Binaire Opties Portal

Binaire opties oplichting

Binaire opties oplichting tegengaan

Binaire opties oplichting komt steeds vaker voor. De opties worden steeds populairder en dat trekt ook verkeerd volk aan (zoals alles dat in snel tempo populair wordt). Deze binaire opties oplichters beloven de belegger gouden bergen en vertellen niet voldoende over de risico’s van binaire opties.

binaire opties oplichting

BinaireOptieHandelaar.nl wil het handelen in binaire opties leuk houden en blijft open over de risico’s. Lees daarom altijd eerst onze binaire opties tips en onze binaire opties strategieën en kijk of het handelen in binaire opties iets voor jou is. Net als bij elke financiële transactie van deze aard, is er het risico van verlies.

Bij binaire opties oplichting wordt dit verlies genegeerd en gedaan alsof je altijd wint, maar verlies hoort bij het handelen op de beurs. Als je alle informatie op deze website echter goed hebt doorgelezen, zul je weten waar je op moet letten om winst te kunnen maken en verlies te beperken. En hopelijk zul je niet trappen in binaire opties oplichting.

Binaire opties oplichting herkennen

Binaire opties oplichting is snel te herkennen. Veel sites staan vol met klanten die hun verhaal vertellen. Voor het ongetrainde oog lijken deze zogeheten ‘testimonials’ serieus en echt, maar een geoefend kijker kan al snel de echte testimonials van de neppe verhalen onderscheiden. Kijk uit voor partijen met dit soort onechte testimonials! Dit is meestal een eerste teken dat je te maken hebt met binaire opties oplichting.

Bij binaire opties oplichting zal je verteld worden dat je constant enorme geldbedragen verdient en dat je nooit zult verliezen. Hoewel dit theoretisch mogelijk is, zul je in de praktijk merken dat je goede en slechte dagen heeft. Ook zal het even duren voordat je het beleggen in de vingers hebt (hoewel binaire opties handelen makkelijker is dan in andere opties handelen) en met binaire opties geld verdient. Dit betekent niet dat binaire opties per definitie oplichting zijn, maar je moet gewoon bedacht zijn (net als met alle financiële producten). Als je dat in je achterhoofd houdt, kun je prima handelen met binaire opties.

Slachtoffer van binaire opties oplichting?

Wij horen graag verhalen van slachtoffers van binaire opties oplichting. Op deze manier hopen we de markt ‘schoon’ te maken en het plezier in het beleggen te houden. Dus ben jij slachtoffer geworden van een partij die gouden bergen beloofde maar uiteindelijk niets van die belofte waarmaakte? Werd jij door een binaire opties broker onvoldoende ingelicht over de risico’s van het beleggen en heb je daardoor onverantwoorde bedragen verloren? Deel je ervaringen in de reacties!

LET OP: het is niet de bedoeling dat deze pagina een online schandpaal wordt waarop binaire opties brokers en andere partijen met naam en toenaam zwart worden gemaakt. Alleen als kan worden bewezen dat deze partijen schuldig zijn bevonden aan binaire opties oplichting, kunnen wij de namen van de bedrijven publiceren. Echter zullen de namen wel bij ons bekend zijn en als wij voldoende bewijs en getuigenissen hebben tegen een binaire opties broker of andere speler in het veld, kunnen wij overwegen om stappen te zetten tegen deze binaire opties oplichting.