Binaire Opties Portal

Interactive Option

Interactive Option

Auteur
Gebruikers
 • Beleggen
 • Bonus

Interactive Option ervaringen

Onze Interactive Option ervaringen in het kort:

 • Goed werkend SpotOption platform
 • Ondersteuning en educatieve sectie in orde
 • Geen iDEAL
 • Geen Nederlands
 • Accounts onder 10.000 euro zijn te beperkt
Talen Engels, Spaans, Arabisch, Duits, Frans, Russisch en Portugees
Platform SpotOption
Onderliggende waarden 142
Optiesoorten High/Low, One Touch, Turbo, Long Term, Pair Trading, Ladder, Forex
Bonus 2 risicovrije trades, fixed bonus
Minimale eerst inleg €/$/£250
Minimaal tradingbedrag €/$/£5
Maximaal tradingbedrag €/$/£500
Rendement Tot 90% High / Low
Stortingsmethoden iDEAL, Credit-/Debitcard (Visa, Mastercard), MoneyBookers (Skrill), Wire Transfer
Valuta €, $, £
Ons oordeel Deze broker heeft recent wat veranderingen ondergaan, en is er alleen maar op achteruitgegaan. Wat overblijft, is een middelmatige SpotOption broker. Gemiste kans.

Interactive Option noemt zichzelf als een van de vele in deze markt een toonaangevende binaire opties broker. Achter het merk Interactive Option vinden we de organisatie Pegase Capital Limited, een door de Cysec (Cyprus Security and Exchange Commission) gereguleerde organisatie. Deze broker maakt gebruik van het SpotOption platform. Tot nu toe nog weinig opmerkelijke feiten. Zijn onze Interactive Option ervaringen dan wel goed genoeg om deze binaire opties broker aan te kunnen bevelen? Ondanks dat Interactive Option een hoop zaken aanbiedt die we bij elke broker vinden en als niet meer dan gemiddeld kunnen bestempelen, zijn er ook meerdere, zeer innovatieve mogelijkheden die deze broker als enige in de markt biedt. Maar is het genoeg om in onze Interactive Option ervaringen van een winnaar te spreken? Je komt er snel genoeg achter. Lees hieronder onze Interactive Option ervaringen.

Beleggen met Interactive Option?

Wil jij een Interactive Option account openen en beginnen met beleggen? Dat kan. Klik hier om direct naar Interactive Option te gaan.

interactive option ervaringen

Interactive Option ervaringen: eerste indruk (2,5/5)

 • Mooie vormgeving
 • Informatief
 • Veel geschreeuw, weinig wol
 • Geen Nederlands

De Interactive Option ervaringen beginnen al direct met enige borstklopperij van de broker. Zo zegt de binaire opties broker zelf, dat ze alle nodige instrumenten, services en functies hebben voor de trader om succes te behalen met binaire opties handelen. We hebben tot dusverre nog geen enkele ervaringen met brokers die dit niet op hun website hebben staan, dus dit gedeelte heeft voor ons weinig waarde. Wij kijken liever naar onze eigen Interactive Option ervaringen, en baseren daar onze mening op. En we moeten zeggen: deze broker maakt het maar deels waar.

In principe heeft deze broker namelijk een goed platform (SpotOption), maar doet Interactive Option in onze ervaringen hier niets speciaals mee. Sterker nog: de leuke functionaliteiten van het platform worden zelfs uitgeschakeld! Maar voordat we doordraven, gaan we eerst naar het volgende deel van onze Interactive Option ervaringen: bonussen en accounts.

