Binaire Opties Portal

asfasf

Binaire opties tips

Binaire opties tips

Binaire opties tips zijn een must voor iedereen die wil beginnen te beleggen in deze opties. Als je nog nooit in je leven iets met binaire opties hebt gedaan – en die kans is groot – lees je dan goed in. Je staat vast te trappelen om te gaan beleggen, maar doe dit niet zonder onze binaire opties tips ter harte genomen te hebben. De eerlijkheid gebiedt ons te zeggen dat we deze binaire opties tips niet helemaal hebben geschreven. Hiervoor zijn ervaren beleggers geraadpleegd.

binaire opties tips

Binaire opties tips per categorie

Alle binaire opties tips zijn in verschillende, handige categorieën ingedeeld, zodat je ze makkelijk en snel kunt terugvinden als je nog iets na wilt lezen. We raden je aan om deze tips goed door te kijken en ze ter harte te nemen!

Onze binaire opties tips:

Tips voor handelen in binaire opties – Vooraf
Tips voor handelen in binaire opties – De inleg
Tips voor handelen in binaire opties – Risico’s spreiden
Tips voor handelen in binaire opties – Timing
Tips voor handelen in binaire opties – Selecteren
Tips voor handelen in binaire opties – Laat je niet gek maken!
Tips voor handelen in binaire opties – Tot slot

Binaire opties tips vooraf

Eigenlijk moet je alle binaire opties tips vooraf lezen, maar deze binaire opties tips zijn er voor het traject in aanloop naar het beleggen. Dit zijn 9 zeer belangrijke tips die iedere belegger in de binaire opties zeker ter harte dient te nemen! Lees onze tips voor handelen in binaire opties – Vooraf.

Binaire opties tips over de inleg

Binaire opties tips gaan veelal over geld. Het duidelijkste voorbeeld daarvan zijn de binaire opties tips over de inleg. Hoeveel kun je beleggen en waar moet je absoluut niet mee de beursvloer op gaan? Lees onze tips voor handelen in binaire opties – De inleg.

Binaire opties tips over risico’s spreiden

Hoe meer risico je neemt, des te meer je kunt winnen – of verliezen. Je kunt echter je risico ook spreiden en zo mikken op een evenwichtige vermogensgroei. Met deze binaire opties tips geven we je handvatten om te proberen je risico te spreiden. Lees onze tips voor handelen in binaire opties – Risico’s spreiden.

Binaire opties tips over timing

Deze binaire opties tips moet je zeker goed bekijken. Ze geven namelijk antwoord op de belangrijke vraag: wanneer stap je in, en wanneer kies je ervoor om uit te stappen? De grote beleggers hebben vaak met dit bijltje gehakt. Ben je hier nieuw in? Dan zijn een paar goede binaire opties tips over dit onderwerp zeer handig. Lees onze tips voor handelen in binaire opties – Timing.

Binaire opties tips over opties selecteren

Kiezen uit de vele binaire opties? Deze tips kunnen je wellicht helpen met et maken van een weloverwogen keuze. Ook hier geldt: ben je nieuw, lees je in. Er is nooit winstgarantie, maar met de juiste binaire opties tips kom je in ieder geval beter beslagen ten ijs. Lees dus onze tips voor handelen in binaire opties – Selecteren.

Binaire opties tips over je rust houden

Zeker als je nog niet zoveel hebt gedaan met binaire opties, kunnen tips over jezelf in bedwang houden zeer welkom zijn. Het grootste gevaar op de beursvloer is je gek laten maken en daarvoor verkeerde beslissingen nemen. Geen onwelkome kost dus, deze binaire opties tips. Lees onze tips voor handelen in binaire opties – Laat je niet gek maken!

Binaire opties tips tot slot

Tot slot hebben we nog wat binaire opties tips die we niet in de andere categorieën kwijt konden. Dat maakt ze echter niet minder belangrijk. Lees dus ook deze binaire opties tips goed door! Kijk bij onze tips voor handelen in binaire opties – Tot slot.

