Binaire Opties Portal

Geld beleggen zonder risico

Geld beleggen zonder risico

Geld beleggen zonder risico: kan het?

Geld beleggen zonder risico is de ultieme droom van iedere belegger. Ook in de binaire opties zijn we altijd op zoek naar de maximale winst en minimale kans op verlies. We proberen het met allerhande binaire opties strategieën, speciale handelstools en andere manieren. Maar wat werkt en wat niet? En is er een mogelijkheid om inderdaad geld te beleggen zonder risico? Hieronder bekijken we verschillende mogelijkheden.

Sparen

Wie geld wil beleggen zonder risico, werd vroeger standaard hetzelfde antwoord gegeven: zet je geld maar op een bankrekening en trek rente. Dat leverde weinig op, maar gaf ook vrijwel 0 kans op verlies (een enkele omvallende bank daargelaten, maar dat zal in Nederland niet snel gebeuren). Tegenwoordig zijn de kaarten anders geschud. In sommige gevallen kun je alleen nog maar negatieve rente trekken. Met andere woorden: je betaalt om te sparen. Dit is geen risico, maar een zekerheid dat je verliest!

Huis kopen als investering

Voorheen werd een huis kopen nog wel gezien als een mogelijkheid om geld te beleggen zonder risico (of in ieder geval met weinig risico). De booming huizenmarkt heeft er in de afgelopen decennia voor gezorgd dat sommige huizen tot wel 4 keer zoveel waard zijn geworden. Tegenwoordig is het helaas niet meer zo makkelijk om een huis te bemachtigen dat nog flink in waarde toeneemt. Ook heb je er veel zorg aan en moet je een flink kapitaal inleggen. Reken er dus op dat je flink geld moet inleggen en lang aan een huis vastzit. En dat het zeker niet geld beleggen zonder risico is.

Binaire opties handelen

Geld beleggen zonder risico is het niet, maar binaire opties zijn wel een vorm van handelen waarmee je in korte tijd hoge winsten kunt behalen. Hiervoor zijn verschillende manieren. Sommige beleggers kiezen ervoor om te handelen met behulp van een bepaalde strategie. Anderen gebruiken een automatische handelstool. Het is nooit volledig geld beleggen zonder risico, maar er zijn mensen die er flinke rendementen mee weten te behalen. Lees hieronder meer over deze manieren.

Optiesadvies

Optiesadvies is een automatische handelstool die de beurs voor jou analyseert en op basis van die analyse een advies uitbrengt. Dit advies (‘call’/omhoog of ‘put’/omlaag) kun je met 1 druk op de knop opvolgen. Als je kijkt naar geld beleggen zonder risico, komt dit er wellicht het dichtst bij. De maker belooft namelijk ruim 80 procent kans op winst! En instappen is eenvoudig vanaf 200 euro.

Lees hier meer over Optiesadvies.

Reyer Roseboom

Iemand anders die hoge winsten behaalt met binaire opties, is Reyer Roseboom. Hij heeft een binaire opties strategie bedacht waarmee hij wekelijks 2300 euro verdient. Hij deed hierover onlangs zijn verhaal. Ook dit is misschien niet 100 procent geld beleggen zonder risico, maar geeft wel de mogelijkheid van hoge winst.

Lees hier meer over Reyer Roseboom.

Diemer W.

Diemer W. is een man uit Nieuw-Vennep die een eenvoudige methode gebruikt, de Verdubbelstrategie genaamd. Als je een eenvoudige strategie zoekt, is dit een mogelijkheid.

Lees hier meer over Diemer W. uit Nieuw-Vennep.

Conclusie: geld beleggen zonder risico bestaat niet

Wilde je geld beleggen zonder risico? Dan ben je dankzij dit artikel waarschijnlijk een illusie armer. Want echt geld beleggen zonder risico bestaat helaas niet. Maar er zijn wel een hoop manieren waarop je kunt investeren. Meer weten?

Lees ook onze cursus beleggen voor beginners.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Choose a Rating