Binaire Opties Portal

Mark van Schender

Mark van Schender

Wie is Mark van Schender?

Mark van Schender is een naam die veel over de tongen gaat de laatste maanden. Als hoofd van de klantenservice van EuroTrader is hij voor velen het gezicht van het bedrijf achter deze revolutionaire handelsadviestool. Wij wilden wel eens wat meer weten over deze man, en interviewden Mark van Schender.

Heb je altijd al in het beleggen gezeten?

“Dat zou je misschien denken, maar dat is niet zo. Ik heb jaren ervaring in de customer care voor verschillende online producten, maar nog nooit heb ik dat voor een beleggingstool gedaan. Ik moest dan ook wel even wennen aan de nieuwe materie. Inmiddels heb ik het gelukkig goed door denk ik.”

Is ervaring met beleggen belangrijk voor jouw functie?

“Het helpt, maar het is niet essentieel. De meeste vragen gaan namelijk over de software zelf. Dan moet je denken aan problemen met inloggen, een mail niet ontvangen, dat soort dingen. Dat los ik dan voor de mensen op. Ik denk dat affiniteit met mensen en het helpen van mensen een stuk belangrijker is. De rest kun je zo leren.”

Heb je vaak lastige klanten?

“Oei, een gewetensvraag, haha. Ik vind klanten nooit lastig. Je moet je verplaatsen in de andere persoon. Die heeft een vraag of probleem. Als jij zelf in hun situatie zat, zou je ook willen dat het wordt opgelost.”

Hoe is het om te werken voor EuroTrader?

“Heel gaaf! Afwisselend door alle verschillende mensen die je spreekt, maar ook heel cool om aan de wieg te staan van zo’n baanbrekend product. Ik voorspel een mooie toekomst voor EuroTrader en ben trots dat ik daaraan mag meewerken. Je verklaart me misschien voor gek, maar als ik onderaan mijn mails tik: Mark van Schender, Hoofd Customer Care, EuroTrader, dan geeft dat echt een kick!”

Kunnen nog veel mensen zich aanmelden?

“Daar kan ik echt niks over zeggen. Niet dat ik het niet wil zeggen, maar ik weet het niet. De vooraf bepaalde maximum zijn we al voorbij, maar ze laten het nog even doorlopen. Maar ik weet niet of er op het moment dat iemand dit interview leest nog plaatsen zijn. Daarvoor moet je kijken op de website van EuroTrader.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Choose a Rating