Binaire opties tips – ook voor ervaren beleggers

De binaire opties tips die we op een rijtje hebben gezet, zijn niet alleen voor de beginnelingen onder ons. Ook de ervaren beleggers kunnen hier hun hart mee ophalen. Er zitten altijd wel slimme adviezen tussen waar je als doorgewinterde beurshandelaar niet aan gedacht hebt. En ze zijn allemaal heel eenvoudig opgesteld. Dus geen ingewikkelde handelarentaal waar je niks mee kunt, maar taal die jij en ik begrijpen.

Binaire opties tips – ook voor andere soorten opties!

De binaire opties tips zijn bovendien niet alleen voor beleggers in binaire opties. Je kunt deze binaire opties tips net zo goed ter harte nemen als je in aandelen of andere soorten opties belegt. Dus voor iedereen overal die iets op de beurs doet, zijn dit handige handvatten!

Meer binaire opties tips?

BinaireOptieHandelaar.nl helpt je zo goed mogelijk te beleggen met de juiste adviezen en tips, zoals deze binaire opties tips. Deze met zorg samengestelde tips bieden uiteraard nooit 100% garantie op succes (de beurs kan zich nu eenmaal raar gedragen), maar geven je in ieder geval de nodige houvast om beslagen ten ijs te komen. Wil je graag meer binaire opties tips en leuke trucs weten? Meld je dan nu aan voor onze nieuwsbrief.

Direct beginnen met beleggen in binaire opties?

Naast binaire opties tips en binaire opties strategieën biedt BinaireOptieHandelaar.nl een overzicht met reviews van verschillende binaire opties brokers. Ga naar onze binaire opties brokers >>

Onze binaire opties broker reviews

Ga direct naar onze:
CherryTrade ervaringen
Optieclub ervaringen
Banc de Binary ervaringen
Zoomtrader ervaringen
BeeOptions ervaringen
uBinary ervaringen
Optie24 ervaringen
EZTrader ervaringen
Stockpair ervaringen
24Option ervaringen
Anyoption ervaringen

Lees hieronder meer binaire opties tips!

Tanken historisch goedkoop

Posted by on jan 20, 2016 in Beleggen Nieuws, Binaire opties Advies, Binaire Opties Tips, Economisch Nieuws, Nieuws over Binaire Opties | 0 comments

Tanken historisch goedkoop

Lage olieprijs blijft nog even Zolang Den Haag geen roet in het eten gooit, kunnen consumenten nog enige tijd genieten van lage prijzen aan de pomp. De olieprijs is en blijft de komende periode nog opmerkelijk laag, wat zich vertaalt naar voordelig tanken. Record In geen jaren was benzine zo goedkoop. Op sommige plaatsen in Nederland kun je al vanaf 1,30 euro per liter je auto volgooien (alhoewel de gemiddelde prijs voor Euro95 op 1,52 euro per liter ligt). Diesel kun je op sommige plekken al voor 95 cent per liter krijgen, terwijl LPG met een adviesprijs van 74 cent en op sommige plaatsen een verkoopprijs van 50 cent nog voordeliger is. Brentolie Deze extreem lage prijzen hebben natuurlijk alles te maken met de prijs van Brentolie, die al tijden behoorlijk aan het zakken is. In een half jaar tijd is een vat Brentolie van historisch duur naar historisch goedkoop gegaan en sindsdien al een jaar aan het kwakkelen. Velen hebben gespeculeerd over de olieprijs en hadden dit jaar de ommekeer verwacht. Afgaande op wat er de laatste weken gebeurt, is die hoop nog wat voorbarig. Een vat Brent kost op dit moment 28 dollar, wat ongekend laag is. Ter vergelijking: in juni 2014 werd voor dezelfde hoeveelheid ongeveer 115 dollar afgerekend. Volgens UnitedConsumers is de rek er nog niet uit. 1,10 per liter Er zou zomaar nog 20 cent van de literprijs van benzine af kunnen gaan, denkt het consumentencollectief. Het zou zelfs zo erg kunnen worden, dat de prijs voor een vat ruwe olie daalt naar slechts 10 dollar per vat. Deze daling van 18 dollar voor een vat zou zich vertalen in een literprijs van 1,10 euro aan de pomp (bij de goedkoopste tankstations. Beleggen in olie Wie wil beleggen in olie, doet er verstandig aan eens te kijken naar binaire opties olie. Voorspel de juiste koerstrend en verdien rendementen van 80 procent of zelfs meer. Je handelt binaire opties olie onder andere bij anyoption. Lees hier meer over...

