Binaire Opties Portal

EuroTrader

EuroTrader

Auteur
Gebruikers
Test nu tijdelijk gratis het populaire EuroTrader. Klik hier om je gratis aan te melden!

EuroTrader.co ervaringen: scam of echt?

EuroTrader.co is een nieuwe tool die jou de kans geeft om hoge winsten te behalen met het handelen in binaire opties. De software van deze unieke handelsrobot doet dit op een manier die nog niet eerder is toegepast. Voor het eerst kun je een tool gebruiken die echt onafhankelijk is, en mag je zelf je broker kiezen. Maar is Euro Trader echt de tool waar jij naar op zoek bent? Lees onze ervaringen en oordeel zelf!

Wat belooft EuroTrader?

Euro Trader geeft enkele mooie beloften af:

 • Het hoogste winstpercentage ooit!
 • Direct handelen en winst maken
 • Kies zelf je binaire opties broker uit
 • Iedereen kan ermee werken
 • Schrijf je in en begin direct!

Meldjeaan

Blijf op de hoogte!

Altijd op de hoogte zijn van het laatste nieuws rondom EuroTrader.co? Vul dan hierboven je e-mailadres in, zodat je de meest actuele berichten direct in je inbox ontvangt. Zo mis je nooit meer een belangrijke update over deze revolutionaire software en blijf je op de hoogte van alle ontwikkelingen rondom Euro Trader!

EuroTrader ervaringen

Wat is EuroTrader?

Laten we onze EuroTrader ervaringen beginnen met een korte introductie over deze nieuwe software. Veel mensen hebben namelijk al eens de naam gehoord, maar weten niet precies wat deze nieuwe online tool doet. In het kort is Euro Trader een “online binaire opties handelsadviestool”. Klinkt dat ingewikkeld? Maak je geen zorgen. We leggen hieronder stap voor stap uit wat het betekent en vergeet niet: hoe moeilijk dit ook klinkt, de software gebruiken is eenvoudig. Iedereen kan ermee werken.

Online

We begonnen met het woordje ‘online’. Dat betekent, dat de software bereikbaar is via internet. Dat kan vanaf je computer, je smartphone en je tablet. Je hoeft niets te downloaden. Je kunt gewoon via de website inloggen wanneer je wilt.

Binaire opties

Je hebt vast al eens van binaire opties gehoord. Zo niet, dan hoef je er voorlopig alleen dit van te weten: de economie is constant in beweging, en de koersen van onder andere aandelen, grondstoffen en valutaparen zijn constant in beweging. Met binaire opties kun jij voorspellen welke beweging de koers van zo’n aandeel, grondstof of valutapaar zal maken. Voorspel je het goed? Dan maak je direct veel winst!

Handelsadviestool

Het voorspellen van de koers van een binaire optie noemen we ook wel ‘handelen’. Je koopt en verkoopt namelijk optiecontracten op bijvoorbeeld valutaparen. EuroTrader adviseert jou bij zorgvuldig gekozen valutaparen wat de koers zal gaan doen. Het enige dat jij hoeft te doen, is het advies volgen. Je krijgt precies te zien wat je moet doen, dus het werkt uiterst eenvoudig. Iedereen kan het!
Euro Trader ervaringen

Hoe werkt EuroTrader.co?

Om uit te zoeken hoe Euro Trader werkt, moeten we kijken naar het technische gedeelte van de tool. Het kan zijn dat dit allemaal wat ingewikkeld klinkt. Gelukkig hoef je dit niet te snappen om met de software te werken. Je hebt geen enkele kennis of ervaring nodig om de tool te bedienen.

Formules, algoritmen en momentum

EuroTrader is opgebouwd uit verschillende wiskundige formules en ingewikkelde algoritmen die zijn ontworpen om de koersen te analyseren en trends in de markt te ontdekken. Op zich kun je zelf deze trends ook herkennen: trek een denkbeeldige lijn langs een koers en je ziet of er een stijgende, dalende of neutrale trend is. Echter is het herkennen van de trend niet wat het succes van een trade maakt. Daarvoor moet je iets anders kunnen ontdekken, namelijk: momentum. Door de juiste algoritmen en formules te combineren en ontwikkelen, herkent Euro Trader het momentum, waardoor het perfecte instapmoment kan worden gevonden. Dit zorgt voor het hoge succespercentage van 81,35 procent.
EuroTrader.co scam ervaringen

Wat kost EuroTrader.co?

