Binaire Opties Portal

Daling Olieprijs

Daling Olieprijs

5 Redenen voor het dalen van de olieprijs

Wie binaire opties olie handelt en het nieuws een beetje volgt, weet dat de olieprijs de laatste tijd behoorlijk hard is gedaald. En dat lijkt nog even zo door te gaan, voorspellen experts. Een goede reden dus om binaire opties olie strak in de gaten te houden.

Dat de olieprijs flink daalt, moet geen verrassing meer zijn. Gisteren nog was te lezen op BinaireOptieHandelaar.nl dat Lukoil flink de winst zag dalen, terwijl Rosneft bijna geen winst meer over heeft. Naast de olieprijs was ook de op recorddiepte verkerende roebel daar debet aan. Vandaag publiceerde de Financiële Telegraaf een artikel met daarin de onderstaande 5 redenen voor de snelle daling van de olieprijs.

  1. De eerste reden waarom de olieprijs is gedaald, is dat de VS nauwelijks meer olie importeert nu het zelf schalieolie en schaliegas exploiteert. Doordat ze die nieuwe brandstoffen efficiënt kunnen winnen, importeert de VS nog nauwelijks olie. Dat betekent een stevige daling van de vraag en bij gelijkblijvend aanbod dus een daling van de olieprijs.
  2. De dalende vraag naar olie vanuit China en ontwikkelingslanden, als gevolg van de minder sterk groeiende economieën van deze landen. Daarnaast gelooft China meer in steenkool, dat aanzienlijk goedkoper is.
  3. De OPEC-landen worden steeds minder machtig en zien steeds minder rendement op hun dure investeringen. In het verleden was de vraag groot en kon de productie (kunstmatig) wat lager gehouden worden. Tegenwoordig is de prijs van de olie nauwelijks rendabel om de levensstandaard in de OPEC-landen te financieren. Deze landen hebben de controle over de olieprijs niet meer.
  4. Liefhebbers van samenzweringen hebben er nog een mooie theorie bij gekregen de laatste tijd: OPEC-landen houden de olieprijs kunstmatig laag om de terroristen van IS te remmen. IS verkoopt olie op de zwarte markt om zijn strijd te financieren. Door de olieprijs laag te houden, kan IS minder geld vangen voor de vaten olie op de zwarte markt.
  5. OPEC krijgt niet snel grip en de VS blijft zelf produceren. Substantiële stijging van de olieprijs wordt door analisten pas verwacht in 2016. Nu is het maar te hopen dat de euro niet te hard mee blijft dalen, zodat er voor de consument aan de pomp ook een beetje geprofiteerd kan worden van de dalende olieprijs.

Binaire opties olie handelen?

Verdien geld aan de dalende olieprijs door binaire opties olie te handelen. Voorspel hoe de olieprijs zich ontwikkelt door de juiste binaire opties te kopen, en maak hoge winst als je voorspelling uitkomt! Je vindt binaire opties olie onder andere bij anyoption. Deze Engelstalige broker biedt een zeer innovatief handelsplatform en de mogelijkheid om met iDEAL te betalen. Lees meer over anyoption voordat je gaat speculeren op de olieprijs.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Choose a Rating

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>