel binnenlandse als buitenlandse onderliggende waarden beleggen. Denk hierbij aan beurzen, valuta’s, commodities en aandelen. Tussen de twee brokers van binaire opties in Nederland zitten enkele overeenkomsten, maar ook belangrijke verschillen.

Allereerst is er Optieclub. Optieclub is de binaire opties broker in Nederland die streeft naar duurzame relaties met beleggers, eerlijkheid en transparantie in de markt. Je hebt alle voordelen van een Nederlandse partij, zoals een Nederlandstalige site, eenvoudig betalen via bijvoorbeeld iDEAL en Nederlandse support bij het handelen in binaire opties. Voor Nederland heeft Optieclub daarnaast nog een unieke feature: via deze broker kun je binaire opties handelen met gebruik van real-time koersen. Optieclub is de enige Nederlandse partij die dit aanbiedt en slechts een van de weinige brokers wereldwijd. Een aanrader dus. Lees hier meer over onze Optieclub ervaringen.

Naast Optieclub is er nog een broker voor binaire opties in Nederland, en dat is Optie24. Deze broker, die waarschijnlijk voor zijn naam inspiratie heeft gezocht bij 24Option, noemt zichzelf de marktleider in Nederland. Met iets agressievere verkooptechnieken dan Optieclub probeert deze broker van binaire opties in Nederland een sterkere positie in de markt te verwerven. Bij Optie24 krijg je een website, support en betaalmogelijkheden in het Nederlands, maar binaire opties handelen gaat niet via een real-time platform. Lees hier meer over onze Optie24 ervaringen.

Wat is het verschil tussen binaire opties brokers uit Nederland en de buitenlandse brokers?

De binaire opties brokers uit Nederland vertonen enkele verschillen met hun buitenlandse concurrenten. De belangrijkste is dat ze vaak geen bonus kunnen bieden. Dit omdat ze niet zo groot zijn als de internationale partijen. Je krijgt er echter veel voor terug, zoals beter op de Nederlander toegespitste mogelijkheden en een zeer overzichtelijk, Nederlands binaire opties platform met handige betaalmogelijkheden. Dus als je graag met partijen uit eigen land handelt, kijk dan eens bij de brokers in binaire opties uit Nederland.

Zijn er ook koersen voor binaire opties in Nederland?

Er zijn zeker koersen voor binaire opties in Nederland. Zo kun je met binaire opties beleggen op bijvoorbeeld de AEX. Welke koersen je vindt, is afhankelijk van de binaire opties broker waar je mee werkt. Reken er echter op dat de Nederlandse binaire opties brokers ook zeker handelen met binaire opties uit Nederland.

Andere veelgestelde vragen over binaire opties

Naast vragen over binaire opties in Nederland, heb je wellicht ook vragen over andere onderwerpen omtrent binaire opties. Kijk daarom ook eens bij onze veelgestelde vragen over:

Geld verdienen met Binaire Opties
Binaire opties grafieken
Binaire Opties Bonus & Cashback
Binaire opties veilig
Binaire opties handelen
Binaire opties demo