Binaire Opties Portal

Binaire opties Shell en BP

Binaire opties Shell en BP

Overname BP door Shell op handen?

Beleggers in binaire opties Shell en/of BP, opgelet: Shell wil BP overnemen. Handelaren beweren althans dat die geruchten in Londen de ronde doen. Waar deze geruchten op gebaseerd zijn en waar ze precies vandaan komen, is onduidelijk. Er zijn dan ook velen die de overname van BP door Shell tegenspreken.

‘Overname BP door Shell is fabeltje’

Dat Shell BP zou overnemen, is volgens analisten een fabeltje. Zeker in deze moeilijke tijden waarbij de daling van de olieprijs drukt op de bedrijfsresultaten, zullen beide oliemaatschappijen de hand op de knip moeten houden. Voor zowel Shell als BP is een grote investering daarom zeer onwaarschijnlijk, zo zeggen analisten.

Shell en BP doen goede zaken op de beurs

Shell en BP deden het overigens allebei niet slecht op de beurzen van respectievelijk Amsterdam en Londen. Shell wist de dag af te sluiten met 3,8 procent winst, zoals hieronder te zien is.

shell binaire opties

Zoals gezegd, deed ook BP geen slechte zaken vandaag. Het aandeel van de Britse oliegigant steeg maar liefst 4,67 procent (zie hieronder).

bp binaire opties

Met deze flinke stijgingen hoorden Shell en BP tot de grootste stijgers van de Amsterdamse en Londense beurs.

Wat gaan binaire opties Shell en BP doen?

De grote vraag is wat binaire opties Shell en BP de komende dagen gaan doen. Zal dit gerucht nog een staartje krijgen en zo ja, wat betekent dit voor de koersen.

Binaire opties Shell kun je handelen bij Optie24. Deze oer-Hollandse, in Rotterdam gevestigde broker staat bekend om een zeer gulle bonus (100 procent al vanaf de laagste storting) en de mogelijkheid om met 50 euro in te stappen. Uiteraard kun je storten via iDEAL. Lees hier meer over Optie24 voordat je begint met handelen in binaire opties Shell.

Binaire opties BP kun je handelen bij abcOptions. Deze broker heeft goed gekeken naar de Nederlandse markt, en weet waar beleggers anno nu behoefte aan hebben: goede bonussen, een Nederlandse website en storten via iDEAL. Met een minimumstorting van 200 euro is ook deze broker zeer toegankelijk. Lees meer over abcOptions voordat je begint met handelen in binaire opties BP.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Choose a Rating

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>