Binaire Opties Portal

Expert-Trader.net (ProSuperTrader)

Expert-Trader.net (ProSuperTrader)

Lees onze Expert-Trader.net (ProSuperTrader) ervaringen eerst!

Iemand met enige Expert-Trader.net ervaringen weet dat de aangeboden software, ProSuperTrader genaamd, hoge winsten belooft en de belegger goede vooruitzichten geeft. Wij hebben gekeken naar deze handelsrobot en vellen ons oordeel erover. Lees hieronder onze Expert-Trader.net (ProSuperTrader) ervaringen.

Naamgeving: Expert-Trader.net of ProSuperTrader?

Wat direct opvalt, is dat de tool ProSuperTrader heet, terwijl de website is te vinden op Expert-Trader.net. In onze ervaringen hoeft dat natuurlijk helemaal niets vreemds te betekenen. Immers wordt wel vaker software met een bepaalde naam aangeboden op een website met weer een andere naam (voorbeeld: Acrobat Reader wordt op Adobe.com aangeboden). Toch kunnen we in dit geval niet helemaal achterhalen waar dit verschil in naam hem in zit. Bij een andere vrij recent gelanceerde handelsrobot, EuroTrader, zien we bijvoorbeeld dat de naam van de software en de website wel overeenkomen. Dat wekt meer vertrouwen dan bij de website Expert-Trader.net en de bot ProSuperTrader.

Hoge belofte

Volgens de website Expert-Trader.net kun je met ProSuperTrader veel geld verdienen, rond de 10.000 euro. Dat zijn behoorlijke bedragen als je het ons vraagt. De vraag is of je dat daadwerkelijk kunt verdienen. Wat je verdient, is immers afhankelijk van wat je investeert. Als jij 10 euro per dag zou investeren, kun je nooit op bijna 10.000 euro per maand uitkomen. Liever zouden we zien wat het succespercentage van ProSuperTrader is, maar daar konden we op de website Expert-Trader.net weinig over vinden. Ook hierin is een bot als EuroTrader veel transparanter, door een tastbaar percentage van 81,35 procent te noemen.

Weinig praktijkverhalen

We hebben weinig praktijkverhalen kunnen vinden op Expert-Trader.net. Enkele positieve klantreacties zijn het enige. Ook onafhankelijke nieuwsmedia schrijven niet over de resultaten van ProSuperTrader en de ervaringen van klanten. We missen verhalen zoals die van Marijn in het diepgaande interview op het Ondernemers & Business Magazine over EuroTrader.

Ons oordeel

Wij hebben genoeg gezien. Op Expert-Trader.net vind je een interessant aanbod, maar of het werkt is een tweede. We zien liever wat meer hard bewijs, zoals we dat bij Euro Trader hebben gezien. Daarbij kennen we de succesverhalen en weten we wat de nauwkeurigheidspercentages zijn. Kijk zelf ook eens bij EuroTrader. Bezoek hier de website van deze unieke tool.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Choose a Rating