read more

Binaire opties op valutaparen

Posted by on jan 13, 2016 in Beleggen Nieuws, Binaire opties Advies, Binaire Opties Tips, Nieuws over Binaire Opties | 0 comments

Binaire opties op valutaparen

Binaire opties op valutaparen handelen: goed idee of niet? Je kunt binaire opties op valutaparen handelen, zoals je deze contracten ook kunt afsluiten op andere onderliggende waarden. Dankzij de nog steeds in populariteit toenemende valutahandel, is dit echter een onderdeel dat we er graag even uitlichten. Want is dit een aanrader of juist niet? Lees hieronder meer over binaire opties op valutaparen handelen. Wat zijn binaire opties op valutaparen? Laten we bij het begin beginnen: wat zijn binaire opties op valutaparen? Zoals je weet, betalen we over de wereld met verschillende betaalmiddelen. Amerika heeft de dollar, wij hebben de euro en Japan heeft de yen (om er maar een paar te noemen). Deze valuta’s, zoals ze genoemd worden, verschillen onderling in waarde. Afhankelijk van allerlei economische factoren, kan deze onderlinge verhouding verschillen. Als we 2 valuta’s tegen elkaar afzetten en hun wisselkoers bekijken, spreken we van een valutapaar. De beweging van deze koers kun je voorspellen. Door binaire opties op deze valutaparen af te sluiten, kun je met die koersvoorspelling geld verdienen. Zelf handelen in binaire opties op valutaparen Uiteraard kun je op eigen houtje deze optiecontracten afsluiten. Je kunt zelf een idee hebben bij de beweging van een wisselkoers. Misschien heb je er veel verstand van en kun je met behoorlijke zekerheid zelfs deze koers voorspellen. In de praktijk zien we echter dat het behoorlijk lastig kan zijn. Deze wisselkoersen zijn vaak erg volatiel (ze fluctueren heel erg). Dat betekent dat je er nog wel eens flink naast kan zitten, met verlies tot gevolg. Gelukkig is er een oplossing voor het handelen in binaire opties op valutaparen. Advies bij het handelen Sinds kort is er een speciale adviestool op de markt, EuroTrader genaamd. Deze adviestool adviseert jou bij de handeln in binaire opties op valutaparen. In dit advies zie je de richting van de koers, het moment van instappen, het moment van uitstappen en de nauwkeurigheid van het advies. In het filmpje hieronder wordt meer uitgelegd. Meer weten over deze tool? Lees onze recensie van...

read more

Goede voornemens voor beleggers in 2016

Posted by on jan 6, 2016 in Beleggen Nieuws, Binaire opties Advies, Binaire Opties Tips, Nieuws over Binaire Opties | 0 comments

