Binaire Opties Portal

10Trade

10Trade

Auteur
 • Bonus
 • Beleggen

10Trade ervaringen: in het kort

 • Competitief rendement
 • Nederlandse site en platform
 • EU gereguleerd
 • Onduidelijke bonusregels

Meldjeaan

Platform SpotOption
Talen Nederlands, Engels, Duits, Frans, Arabisch, Italiaans, Spaans, Russisch
Assets >150
Optiesoorten Binaire opties, Paren, Lange termijn, Zestig seconden, One touch, Ladder
Bonus Tot 100%
Minimale eerst inleg $200
Minimaal tradingbedrag $5
Maximaal tradingbedrag $500
Rendement Tot 85%
Stortingsmethoden iDeal, Creditcards, debitcards, Skrill, Neteller, CashU
Valuta Dollar, euro, pond, Zweedse kroon, roebel, Canadese dollar, Australische dollar
Ons oordeel Zeer interessante, relatief nieuwe broker op de markt.

 

Voor onze 10Trade ervaringen begonnen, hebben we eerst eens uitgebreid gekeken naar wat er tot nu toe internationaal over deze broker is gezegd en geschreven. En eerlijk is eerlijk: 10Trade gooit hoge ogen bij zowel professionals als particuliere gebruikers. Een reden hiervoor is de ruime keus die je hebt (mede met dank aan het SpotOption platform). Een andere reden is de toegankelijkheid van deze broker. Maar is het internationale succes ook een garantie voor een glansrijke Nederlandse staat van dienst? Lees het in onze 10Trade ervaringen.

Beleggen met 10Trade?

Wil jij een 10Trade account openen en beginnen met beleggen? Dat kan. Klik hier om direct naar 10Trade te gaan.

10trade ervaringen

10Trade ervaringen: eerste indruk (4/5)

 • Nette site
 • Nederlands
 • Had informatiever gemogen

Onze 10Trade ervaringen beginnen traditiegetrouw met de eerste aanblik. We kijken naar een nette, frisse site en zien (na het scrollen) een mooi SpotOption platform. Gek genoeg moeten we ook scrollen om het invoerveld te zien waar we een account kunnen aanmaken. Dat hebben we liever direct in beeld, maar is een kleinigheidje. Waar 10Trade absoluut iets meer moeite in mag steken, is het verschaffen van belangrijke informatie. Welke accountsoorten zijn er? Wat voor bonus krijg je? Kun je ook met iDEAL storten? Enige navraag geeft een beetje meer duidelijkheid, maar dit hoor je direct te kunnen ontdekken. Een klein gemist kansje om de 10Trade ervaringen op het eerste gezicht compleet te maken.

10Trade ervaringen: bonussen en accounts (2,5/5)

 • Tot 100% bonus
 • Toegankelijk minimum
 • Geen overzicht van mogelijkheden
 • Onduidelijke bonusstructuur

Het gebrek aan informatie dat drukte op de 10Trade ervaringen op het eerste gezicht, werkt uiteraard door bij het aanmaken van een account. iDEAL vinden vergt al enige moeite om te vinden, laat staan de verschillende soorten accounts waar je uit kunt kiezen en de bonusstructuur. En dat is erg vervelend als je vergelijkend warenonderzoek wilt doen. Het is duidelijk dat 10Trade tot 100% bonus aanbiedt, maar het is onduidelijk vanaf welke storting. Hopelijk kan de broker dit allemaal wat duidelijker maken op de site, zodat we op dit gebied positievere 10Trade ervaringen kunnen noteren.

10Trade ervaringen: storten (5/5)

 • iDEAL
 • Creditcards
 • E-wallets

Over de 10Trade ervaringen met storten kunnen we dan weer in positieve zin kort blijven: de Grote Drie (iDEAL, creditcards, e-wallets) zijn aanwezig. Op dit gebied weet de broker dan wel weer heel goed wat de Nederlandse belegger graag wil.

10Trade ervaringen: beleggen (4/5)

 • Grote hoeveelheid assets
 • Veel optiesoorten
 • Pair Trading
 • Mooi rendement
 • Niet onderscheidend

Waarom zijn onze 10Trade ervaringen niet 5 uit 5? Eigenlijk is er niets mis mee, alleen sommige brokers zijn 10Trade net te slim af op enkele vlakken. Je vindt hier bijvoorbeeld een hoog rendement, maar niet het hoogste in de markt. Je hebt veel keuze, maar het kan nog meer. Maar kort samengevat moeten we in alle eerlijkheid zeggen: alles is aanwezig om te zorgen dat je goede 10Trade ervaringen met beleggen hebt!