Interactive Option ervaringen: bonussen en accounts (1/5)

 • Enkele aardige extra’s
 • Vrij hoge instap ($500)
 • Handelsbeperkingen lagere accounts
 • Onduidelijke bonusvoorwaarden

Als je op zoek bent naar een dikke bonus bij het aanmelden, dan kun je stoppen met onze Interactive Option ervaringen te lezen. Als er namelijk iets is wat deze binaire opties broker niet biedt, dan is het wel een hoge bonus. Wil dat per per definitie zeggen dat je met een grote boog om Interactive Option heen moet lopen?

interactive option ervaringen

Onze Interactive Option ervaringen met accounts zijn heel verdeeld. Wat wij jammer vinden, is de grote onduidelijkheid over de bonussen en de hoge instap van maar liefst 500 dollar. Andere partijen hebben bewezen dat handelen ook voor 200, 100 of zelfs 50 euro mogelijk is. Andere zaken met betrekking tot Interactive Option accounts zijn zelf ronduit kwalijk. Onder de 2.500 dollar mag je maar met 50 onderliggende waarden handelen in plaats van de volledige 100? Je moet minimaal 10.000 dollar inleggen voor volledige toegang tot de handelsmogelijkheden? Je rendement wordt kunstmatig teruggeschroefd naar 75 procent bij een Blue Account? Dat zijn zaken die in de binaire opties niet thuishoren en onze Interactive Option ervaringen zeer negatief beïnvloeden.

Hieronder de uitleg van de Interactive Option Accounts.

Blue (€/$/£ 500 – 2.499)

Traders met weinig ervaringen kunnen bij Interactive Option beginnen met een Blue Account. Bij het afsluiten van een Blue Account krijg je tot 12 binaire opties signalen per dag en een basistraining. Daarnaast krijg je nog wat andere zaken. Maar het gaat er vooral om wat Interactive Option je niet geeft. Deze broker vindt het namelijk nodig de kleine belegger de toegang tot de helft van de onderliggende waarden te ontzeggen. Daarnaast wordt je rendement afgeknepen tot 75 procent. Belachelijk. Hier slaat Interactive Option de plank goed mis.

Gold (€/$/£ 2.500 – 9.999)

Interactive Option biedt beleggers met meer ervaringen, die bereid zijn een grotere investering te doen, een Gold Account. En daarbij krijg je allerlei extra’s zoals trainingen, 4 webinars en een parsoonlijke account manager. Maar nu komt het. Zelfs bij een inleg van 2.500 dollar of euro krijg je nog geen volledige toegang tot alle onderliggende waarden! Zoiets absurds hebben we in onze ervaringen met binaire opties nog nooit gezien. Ons advies aan Interactive Option: als je beleggers wilt aantrekken, moet je met meer aankomen!

Platinum (€/$/£ 10.000 – 24.999)

Maar liefst 10.000 euro moet je naar je Interactive Option account overmaken. Pas dan is deze broker bereid je met alle 100 onderliggende waarden te laten handelen. We hebben het nog niet eens over het aantal, dat bij concurrenten vaak veel hoger ligt. Het gaat om het idee dat je 10.000 euro naar Interactive Option moet meebrengen voordat je mag handelen met alle onderliggende waarden! Dat je verder voor dit geld een hoop voordelen genie, mag duidelijk zijn. Zoveel snapt Interactive Option dan nog net wel.

VIP Account (€/$/£ 25.000+)

Ook Interactive Option heeft zo’n guitig account waar ze heel mysterieus over doen. Een VIP account geeft je in ieder geval volledige toegang en service. Mag ook wel, als je bereid bent om 25.000 euro te investeren.

Interactive Option ervaringen: storten (3/5)

 • E-wallet
 • Creditcards
 • Geen iDEAL

Zijn de Interactive Option ervaringen met storten dan iets beter? Ja, dat zijn ze. Maar nog steeds houdt het niet over. Een gebrek aan iDEAL blijft een groot gemis als je als broker de Nederlandse markt wilt veroveren.

Interactive Option ervaringen: beleggen (2,5/5)

 • Goed werkend SpotOption platform
 • Niet veel onderliggende waarden
 • Wat is er met Follow Me gebeurd?

We hadden het er al over dat Interactive Option op het SpotOption platform draait, en dat onze ervaringen met brokers op het SpotOption platform lang niet altijd even goed zijn. Het is voor startende binaire opties brokers relatief gemakkelijk om het SpotOption platform te gebruiken, en daardoor is niet elke broker op de markt met dit platform even betrouwbaar. Interactive Option heeft echter zeer goed zijn best gedaan om er in positieve zin uit te springen, en zorgt dat het handelsplatform feilloos werkt. Helaas is de keuze uit onderliggende waarden zeer beperkt, en weerhoudt dat ons ervan om echt uitstekende Interactive Option ervaringen met beleggen te noteren.