Goede voornemens voor beleggers in 2016

Hoe ga jij het nieuwe jaar nog beter handelen? Nu het nieuwe jaar is begonnen, is het tijd om de balans van vorig jaar op te maken en de leermomenten voor dit jaar te bekijken. In het afgelopen jaar is er weer veel gebeurd, en dat heeft genoeg opgeleverd voor een aantal mooie voornemens voor 2016. Lees ze hieronder. Altijd met mate Drank, feesten, ongezond eten; alles doen we tegenwoordig met mate. Dat moet ook gelden voor beleggen. Zeker als je net bent begonnen met beleggen, is beleggen met mate belangrijk. Jaag niet je budget erdoorheen in 1 belegging, maar weet dat vermogensgroei een kwestie van moderatie is. Geen overhaaste beslissingen Ook geduld is een belangrijke eigenschap van de belegger. Wacht je kans af. Een gunstige afloop dwing je niet af. Een gunstige afloop herken je en daar handel je naar. En soms heeft zo’n situatie tijd nodig. Gebruik je instinct Net als elk ander lid van het dierenrijk, heeft de mens een instinct. Door de jaren heen hebben wetten, sociale regels en elektronica onze natuur tegengewerkt, en daardoor is het instinct ook een beetje naar de achtergrond verdwenen. Zoek je instinct en gebruik het! Bij beleggen is dit misschien nog wel belangrijker dan bij enig ander onderdeel in het leven. Maar gebruik ook je hersenen Houd je kop erbij! Dat klinkt heftig, maar de andere kant van de medaille is nog veel heftiger. Ga geen geld inzetten dat je niet kunt missen. Beleg niet op momenten dat je weet dat het niet goed is. Heb je geen idee wat je aan het doen bent? Gebruik een binaire opties adviestool of laat het handelen links liggen. Deel je kennis en ervaring Voor de oude rot in het vak – en voor de getalenteerde nieuweling – hebben we nog een laatste voornemen: deel je kennis en ervaring! Heb je een voornemen dat niet mag missen in deze lijst? Deel het in de...

read more

Binaire Opties Broker van het Jaar 2015

Posted by on dec 30, 2015 in Binaire opties Advies, Binaire Opties Tips, Nieuws over Binaire Opties | 0 comments

Binaire Opties Broker van het Jaar 2015

Wie wint de prestigieuze Binaire Opties Broker van het Jaar verkiezing? Voor de Binaire Opties Broker van het Jaar 2015 verkiezing hebben we het dit jaar eens helemaal anders aangepakt. In plaats van alleen maar zelf de plusjes en minnetjes tegen elkaar af te strepen en tot een slotconclusie te komen, vroegen we jullie, de beleggers die dagelijks met onze brokers van doen hebben, om mee te denken en te stemmen op jullie favoriet voor de Binaire Opties Broker van het Jaar 2015. Lees hieronder welke broker de virtuele bokaal in ontvangst mag nemen. Goed jaar voor binaire opties De markt van binaire opties heeft weer een jaar bewezen dat er nog meer dan genoeg terrein te winnen is voor deze financiële instrumenten. Niet alleen op het gebied van innovatie bij brokers, maar ook daarbuiten gingen de ontwikkelingen snel. Een van de hoogtepunten was wat ons betreft de introductie van EuroTrader, een unieke handelstool die adviseert bij het handelen in binaire opties op valutaparen. Lees hier meer over EuroTrader. Is de rek eruit? De vraag die onmiddellijk rijst na het lezen van bovenstaande, is: hoeveel rek zit er nog in de markt? Is deze al verzadigd en heeft iedere belegger zijn plekje bij de broker wel min of meer gevonden? We willen niet teveel weggeven van onze vooruitblik op 2016, maar de rek lijkt er nog lang niet uit. 2016 wordt waarschijnlijk een nog beter jaar! Wie is Binaire Opties Broker van het Jaar 2015? Dan wordt het nu toch echt tijd om onze Binaire Opties Broker van het Jaar 2015 aan te kondigen. We konden er niet omheen. Zowel wij als onze bezoekers waren het er bijna unaniem over eens: de Binaire Opties Broker van het Jaar 2015 is Optie24! Dat Optie24 AFM gereguleerd is, speelde daar flink in mee. Maar ook de hoge bonus in combinatie met de lage instap maakte de keuze al makkelijker. Tel daar nog de fijne handelsomgeving bij op, en het was eigenlijk een no-brainer. Dus Optie24, gefeliciteerd! Jullie zijn Binaire Opties Broker van het Jaar 2015! Wie wint het handelsaccount met 500 euro? De winnares (ja, het is een vrouw!) van het handelsaccount is Janice de V.! Gefeliciteerd Janice, we nemen contact met je...

