Binaire Opties Portal

Binaire Opties Strategieën

Binaire opties strategieën

Binaire opties strategieën helpen je op een meer strategische en systematische wijze te beleggen. Je zult ervaren dat je door het toepassen van een binaire opties strategie makkelijker het hoof koel weet te houden en zo minder paniekvoetbal speelt. Ook als het even iets minder goed gaat, kun je op deze manier je kansen beter op een rijtje zetten en in alle kalmte je volgende zet bepalen.

binaire opties strategie

Binaire opties strategie van Reyer Roseboom!

Van alle binaire opties strategieën springt die van Reyer Roseboom er het meeste uit. Hij ontdekte een manier om met 80 procent zekerheid het verloop van een koers (bijvoorbeeld van een aandeel of grondstof) in te schatten. Lees hier meer over de binaire opties strategie van Reyer Roseboom.

Nieuwe binaire opties strategie: de Verdubbelstrategie

Onlangs kwam een nieuwe binaire opties strategie in het nieuws: de Verdubbelstrategie. Lees hier meer over de Verdubbelstrategie van Diemer W. uit Nieuw-Vennep.

Zoveel beleggers, zoveel binaire opties strategieën

Naast de strategie van Reyer Roseboom zijn er nog meer binaire opties strategieën die je kunt gebruiken. Wij beschrijven de meest populaire strategieën waar beleggers mee werken. Maar het kan ook zijn dat je zelf een totaal andere strategie gebruikt die voor jou werkt. Daarop kunnen wij alleen maar zeggen: als het voor jou werkt, moet je het doen! Want het belangrijkste is, dat jij je goed voelt bij de door jou gekozen binaire opties strategie.

Beleggen zonder binaire opties strategie?

Beleggen zonder binaire opties strategie betekent gewoon uit de losse pols beleggen. Je hebt geen strategie en gebruikt geen vast systeem. Hoewel de flexibiliteit hiervan je wellicht zal aanstaan, zie je vaak dat beleggen zonder strategie niet dezelfde uitkomsten biedt die de juiste strategie je kan geven. Wij raden daarom aan om altijd een binaire opties strategie gebruiken.

Welke binaire opties strategie werkt voor jou?

Je kunt met verschillende binaire opties strategieën werken. Welke binaire opties strategie je kiest, hangt af van je stijl, hoe snel je winst wilt maken en wat je kunt inleggen. Kies een strategie die bij je past en wissel niet te snel als een strategie even niet lijkt te werken. Te snel van strategie wisselen is net zo effectief als zonder binaire opties strategie werken!

Van binaire opties strategie wisselen

Uiteraard kun je tussentijds van binaire opties strategie wisselen, als blijkt dat een bepaalde strategie niet effectief is of niet bij je past. Veel mensen wisselen van binaire opties strategie als de omstandigheden veranderen, bijvoorbeeld als hun vermogen dermate is gegroeid dat ze een meer risicovolle binaire opties strategie aandurven.

Onze binaire opties strategieën

In deze serie beschrijven we tien mogelijke binaire opties strategieën:

– De Martingaal binaire opties strategie
– De Technische Analyse binaire opties strategie
– De Fundamentele binaire opties Strategie
– De Nieuwsstrategie voor binaire opties
– De binaire opties Bull of Bear-strategie
– De binaire opties Different Pick-strategie
– De Consistente binaire opties Strategie
– De Double Your Winnings binaire opties strategie
– De Limitation binaire opties Strategie
– De Money Management binaire opties strategie
– Gebruik van trading tool.

Martingaal

Deze binaire opties strategie gaat uit van het verdubbelen van je inleg na verlies. Hierdoor legt de strategie meer gewicht op je budgetmanagement dan op je handelswijze. Echter kan deze binaire opties strategie voor de beginnende belegger houvast bieden. Lees meer over de Martingaal binaire opties strategie.

Technische Analyse

Aanhangers van de Technische Analyse binaire opties strategie zijn wereldwijd onder beleggers te vinden. Het is dan ook een van de populairste strategieën. Deze binaire opties strategie gaat ervan uit dat je je goed inleest en zo de beurs leert voorspellen. Lees meer over de Technische Analyse binaire opties strategie.

Fundamentele Strategie

De Fundamentele binaire opties Strategie gaat nog een stapje verder dan de Technische Analyse binaire opties strategie. Naast het bekijken van de beurskoers, bekijk je ook de bedrijven die erachter zitten. Op die manier probeer je met deze binaire opties strategie te bepalen wat de beurskoers doet. Lees meer over de Fundamentele binaire opties Strategie.

Nieuwsstrategie

De Nieuwsstrategie is een binaire opties strategie waarbij je, zoals de naam al zegt, het nieuws nauwlettend in de gaten houdt. Je beoordeelt de toon en inhoud van het nieuws en bekijkt wat de mogelijke reactie van de beurs op dit nieuws zal zijn. Lees meer over de Nieuwsstrategie voor binaire opties.

Bull of Bear-strategie

Beleggers in de binaire opties die een Bull of Bear-strategie aanhouden, handelen eerder uit geloof dan uit feitelijke kennis. De belegger die de Bull-strategie aanhoudt, handelt slechts in callopties. De Bear-strategie bestaat uitsluitend uit het handelen in putopties. Lees meer over de binaire opties Bull of Bear-strategie.

Different Pick-strategie

De Different Pick-strategie is een binaire opties strategie die meer het ‘hoe’ dan het ‘wat’ behelst. Bij deze binaire opties strategie kies je bij ieder aankoopmoment een ander aantal opties. Lees meer over de binaire opties Different Pick-strategie.

Consistente Strategie

De Consistente binaire opties Strategie is juist het tegenovergestelde van de Different Pick-strategie. Je kiest een bepaald aantal binaire opties dat je wilt beleggen en houdt je vast aan dat aantal. Lees meer over de Consistente binaire opties Strategie.

Double Your Winnings

Net als de Martingaal binaire opties strategie is de Double Your Winnings binaire opties strategie gericht op budgetmanagement. Simpel gezegd: bij winst verdubbel je je inleg. Lees meer over de Double Your Winnings binaire opties strategie.

Limitation Strategie

De binaire opties Limitation Strategie is een strategie waarbij je bij winst juist mindert in je inleg. Op die manier zet je een limiet op je beleggingsbudget. Lees meer over de Limitation binaire opties Strategie.

Money Management

De Money Management binaire opties strategie is en strategie waarbij je vooraf je inleg bepaalt op basis van een budgettaire beoordeling die je vooraf maakt. Lees meer over de Money Management binaire opties strategie.

Binaire opties strategie al gekozen?

Heb je al jouw binaire opties strategie gekozen? Dan kun je aan de slag. Neem ook onze binaire opties tips ter harte. Veel succes op de beurs!

Ga naar onze binaire opties brokers >>

N.B.: geen enkele binaire opties strategie biedt garantie op winst. De beurs kan immers altijd onverwachte schommelingen vertonen. Een binaire opties strategie kan wel houvast bieden.

Read about in English.