Binaire opties Nederland

Binaire Opties Olie

Binaire Opties Olie

Olieprijs daalt verder door aanbod, tijd voor binaire opties olie?

Binaire opties olie (vaak te herkennen als Crude bij de onderliggende waarden van binaire opties brokers) kunnen interessante schommelingen tegemoet zien. Binaire opties olie lieten de afgelopen dagen al dalende koersen zien. Voor de derde handelsdag op rij moesten beleggers toezien hoe de olieprijs verder kelderde. Waar gaat het heen met de koers van deze onderliggende waarde? Wordt het tijd voor massale aankoop van binaire opties olie?

Binaire opties olie kwamen in een ruw vaarwater toen de onrusten in het Midden-Oosten begonnen op te laaien. Dit gebied, bekend als een zeer belangrijke leverancier van olie, gaat onzekere tijden tegemoet door (dreigende) conflicten in Libië, Irak en Oekraïne. Maar in tegenstelling tot de verwachte toename in schaarsheid en daardoor stijgende prijs van olie, gebeurde er iets heel anders. We zagen een compleet andere tendens bij de binaire opties olie.

Vraag neemt af, aanbod voldoende: zakkende binaire opties olie

Binaire opties olie vertoonde juist een dalende lijn. Dit had met een aantal factoren te maken. Het Internationaal Energie Agentschap (IEA) kwam ten eerste eerder vandaag met de verklaring dat er juist een onverwacht groot aanbod is van olie op de internationale markt. De conflicten lijken hier geen invloed op te hebben en laten de binaire opties olie dus niet stijgen. De zorgen over een groter wordend aanbod door de hernieuwde productie in Libië overschaduwen bovendien de zorgen van afname in datzelfde aanbod als gevolg van de onrust. Daar komt ook nog eens bij, dat de IEA een lagere vraag verwacht naar olie in 2014 en 2015. Al met al zorgde dit voor een dalende lijn in binaire opties olie.

abc-options

Brentolie op recorddiepte

Brentolie, de graadmeter die in Europa, het Midden-Oosten en Afrika wordt gebruikt voor olie, kwam vandaag op een historisch dieptepunt. De koers noteerde aan het eind van de dag 102,65 dollar per vat. Nog geen enkel moment dit jaar stond de koers zo laag. Amerikaanse olie zakte eveneens, en staat momenteel op 97 dollar per vat. Dus alle binaire opties olie noteerden een min.

Zelf binaire opties olie handelen?

Binaire opties olie (Crude) kun je in principe bij elke binaire opties broker vinden. De beste binaire opties broker die wij aanraden voor het handelen in binaire opties olie, is abcOptions. Deze broker weet, ondanks een nog korte bestaansgeschiedenis, de concurrentie achter zich te laten als het gaat om gebruiksgemak, informatievoorziening en betaalmogelijkheden. Lees hier meer over onze ervaringen met abcOptions.

>>Klik hier om direct naar abcOptions te gaan!<<

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Choose a Rating

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>