Platform

10Trade heeft net als ongeveer 70 procent in de markt een SpotOption platform. We zien nogal eens verschil tussen de verschillende SpotOption brokers. Je vindt hier alle onderdelen die je bij de meeste brokers zult vinden. Wat dat betreft is het geen spannende ervaring om bij 10Trade te handelen.

10trade ervaringen

Optiesoorten

10Trade biedt 6 verschillende optiesoorten aan. Ook hierin is de broker redelijk gemiddeld. Dat je hier echter leuk mee kunt handelen, staat buiten kijf.

Binaire opties / Lange termijn / Zestig seconden

Hoger of lager? 10Trade geeft je 3 mogelijkheden: standaard, kort of lang. Daarbij is vooral de term ‘Zestig seconden’ ongelukkig gekozen, want je kunt de in de volksmond Turbo geheten opties afsluiten voor 60, 90, 120, 180 en 300 seconden. Met lange termijn kun je tot het eind van het jaar handelen. Ook hier weer genoeg keuze, maar niet zoveel als bij de concurrenten van 10Trade.

Paren

Als je 2 onderliggende waarden (bijvoorbeeld Apple en Google) tegen elkaar wilt afzetten om te kijken welke het best presteert, heeft 10Trade de mogelijkheid om Paren te handelen – ofwel Pair Trading. Met deze extra mogelijkheid kun je leuk je risico spreiden en een extra vorm van handelen gebruiken bij 10Trade.

One touch

Ook 10Trade gaat mee in de trend om one touch opties aan te bieden. Daarbij moet de onderliggende waarde een bepaalde prijs hebben aangetikt voordat de looptijd verstreken is. De rendementen zijn hoog, maar de risico’s ook. Weet dus wat je doet voordat je hiermee bij 10Trade ervaringen gaat opdoen!

Ladder

Met Ladder binaire opties biedt 10Trade een ervaring die je bij veel andere brokers inmiddels kunt vinden. Door zelf je risico te bepalen, heb je de controle over je potentiële rendement. Dat kan oplopen tot 4 keer je inleg! Onze ervaringen met Ladder zijn dat handelen er behoorlijk spannend kan worden, dus waaghalzen zitten goed bij 10Trade.

Onderliggende waarden

Op het gebied van onderliggende waarden hoort 10Trade bij de beter bedeelde brokers, met ruim 150 assets om uit te kiezen. Uiteraard zit het bekende spul ertussen, maar ook van alles dat niet bij elke broker tussen het aanbod zit. Vooral op het gebied van indices zien we deze broker er positief uitspringen, en dat geeft goede 10Trade ervaringen.

10Trade ervaringen: educatieve sectie (3,5/5)

 • Genoeg voor beginners en gevorderden
 • Onduidelijk ingedeeld
 • Weinig Nederlands

Op het gebied van de educatieve sectie zijn de 10Trade ervaringen een beetje… hoe zeg je dat… vreemd. De broker heeft hier gekozen voor een indeling die we totaal niet begrijpen. Je ziet een uitleg waar enkele links in staan naar secties met educatief materiaal. Waarom heeft 10Trade hier niet gewoon een overzicht van links of buttons van gemaakt? Heel apart, en zeker niet overzichtelijk. Ook jammer is het gebrek aan Nederlands materiaal. Voor de rest zullen zowel beginners als gevorderden in deze sectie goede ervaringen met 10Trade hebben.

10Trade ervaringen: klantenservice (4/5)

 • Goed bereikbaar
 • Professioneel
 • Geen Nederlands

Je kunt nog een Nederlandse site met iDEAL hebben, maar ook je klantenservice moet gewoon Nederlands zijn om echt voor positieve ervaringen te zorgen. En daarin schiet 10Trade net tekort. Voor de rest ook hier weinig klagen. Duidelijke buttons naar de klantenservice, goede bereikbaarheid en vriendelijke medewerkers doen op hun beurt in ieder geval niets af aan de 10Trade ervaringen.

10Trade ervaringen: oordeel (4/5)

Onze 10Trade ervaringen begonnen met kleine aanmerkingen, en dat was ook de rode draad door het verhaal. Overal missen net kleine dingetjes om tot de top 3 van onze brokers te behoren. De grootste steken laat 10Trade vallen op het gebied van informatievoorziening en gebrek aan onderscheid. Al kunnen we wel zeggen dat er niets echt verkeerd is aan deze broker. Dus als je graag met deze broker wilt handelen, laat je dan vooral niet tegenhouden door de minpuntjes in onze 10Trade ervaringen. Over het geheel is 10Trade namelijk een prima broker!

Beleggen met 10Trade?

Wil jij een 10Trade account openen en beginnen met beleggen? Dat kan. Klik hier om direct naar 10Trade te gaan.

Onze ervaringen met 10Trade kunnen verschillen van de ervaringen van anderen met 10Trade. Deel jouw ervaringen met 10Trade in de comments.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Choose a Rating