Binaire Opties Portal

4 Binaire opties brokers om eens te bekijken

4 Binaire opties brokers om eens te bekijken

Lees dit voordat je je broker uitkiest

Er zijn tegenwoordig zoveel binaire opties brokers op de markt, dat je soms door de bomen het bos niet meer ziet. Wij proberen zoveel mogelijk brokers aan een grondige inspectie te onderwerpen en te beoordelen volgens ons ratingsysteem. Maar zeggen die sterretjes alles? Hieronder noemen we 4 binaire opties brokers om eens te bekijken. Het is niet onze top 4, maar het zijn 4 brokers die ergens in excelleren.

anyoption

anyoption stond altijd al tussen onze favorieten, omdat ze alles net anders aanpakken. Waar sommige brokers pas sinds kort binaire opties Alibaba aanbieden, deed anyoption dit al jaren. Innovatieve beleggingsproducten, mooie platformen en ruime mogelijkheden voor de belegger maken deze broker een succesnummer. Sinds kort mogen we aan de lange lijst met pluspunten ook een Nederlandse website toevoegen! Wat ons betreft de beste broker in het rijtje. Lees meer over anyoption.

Optie24

Het is natuurlijk erg makkelijk om met onze hoogst beoordeelde Nederlandse broker te beginnen. Aan de andere kant: wat zou dit voor lijst zijn als de beste brokers er niet op zouden staan? Optie24 scoort vooral hoog op alle gemakken voor de Nederlandse belegger waarin de broker voorziet. Met de laagste instapdrempel (50 euro) en de hoogste bonus (direct 100 procent) op de markt kun je niet om deze broker heen. Lees meer over Optie24.

24Option

Voor Nederland is 24Option een middenmoter. Dat heeft te maken met het ontbreken van de Nederlandse taal en het storten met iDEAL. Internationaal gezien is dit echter verreweg de populairste broker die je kunt vinden. Dat heeft te maken met de mooie selectie van binaire opties die je kunt handelen op een lange lijst van onderliggende waarden. 24Option doet dat heel erg goed. Misschien toch de (be)taalbarrière eens overbruggen en een kijkje nemen? Lees hier meer over 24Option.

10Trade

Wie een Nederlandse site, betalen met iDEAL en beleggen met SpotOption als basiseisen voor een broker heeft, moet nodig eens langs bij 10Trade. Dit is namelijk onze best beoordeelde broker die aan al deze 3 eisen voldoet. Dat staat garant voor betaalgemak, gebruiksvriendelijkheid en probleemloos beleggen! Lees meer over 10Trade.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Choose a Rating

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>