read more

Het belangrijkste nieuws van 2015

Posted by on dec 28, 2015 in Beleggen Nieuws, Beursnieuws, Binaire opties Advies, Binaire Opties Tips, Economisch Nieuws, Nieuws over Binaire Opties | 0 comments

Het belangrijkste nieuws van 2015

Welk financieel nieuws sprong eruit? Ook 2015 had behoorlijk veel financiële hoogte- en dieptepunten, waarbij vooral enkele nieuwsfeiten eruit sprongen. Wat waren, met het nieuwe jaar in aantocht, de nieuwsfeiten die een terugblik waard zijn? Volkswagen verbaast vriend en vijand met Dieselgate Als je zelfs het ‘woord van het jaar’ haalt dankzij het gebruik van malafide software in je auto’s, heb je het bont gemaakt. En dat heeft VW inderdaad. Uit het VAG-concern lijken alleen luxemerken Bentley en Bugatti de dans te ontspringen. Zelfs het roemruchte Porsche werd op het schavot gebracht. Wanneer het einde van Dieselgate in beeld komt en of Volkswagen failliet gaat, moet nog blijken. Olie en euro’s waren weinig waard Tanken was een feest dit jaar, dankzij de laagste olieprijs in 5 jaar die kort geleden bereikt werd. Ook in 2016 wordt verwacht dat de olieprijs laag zal blijven, al zal de Nederlander dan weer meer betalen aan de pomp – de schatkist moet immers blijven rinkelen, dus de accijns gaat omhoog. Nog zo’n laagvlieger was de euro. Dit jaar was het weinig soeps voor de Europese munt, met dank aan de opkoopplannen van Draghi en het gedoe rondom Griekenland. Dat ondertussen de dollar sterker dan ooit leek, maakte de situatie op de valutamarkt alleen maar nog droeviger voor de Europese handelaar. Nee, wie euro’s te verkopen had, had in 2015 geen goed jaar. EuroTrader bestormt de markt Nog net op de valreep haalt EuroTrader een eervolle vermelding in ons nieuwsoverzicht. De nieuwe en volledig onafhankelijke handelssoftware is nog niet zo lang op de markt, maar is nu al een begrip in Nederland. Handel jij al met EuroTrader? Naar verluidt zijn er nog enkele gratis proefversies van de software te vergeven. Daarmee kun je de tool 3 maanden vrijblijvend gratis uitproberen. Pas daarna beslis je of je het volledige abonnement van 499 euro per jaar afsluit. Lees hier meer over EuroTrader. Missen we nog iets? Hebben we een nieuwsfeit over het hoofd gezien dat we niet hadden mogen missen? Vul ons overzicht aan met jouw grootste nieuws. Deel het in de...

read more

Van een demo account naar echt beleggen: profiteer van een bonus

Posted by on dec 21, 2015 in Binaire opties Advies, Binaire Opties Tips, Nieuws over Binaire Opties | 0 comments