Als we alle Euro Trader ervaringen tot nu toe op een rijtje zetten, zien we een behoorlijk succesvolle tool. Je hebt een hoog succespercentage en de software is makkelijk te bedienen. Wat moet dat kosten? De eerste 3 maanden is deze tool voor jou volledig gratis! Na die 3 maanden krijg je automatisch een e-mail met de vraag of je over wilt gaan op de betaalde software. Dit is niet verplicht en je zit nergens aan vast. Ook mag je alle winst houden die je met de tool gemaakt hebt.

Nog maar beperkt gratis beschikbaar!

Helaas komt aan alle goede dingen een eind, zo ook aan de mogelijkheid om de gratis ‘trial’ versie te gebruiken. Wees er dus snel bij, voordat het voorbij is. Ook dan kun je overigens nog gebruikmaken van de tool, alleen kost het je dan 499 euro per jaar. Probeer de software dus nu gratis. Meld je aan voor het te laat is!

>>Meld je nu gratis aan!<<

N.B.: Hoewel Euro Trader de eerste 3 maanden gratis is, kost het handelen in binaire opties wel geld. Je moet immers geld investeren om geld te kunnen verdienen. Maar wees gerust: al vanaf een zeer laag bedrag open je een account. Bovendien heb je die investering snel terugverdiend!

EuroTrader ervaringen

Werkt EuroTrader?

Als je vraagt of Euro Trader werkt, moet je eerst voor jezelf duidelijk hebben wanneer jij vindt dat het werkt. Zoek je een tool die 100 procent nauwkeurig advies geeft? Die zul je nergens vinden. Maar als jij zoekt naar een manier om geld te verdienen met speciale software die jou kan adviseren bij het plaatsen van trades, dan is EuroTrader.co zeker een tool om naar te kijken.

Hoe begin ik met EuroTrader.co?

Beginnen met handelen is simpel:

 1. Maak hier een account aan
 2. Stort het geld waarmee je wilt beleggen
 3. Volg het advies van de software
 4. Maak winst!

Meldjeaan

Meer weten over EuroTrader.co?

Wil je meer informatie over EuroTrader? Kijk dan eens op de website zelf. Daar staat meer te lezen over de achtergrond en ontwikkeling van deze revolutionaire software. Klik hier om naar de website te gaan.
EuroTrader scam ervaringen

N.B.: BinaireOptieHandelaar.nl heeft geen persoonlijke ervaring met EuroTrader. Verhalen over de software zijn gebaseerd op verklaringen van derden. Handelen in binaire opties kan altijd risico met zich meedragen. BinaireOptieHandelaar.nl is niet aansprakelijk voor enig verlies geleden door bezoekers van onze website door het gebruik van de hierop getoonde informatie of om enigerlei andere reden.

37 Reacties

 1. ik twijfel nog… werkt dit echt? en welke broker kan je het beste gebruiken?

  • Hoi jannes, ik gebruik EuroTrader nu een paar weken met EZTrader en dat geeft goede resultaten.

  • ik heb optie24 ook goede resultaten dus denk dat allebei kan

 2. ik heb meteen 500 euro gestort en dat was maar goed ook. Eerste 50 euro merkte ik er nog weinig van. daarna begon het pas aan te trekken. Nu zit ik op gemiddeld meer dan 80 procent goed. Top!

  • Grapig ik had het zelfde eerst 100 gestort viel tegen toen toch nog eens 200 en nu gaat het goed

 3. Gebruik eurotrader in kombinatie met eztrader en ben heel tevreden!

 4. @melissa en Arnold,
  Jullie verloren dus de eerste keren jullie inzetten?
  Dus eurotrader was dus fout in zijn voorspellingen?
  En hoeveel kans dat hij juist was gaf hij dan aan?
  Mvg
  Johan

  • nee niet verloren maar wel mindere resultaten 60 procent of zo en later trok het meer aan

   • Hartelijk bedankt voor uw snelle reactie
    Melissa,
    Maar je hebt dus nog niets verloren bij de trades die een juistheid hebben van 90%?
    Groetjes
    Johan

 5. Na drie maanden gratis, kost een abonnement niet € 499 per maand, maar € 499 per jaar!

  • Bedankt John, we hebben het aangepast!

 6. Mijnis niet duidelijk of je telkens geld moet storten of verder kunt blijven gaan met je eerste inzet.
  Als je 100€ stort en 60% winst hebt en de tijd is afgelopen moet je het dan laten uitbetalen of kun je met het nieuwe bedrag ( je eerste inzet +winst) verder gaan.
  Alvast bedankt.

 7. Hoe snel is de uitbetaling en is er een bepaald % dat door de broker ingehouden wordt als kost?
  Welkebroker is aan te raden voor België?

