Binaire Opties Portal

4 meest opmerkelijke binaire opties brokers ervaringen

4 meest opmerkelijke binaire opties brokers ervaringen

Welke binaire opties ervaringen springen er het meeste uit?

We hebben in onze tijd als binaire opties website behoorlijk wat brokers langs zien komen en onze binaire opties brokers ervaringen lopen vaak flink uiteen. Het leek ons daarom leuk eens terug te blikken op de ervaringen die we hebben opgedaan en eens te kijken wat hier het meeste uitspringt. Wat waren de meest opvallende binaire opties brokers ervaringen?

1. anyoption

Deze broker heeft ons altijd al weten te fascineren. Het innovatieve platform, de baanbrekende mogelijkheden, alles aan anyoption klopte gewoon. Behalve dat er geen Nederlandse site beschikbaar was. Hoe blij waren we om te zien dat anyoption begin dit jaar ook in het Nederlands beschikbaar kwam! Niets staat deze broker nu nog de ongekende populariteit in de weg. Lees meer over anyoption.

2. beeoptions

Een van de meest opmerkelijke brokers blijft toch beeoptions. Erg hoog scoort deze broker niet in onze ervaringen. Dat komt door de nogal gemiddelde service en de weinig interessante beleggingsmogelijkheden. Maar wat beeoptions wel erg opvallend maakt, is de schreeuwerige manier waarmee nogal agressief beleggers aan boord worden getrokken. Het blijft nogal apart om te zien. Meer weten? Lees hier meer over beeoptions.

3. Interactive Option

Ook geen hoogvlieger is Interactive Option. Voor de Nederlandse belegger zijn de faciliteiten niet overweldigend, om maar iets te noemen. Het SpotOption platform werkt goed, maar dat mag je ook verwachten. Het enige dat wij heel positief vonden aan deze broker, was het social trading element, waarbij je andere beleggers kon volgen. Maar juist dat heeft Interactive Option verwijderd. Onbegrijpelijk. Lees hier meer over Interactive Option.

4. 24Option

Er zijn weinig brokers die internationaal alles zo goed voor elkaar hebben als 24Option. Een zeer goed uitgeruste broker met een prachtige website en uitdagende binaire opties. Beleggers uit alle landen kiezen dan ook massaal voor deze broker. Alle landen, behalve Nederland. Dat heeft de broker overigens aan zichzelf te danken: geen iDEAL, geen Nederlandse webiste. Zo jammer, want het is een fantastische broker. Lees meer over 24Option.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Choose a Rating

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>