Van een demo account naar echt beleggen: profiteer van een bonus

De meeste beginnende beleggers die voor het eerst aan de slag gaan op de beleggingsmarkt, maken eerst een demo account aan bij een online broker om te achterhalen of speculeren echt iets voor hun is en om te oefenen met het op de juiste manier inzetten van geld. Heb jij op dit moment een demo account en wil je dit account omzetten naar een echt account? Dan kun je profiteren van interessante bonussen. Welke bonussen dit zijn en hoe je ervoor kunt zorgen dat je de beste bonus krijgt, lees je in dit artikel. Van demo naar echt: twee soorten bonussen Wie zijn of haar demo account omzet naar een echt account, kan van twee soorten bonussen profiteren. De bonussen die je mogelijk kunt krijgen bij het aanmaken van een echt account, zijn de volgende: De welkomstbonus: de welkomstbonus is een vast bedrag dat je direct na het aanmaken van een account bij een online broker krijgt. Bij Plus500 is deze bonus bijvoorbeeld 25 euro, maar er zijn ook brokers die hogere bedragen hanteren of iets minder welkomstbonus geven. De bonus bij de eerste storting: als je echt gaat starten met speculeren, moet je geld op jouw account bij de online broker storten. Om je te belonen voor jouw keuze om echt geld te storten, krijg je bij veel brokers een bonus op de storting die je doet. Stort je bijvoorbeeld 100 euro bij Plus500,dan krijg je hier maximaal 30 procent bonus op en krijg je dus 130 euro op je rekening. Niet alle brokers hanteren beide bonussen, maar vaak is dit wel het geval. Dit betekent dat als je overstapt van een demo account naar een echt account, je van beide soorten bonussen kunt profiteren. De beste bonussen vinden? Vergelijk brokers! Zoals al eerder vermeld, hanteren alle brokers weer andere bonusbedragen en bonuspercentages. Wil je de beste bonussen vinden? Vergelijk de bonusbedragen en bonuspercentages van diverse brokers dan met elkaar en vind de broker met de beste aanbieding. Lees wel even de voorwaarden van de broker in kwestie door, want sommige brokers hanteren zeer strenge voorwaarden bij het innen van de bonus. Kijk hier bij onze binaire opties...

read more

Van broker wisselen

Posted by on dec 14, 2015 in Binaire opties Advies, Binaire Opties Tips, Nieuws over Binaire Opties | 0 comments

Van broker wisselen

Populaire bezigheid: af en toe van broker wisselen Wie onze lijst van binaire opties brokers ziet, weet dat er heel veel brokers zijn. En dit zijn nog maar de – pak ’m beet – 20 beste brokers voor de Nederlandse markt. Zelfs daarbinnen zie je, als je onze reviews leest, dat er nog een behoorlijk onderscheid is. Als we daarin nog eens het (relatieve) kaf van het koren scheiden, blijft er nog steeds een aardige lijst brokers over. Dan is het ineens goed te begrijpen waarom af en toe van broker wisselen helemaal geen gek idee is. Daar zijn verschillende redenen voor te bedenken. Je bent uitgekeken op het platform Na de zoveelste trade op het platform van de broker waar je al jaren zit, kun je uitgekeken raken op een platform. Het ene platform is het andere niet, en het ene platform biedt weer andere functionaliteiten dan het andere. De een is niet per definitie beter of slechter dan de ander, maar anders. Dat maakt dat beleggers soms even van broker willen wisselen. Je wilt meer of andere keuze Een van de redenen waarom software als EuroTrader met meerdere brokers samenwerkt, is omdat de belegger voldoende keuze moet hebben. Soms verandert die keuze na verloop van tijd, en wil je bijvoorbeeld bepaalde (nieuwe of andere) onderliggende waarden handelen. Of je wilt een andere optiesoort proberen. Dan is er in bepaalde gevallen geen andere optie dan van broker wisselen. Je wilt het serieuzer aanpakken Er zijn brokers die meer ingericht zijn op de beginner en brokers die zich meer op de serieuze belegger focussen. Met andere woorden: je kunt een broker ‘ontgroeien’ of juist ‘in een broker groeien’. Verreweg de meeste beleggers die wisselen, doen dit omdat ze gegroeid zijn en op zoek zijn naar een serieuzere partij. Wisselen betekent niet oude account deleten! Je kunt natuurlijk van broker wisselen zonder daadwerkelijk je account bij de oude broker stop te zetten. Zo kun je verschillende brokers tegelijk proberen om te kijken welke het beste bij je past. Welke dat is? Dat is een persoonlijke kwestie. Kijk hier eens wat voor jou de beste broker...