 8. de eerste verplichte storting op optie24 is niet 50 zoals elders te lezen valt maar 150 euro en als je de software wilt van eurotrader vragen ze zelfs 200 eerste inleg, en ik vraag me af of je niet verplicht bent bij een gekozen broker geld te blijven storten dus als een abonnement achtig iets, als je beslist niet meer te willen handelen dus je account stoppen, kan ik nergens iets over vinden lekker onduidelijk allemaal hoor.

  • Hoezo onduidelijk heb je het filmpje niet gekeken? Je hoeft maar 1 keer te storten daarna handel je gewoon verder van je winsten super makkelijk. En je kan gewoon stoppen als je dat wil zeggen ze ook in het filmpje. vind het allemaal heel duidelijk hoor weet niet waar je het over hebt

   • Gebruik jij deze software ook sannie?

    • He ja en gaat goed jij ook?

     • Ik heb nu ongeveer 75% rendement en jij?

 9. Ha lars goed man ik had eerste 2 wkn ook 75 tot 80 procent nu 80+

  • Oké top! wat heb je gedaan waardoor je rendement omhoog is gegaan? ik blijf een beetje steken op 75%

  • Hoi Sannie,

   Kan je hier ook wat bewijs van sturen ?

   • kan hier niet plaatjes uploaden helaas maar saldo staat nu op 4965 euro.

    • Pakken jullie alle betrouwbaarheid boven 80% of maken jullie een andere keus. En neem je duration 30 en/of 60 minute?

    • Hoi Sannie,

     Als je wilt zou ik graag wat meer informatie ontvangen op mijn mailadres (adres bekend bij redactie).

     Ik wil graag wat meer weten voordat ik hier mee begin.

     • Graag ook mij toevoegen bij CC:
      (mail adres bekend bij redactie)

     • Ik zou ook graag persoonlijk bericht van je krijgen op mijn email (adres is ook bekend bij de redactie). Zou je zeer dankbaar zijn.

    • Hoi Sannie. Goed resultaat dus! Ik ben gisteren begonnen en heb een vraagje. Er wordt geadviseerd om op een bepaalde tijd te handelen. Zijn hierin de seconden ook belangrijk?

     • Hallo Mike!,

      ja ook de secondes tellen, probeer zo nauwkeurig mogelijk in te zetten!

      Ik hoor graag of het lukt (of niet)!!

 10. Sanne,
  Ook ik zit hier aan te denken kun je mij in de C meenemen.
  Adres bekend bij redactie

 11. sanne,
  ik zit er ook aan te denken , kan je mij ook een email sturen?

  • Ik zit er ook aan te denken om er aan mee te doen zou je mij ook een mail kunnen sturen na 9adres bekend bij redactie).
   Bedankt alvast

 12. Dag allen,

  Is er ergens een nederlandse handleiding oid waar ik kijken hoe dit werkt? of kan iemand mij een mail sturen om mij te helpen hoe dit werkt? ik zou hier graag aan mee willen doen, maar heb er geen verstand van. ben er helemaal enthousiast over! Groetjes

  • Sharon.. wat snap je hieraan niet dan. het is allemaal vrij simpel uitgelegd..

   Je kiest een broker uit.. optie 24 is ook een Nederlandse broker.
   en evt met een Nederlandse telefoon nummer.
   Nadat je geld gestort hebt. Krijg je automatische een tool om je trade’s te doen.. Dus nogmaals in het kort uitgelegd.

   Kies een van de broker eruit. Welke je moet nemen is jouw keuze..
   Stort daar geld op. Kan via meerdere opties.
   En nadat je geld erop gezet hebt. Krijg je automatische een mail binnen van eurotrader, die je trades weergeeft..

   Heel veel succes!

 13. Hallo

  Ik lees hier zeer veel positieve reacties, maar ik had graag geweten als het mogelijk is om na de eerste storting van 200 euro, je geld terug te laten storten als je je bedenkt en je niet meer wil handelen.

  • Bij Optie24 is dit zeker mogelijk als je de benodigde documenten ter verificatie hebt geleverd. Heb hier contact over gehad met deze broker.

 14. Ik zou ook graag bewijs van positief saldo zien. Mijn mailadres is bekend bij redactie. Kort samengevat: met € 200 kun je winst maken en doorgaan met geld uit winst. je hoeft niet bij te storten en als je tevreden bent, kun je al je verdiensten op je bankrekening laten storten.
  Kan daar ook maandelijks?
  En wat voor commissie wordt ingehouden door broker?

 15. Na de 3 maanden gratis hoe veel kost zoon abonnement ?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Choose a Rating