Platform

Interactive Option draait dus op het SpotOption platform. Dat werkt foutloos en zorgt voor een positieve handelservaring. Beleggen via deze broker gaat dan ook zonder enige problemen. Maar daar is dan ook alles mee gezegd.

Follow Me

Interactive Option liet je met de ervaringen van de meest ervaren traders meeliften. Als je zelf weinig ervaring had met beleggen, kon je bij Interactive Option onder Follow Me andere beleggers volgen. Als je dit tabje aanklikte in het trading platform, toon Interactive Option je onderstaande informatie. Helaas is er een reden geweest voor de binaire opties broker om de Follow Me functionaliteit stop te zetten. Ons is volledig onduidelijk waarom dat is, want concurrent CherryTrade levert een soortgelijke functionaliteit nog wel. En juist deze functionaliteit maakte onze Interactive Option ervaringen anders dan andere ervaringen.

Optiesoorten

Interactive Option springt er in onze ervaringen ook niet echt uit op het gebied van het aantal soorten binaire opties dat je kunt handelen. Net als steeds meer andere binaire opties brokers die op het SpotOption platform draaien, biedt deze binaire opties broker er 7. Hieronder lichten we de verschillende soorten opties van Interactive Option toe.

interactive option ervaringen

High / Low binaire opties

Uiteraard kun je de standaard High / Low binaire opties niet vergeten als je een volledig pakket aan wilt bieden als binaire opties broker. Ook deze ‘hoger of lager’ binaire opties vind je dus terug in het aanbod van Interactive Option.

Pair Trading

Er zijn meerdere binaire opties brokers die Pair Trading in het assortiment hebben, maar deze soort binaire opties is zeker niet overal verkrijgbaar. Interactive Option heeft deze opties in het assortiment zitten. Bij Pair Trading gaat het erom dat je twee onderliggende waarden van dezelfde soort kiest en voorspelt welke van de twee onderliggende waarden beter presteert binnen de gestelde looptijd.

Long Term binaire opties

Daarnaast komen we op dit SpotOption platform nog Long Term binaire opties tegen. Ook dit type opties kun je bij Interactive Option verhandelen, met looptijden die tot in de meerdere weken kunnen lopen. Niet veel traders maken er gebruik van, en dat is zonde. Beleggers met meer ervaringen in het vak gebruiken Long Term binaire opties naast korter lopende contracten om zo hun risico te spreiden.

Turbo binaire opties

Ook hierin is Interactive Option verre van uniek. De kortlopende Turbo binaire opties worden steeds populairder. Interactive Option biedt bovendien slechts 3 soorten aan: 60, 120 en 300 seconden. In onze ervaringen zijn er steeds meer brokers die hiernaast nog 30 en zelfs 15 seconden durende contracten aanbieden. Desalniettemin heeft Interactive Option de meest verhandelde Turbo binaire opties in het assortiment.

One Touch binaire opties

Ook de veel verhandelde One Touch binaire opties kun je bij Interactive Option vinden. Bij dit type opties geef je aan of een onderliggende waarde een bepaalde prijs gaat halen of overschrijden. Een riskant type binaire opties, maar wel eentje waarop Interactive Option hoge rendementen geeft.

Ladder binaire opties

Steeds meer binaire opties brokers doen wat Interactive Option doet met Ladder binaire opties. Dit type opties geeft de belegger de mogelijkheid om zijn eigen risico en het daaraan verbonden rendement te bepalen. Op deze manier kun je trades geheel naar je hand zetten en aan de hand van opgedane ervaringen je toekomstige trades bij Interactive Option precies juist afstemmen.

Forex

Forex is een andere tak van sport dan binaire opties. Toch kun je bij Interactive Option ook de valutamarkt op met het Forex platform.