read more

Expert-Trader.net (ProSuperTrader)

Posted by on dec 3, 2015 in Binaire Opties Tips, Nieuws over Binaire Opties | 1 comment

Expert-Trader.net (ProSuperTrader)

Lees onze Expert-Trader.net (ProSuperTrader) ervaringen eerst! Iemand met enige Expert-Trader.net ervaringen weet dat de aangeboden software, ProSuperTrader genaamd, hoge winsten belooft en de belegger goede vooruitzichten geeft. Wij hebben gekeken naar deze handelsrobot en vellen ons oordeel erover. Lees hieronder onze Expert-Trader.net (ProSuperTrader) ervaringen. Naamgeving: Expert-Trader.net of ProSuperTrader? Wat direct opvalt, is dat de tool ProSuperTrader heet, terwijl de website is te vinden op Expert-Trader.net. In onze ervaringen hoeft dat natuurlijk helemaal niets vreemds te betekenen. Immers wordt wel vaker software met een bepaalde naam aangeboden op een website met weer een andere naam (voorbeeld: Acrobat Reader wordt op Adobe.com aangeboden). Toch kunnen we in dit geval niet helemaal achterhalen waar dit verschil in naam hem in zit. Bij een andere vrij recent gelanceerde handelsrobot, EuroTrader, zien we bijvoorbeeld dat de naam van de software en de website wel overeenkomen. Dat wekt meer vertrouwen dan bij de website Expert-Trader.net en de bot ProSuperTrader. Hoge belofte Volgens de website Expert-Trader.net kun je met ProSuperTrader veel geld verdienen, rond de 10.000 euro. Dat zijn behoorlijke bedragen als je het ons vraagt. De vraag is of je dat daadwerkelijk kunt verdienen. Wat je verdient, is immers afhankelijk van wat je investeert. Als jij 10 euro per dag zou investeren, kun je nooit op bijna 10.000 euro per maand uitkomen. Liever zouden we zien wat het succespercentage van ProSuperTrader is, maar daar konden we op de website Expert-Trader.net weinig over vinden. Ook hierin is een bot als EuroTrader veel transparanter, door een tastbaar percentage van 81,35 procent te noemen. Weinig praktijkverhalen We hebben weinig praktijkverhalen kunnen vinden op Expert-Trader.net. Enkele positieve klantreacties zijn het enige. Ook onafhankelijke nieuwsmedia schrijven niet over de resultaten van ProSuperTrader en de ervaringen van klanten. We missen verhalen zoals die van Marijn in het diepgaande interview op het Ondernemers & Business Magazine over EuroTrader. Ons oordeel Wij hebben genoeg gezien. Op Expert-Trader.net vind je een interessant aanbod, maar of het werkt is een tweede. We zien liever wat meer hard bewijs, zoals we dat bij Euro Trader hebben gezien. Daarbij kennen we de succesverhalen en weten we wat de nauwkeurigheidspercentages zijn. Kijk zelf ook eens bij EuroTrader. Bezoek hier de website van deze unieke...

read more

EuroTrader betrouwbaar?

Posted by on nov 30, 2015 in Beleggen Nieuws, Binaire opties Advies, Binaire Opties Tips, Nieuws over Binaire Opties | 3 comments

EuroTrader betrouwbaar?

