Binaire Opties Portal

Binaire opties kopen

Binaire opties kopen? Lees dit eerst

Binaire opties kopen en verkopen, ofwel binaire opties handelen, begint steeds populairder te worden onder beleggers. Steeds meer beurshandelaren beginnen dit exotische product te ontdekken en zien de voordelen van deze bijzondere opties in. Wil jij ook binaire opties kopen? Dan doe je er verstandig aan eerst eens goed informatie te verzamelen. Op BinaireOptieHandelaar.nl vind je in principe alle informatie die je nodig hebt, van tips, strategieën en nieuws, tot een uitgebreide sectie met veelgestelde vragen  en reviews van binaire opties brokers waar je binaire opties kunt kopen. Lees ook hieronder meer als jij binaire opties wilt kopen.

binaire opties kopen

Welke binaire opties kopen?

In de wereld van de binaire opties onderscheiden we verschillende soorten. Hiervan zijn de high/low, de one touch, de 60 seconds (of turbo) en pair trading de meest voorkomende binaire opties. De manier van beleggen loopt bij deze vier soorten opties zeer uiteen, maar uiteindelijk kunnen ze je hetzelfde opleveren: hoog rendement. Daartegenover staat per soort binaire optie een bepaald risico. Nu is de vraag: waar kun je welke van deze vier soorten binaire opties kopen?

High/low binaire opties

High/low binaire opties zijn bij alle binaire optie brokers te koop. Dit zijn namelijk veruit de meest populaire opties. Zoals je in het artikel ‘Wat zijn binaire opties?’ kon lezen, kun je met deze opties bepalen of de koers hoger of lager wordt en op die manier geld verdienen. Het rendement dat je uit deze opties haalt, is afhankelijk van een aantal factoren. Verreweg de meeste beleggers zullen dit type binaire opties kopen.

One touch binaire opties

Minder bekend en ook minder eenvoudig te kopen zijn de one touch binaire opties. Met deze opties kies je een expiratiemoment en een bepaalde waarde, en verdien je geld wanneer de koers die waarde haalt voordat het expiratiemoment bereikt is. Marktleider onder de brokers Banc de Binary biedt bijvoorbeeld deze one touch binaire opties aan. Rendementen op deze opties kunnen flink oplopen, maar het is wel aan te raden om je goed in te lezen voor je kiest om deze binaire opties te kopen.

60 seconds (turbo) binaire opties

Wil je binaire opties kopen om snel geld mee te verdienen, kies dan voor 60 seconds of turbo binaire opties. Met deze binaire opties kun je door hun korte looptijd van slechts een minuut snel geld verdienen, maar het risico is ook een stuk groter. Houd dat goed in je achterhoofd als je deze binaire opties wilt kopen.

Pair trading

Pair trading is een interessante vorm van beleggen, waarbij je twee opties (aandelen, valuta, commodities of beurzen) tegen elkaar afzet. Hierover hebben wij een aparte pagina ingericht. Overweeg je deze binaire opties te kopen? Lees dan meer over pair trading.

Voor welk bedrag kopen?

Binaire opties zijn een exotisch beleggingsproduct met een zeer hoog rendement (vooral one touch opties). Aan dit hoge rendement zit echter ook een navenant risico verbonden. Hoe hoger het bedrag waarmee je gaat beleggen, des te hoger dat risico wordt. Wij raden je daarom aan om altijd binaire opties te kopen voor een bedrag dat je kunt missen. Ga niet beleggen met geld dat je eigenlijk niet kunt uitgeven (zoals huishoudgeld), want je moet uiteindelijk bij eventueel verlies niet meer kwijtraken dan je lief is.

Voordat je binaire opties gaat kopen

Bedenk goed, voordat je binaire opties gaat kopen, hoe je wilt gaan beleggen. Het is aan te raden om je goed in te lezen voordat je je eerste geld gaat beleggen. Lees bijvoorbeeld onze binaire opties tips en binaire opties strategieën. Hierin vind je verschillende tips en trucs die je houvast kunnen bieden bij het beleggen en binaire opties kopen. Deze tips en strategieën zijn met zorg samengesteld en speciaal gericht op beleggen met binaire opties en binaire opties kopen.

Direct binaire opties kopen?

Wil je nu binaire opties kopen? Dat kan. Bekijk ons overzicht van binaire optie brokers. Hier vind je alle brokers die in binaire opties handelen. Per broker zie je een uitgebreide review met voor- en nadelen en beoordeling op verschillende vlakken. Ook zie je hier hoe de brokers beoordeeld worden en wat de beste broker is voor jou om je binaire opties te kopen.

Onze binaire opties broker reviews

Voordat je binaire opties gaat kopen, lees eerst onze:
CherryTrade ervaringen
Optieclub ervaringen
Banc de Binary ervaringen
Zoomtrader ervaringen
BeeOptions ervaringen
uBinary ervaringen
Optie24 ervaringen
EZTrader ervaringen
Stockpair ervaringen
24Option ervaringen
Anyoption ervaringen

Let op: binaire opties kopen brengt altijd een risico met zich mee. Wees je ervan bewust dat je met binaire opties geld kunt verliezen, net zo goed als dat je er geld mee kunt winnen. Ga daarom nooit binaire opties kopen met geld dat je niet kunt missen. Lees al onze belangrijke tips, strategieën en broker reviews. Ze bieden geen garantie op winst, maar zorgen er wel voor dat je meer beslagen ten ijs komt als je binaire opties gaat kopen.