Onderliggende waarden

Op het gebied van de onderliggende waarden zijn de Interactive Option ervaringen, zoals hierboven al bleek, ronduit slecht. Een maximum van 100 onderliggende waarden is al niet om over naar huis te schrijven. Tel je daarbij op dat je minimaal 10.000 euro moet investeren om van al die 100 onderliggende waarden gebruik te mogen maken, en je snapt waarom wij op dit vlak niet de beste Interactive Option ervaringen hebben.

Interactive Option ervaringen: educatieve sectie (4/5)

 • Goed gevuld
 • Ook voor gevorderden
 • Geen Nederlands

Interactive Option biedt een uitgebreide sectie met allerlei educatief materiaal (waaronder e-books, video’s, Webinars en echte cursussen). Hiermee kan zowel de beginnende belegger als de meer geoefende handelaar goed uit de voeten. Helaas moeten we ook hier een minpuntje noteren in onze Interactive Option ervaringen. Er is namelijk niets in het Nederlands verkrijgbaar.

Interactive Option ervaringen: klantenservice (4/5)

 • Goed bereikbaar
 • Professioneel
 • Geen Nederlandse ondersteuning

Op elke pagina van de website van Interactive Option zie je aan de rechterkant 3 icoontjes continu in beeld, zoals je hieronder kunt zien. Hiermee kun je op 3 manieren in contact komen met Interactive Option.

interactive option ervaringen

Allereerst kun je Interactive Option voor complexe vragen of vragen die niet direct antwoord vereisen een mail sturen. Onze ervaringen zijn dat mails snel beantwoord worden. Is snel echter niet snel genoeg, dan zitten er medewerkers van de klantenservice klaar om je via chat van antwoord te voorzien. Met de chat van Interactive Option hebben wij positieve ervaringen. Je wordt snel geholpen en bent zo weer op weg. Tot slot heeft Interactive Option klantenservices in niet minder dan 7 landen: het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Cyprus, Rusland, Canada, Saoedi-Arabië en zelfs Zuid-Afrika. Dus mocht het echt dringend zijn, dan kun je een van deze telefoonnummers bellen en direct telefonisch geholpen worden door Interactive Option. Houd er wel rekening mee dat je een woordje over de grens spreekt, want Nederlandse hulp is er niet.

Interactive Option ervaringen: oordeel (3/5)

De Interactive Option ervaringen zoals je die hier leest, zijn precies zoals we ze beleefd hebben. Het begint met de eerste aanblik van de website. Die is zeker niet slecht, maar ook niet meteen overweldigend positief. Hooguit om en nabij het gemiddelde. Dan ga je verder kijken, en kom je erachter dat Interactive Option allerlei zaken niet voor elkaar heeft om de Nederlandse markt te bedienen. Het dieptepunt werd echter bereikt bij de accounts, waarbij de beleggers met accounts onder de 10.000 euro geweerd worden van allerlei functionaliteiten die bij de concurrentie vanzelfsprekend zijn. Dat zorgt uiteraard niet voor heel positieve Interactive Option ervaringen.
Kijken we verder, dan zien we dat Interactive Option het handelsplatform van SpotOption goed geïmplementeerd heeft (al missen we de leuke extra’s die er eerst op zaten). Tevens zijn we te spreken over de educatieve sectie en klantenservice, alhoewel je beide niet in het Nederlands kunt krijgen. Wegen we dan onderaan de streep de minpunten tegen de pluspunten af, dan eindigen we met een rekensommetje in het midden. Gevoelsmatig zijn de Interactive Option ervaringen echter minder goed.
Ons advies: probeer een andere broker. Bijvoorbeeld Optie24.

Beleggen met Interactive Option?

Wil je nu een oefenaccount of echt account openen en direct beginnen met beleggen? Dat kan. Klik hier om direct naar Interactive Option te gaan.

Onze ervaringen met Interactive Option kunnen verschillen van de ervaringen van anderen met Interactive Option. Deel jouw ervaringen met Interactive Option in de comments.
Read the English .

2 Reacties

 1. Ja man lees bijna nooit over interactive option terwijl ik er al lang mee beleg. Follow me werkt goed vind dit een fijne broker!

 2. Zou wel fijn zijn als ze een keer nederlands en ideal zouden aanbieden, maar verder tevreden. Veel keuze en alles werkt perfect.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Choose a Rating