5 Redenen waarom wij EuroTrader betrouwbaar achten Is EuroTrader betrouwbaar, of moet je ver van de software, te vinden op EuroTrader.co, vandaan blijven? In dit artikel geven wij 5 aanwijzingen die er volgens ons op duiden dat deze software te vertrouwen is. 1. De software opereert volledig onafhankelijk Wellicht de belangrijkste reden om EuroTrader betrouwbaar te achten, is dat de software volledig onafhankelijk opereert. Dat betekent dat het systeem zich niet koppelt aan een broker. Zelfs je geld stort je volledig los van Euro Trader. De software raakt je geld dus niet aan! 2. Je hebt inzicht in de zekerheid van de signalen Bij elk signaal krijg je te zien hoeveel procent nauwkeurig het signaal is. Zo weet je dus direct wat je kans op winst is. Is het niet nauwkeurig genoeg? Dan krijgt het signaal een rode kleur en weet je dat je er vandaan moet blijven. 3. Je kunt uit meerdere brokers kiezen In het verleden kwam er nog wel eens een systeem langs dat maar aan 1 broker gekoppeld bleek te zijn. Dan gaan bij ons de alarmbellen af. Ook daarom komt EuroTrader betrouwbaar op ons over: jij hebt de keuze aan welke broker je deze software koppelt. Op die manier is de keuze aan jou en word je nergens toe gedwongen. 4. Al vele tevreden beleggers gingen je voor De verhalen van anderen zijn natuurlijk ook belangrijk als je wilt weten of EuroTrader betrouwbaar is. Tot nu toe zien we uitsluitend positieve verhalen over deze fijne software, zoals het mooie en inspirerende interview op Ondernemers Magazine, dat je hier kunt vinden. 5. Je krijgt 3 maanden gratis en vrijblijvend bedenktijd! Wil je er nog even over nadenken? Dat kan. Je krijgt de software namelijk 3 maanden op proef. Je hoeft niets in te vullen of te betalen. Zelfs als je ervoor kiest om het niet meer te gebruiken, mag je je winst houden. Dat is voor ons nog een duidelijk teken dat EuroTrader betrouwbaar is. Zelf deze unieke software gratis uitproberen? Ga direct naar...

read more

EuroTrader Account

Posted by on nov 26, 2015 in Beleggen Nieuws, Binaire opties Advies, Binaire Opties Tips, Nieuws over Binaire Opties | 1 comment

EuroTrader Account

5 Redenen om een EuroTrader account te openen Je kunt nu nog een EuroTrader account gratis openen, en zo de eerste 3 maanden deze service gratis op proef nemen. Via deze website kun je zo gebruik maken van deze speciale handelssoftware. Is dit iets voor jou? Wij geven je 5 redenen om nu je EuroTrader account te openen. 1. Je kunt veel nauwkeuriger handelen Wie een EuroTrader account aanmaakt, zal als eerste het dashboard zien. Daarin wordt je nauwkeurig uitgelegd wat je moet traden en wanneer om winst te maken. Je hebt een volledig overzicht en kunt daaruit precies de juiste keuzes maken. Zo kun je zelf ook 81,35 procent nauwkeurigheid uit je trades halen! 2. Je hebt zelf de controle Wil je geld inzetten op een interessante trade? Doe het! Of niet, die keuze is helemaal aan jou. Jij bepaalt of en wanneer je geld inzet. Zo heb je altijd de controle en hoef je niet bang te zijn dat de software er met je geld vandoor gaat. Sterker nog: EuroTrader raakt je geld niet eens aan! Al jouw transacties lopen direct tussen jou en de broker. 3. Deze onafhankelijke software werkt met verschillende brokers Wil je de software gebruiken, maar wel bij de broker van jouw keuze? Geen probleem. Meld je aan voor een EuroTrader account en kies uit meerdere brokers. De software werkt namelijk met vele verschillende brokers. 4. Al velen gingen je voor Als je nu een EuroTrader account aanmaakt, ben je zeker niet meer de eerste. Velen gingen je al voor, en delen maar al te graag hun succes. Wordt het niet eens tijd dat jij je aansluit bij deze succesvolle club van beleggers? 5. Het is gratis! Laten we eerlijk zijn: je bent en blijft een Nederlander. Daarom is het fijn om te weten dat je EuroTrader account gratis is. Je kunt kosteloos deze software gebruiken voor de eerste 3 maanden. Tenminste: zolang de voorraad strekt. Het gaat namelijk om een zeer beperkt aanbod. Is de EuroTrader software nog beschikbaar? Check het...

read more