Binaire Opties Portal

OptionFair

OptionFair

Auteur
Gebruikers
 • Bonus
 • Beleggen

OptionFair exclusieve aanbieding

Nu alleen via BinaireOptieHandelaar bij OptionFair! Stort €250 of meer en ontvang:

 • 5 risicovrije trades
 • Een 1 op 1 training

Klik hier voor deze introductie-aanbieding!

Stort €500 of meer en ontvang ook nog:

 • Signalen via sms
 • Een persoonlijke bonus

Klik hier voor deze exclusieve aanbieding!

OptionFair ervaringen: in het kort

 • CySEC en MiFID gereguleerd
 • Interessante exclusieve bonus
 • Beursgenoteerd
 • Nederlandse website
 • iDEAL mogelijk

Meldjeaan

Platform Eigen platform
Talen Nederlands, Engels, Spaans, Russisch, Frans, Duits, Italiaans, Arabisch, Hongaars etc.
Assets 72
Onderliggende waarden Indices, valutaparen, commodities, aandelen
Bonus Alleen via BinaireOptieHandelaar
Minimale eerst inleg €250
Minimaal tradingbedrag €25 (€10 op short term)
Rendement 81%
Stortingsmethoden iDeal, Credit card, Wire transfer, UnionPay, Western Union, Skrill, NETELLER, MoneyGram, Maestro, Qiwi, WebMoney etc.
Valuta $, €, £
Ons oordeel Een nieuwkomer op de Nederlandse markt, maar een ervaren speler. Dit zou nog wel eens een grote kunnen worden in ons land!

Ken je OptionFair? Onze ervaringen als we dit aan Nederlandse beleggers vragen, zijn dat ze “nee” antwoorden. Vraag je dit echter in een ander land op de wereld, dan krijg je waarschijnlijk een glimlach te zien en “ja” te horen. Deze binaire opties broker is namelijk geen nieuweling in de wereld. Wereldwijd heeft OptionFair een solide marktpositie verworven in landen als Rusland, Engeland, Spanje en Duitsland, en nu wordt uitgebreid naar Nederland. Hiervoor gaat de broker zeker niet over 1 nacht ijs. Alles is tot in de puntjes uitgedacht om zo goed mogelijk de Nederlandse belegger van dienst te kunnen zijn. Ben je op zoek naar een betrouwbare, goed gereguleerde partij om bij te handelen? Lees dan zeker onze OptionFair ervaringen.

Beleggen met OptionFair?

Wil je direct beginnen met beleggen? Dat kan. Klik hier om direct naar OptionFair te gaan.

optionfair ervaringen

OptionFair ervaringen: eerste indruk (4,5/5)

 • Overzichtelijke, informatieve website
 • Gereguleerd en beursgenoteerd
 • Nederlandse site
 • Niet alles is vertaald

Onze OptionFair ervaringen op het eerste gezicht zijn precies zoals ze moeten zijn: een strakke, informatief goede website waarop je direct je weg weet te vinden. Goed is ook dat je direct ziet dat deze site voor de Nederlandse belegger genoeg te bieden heeft. Als we toch op de kleine details gaan letten, zien we dat OptionFair nog niet alles heeft vertaald naar het Nederlands. Ook zien wij altijd graag een aanmeldformulier op de website, maar dat is misschien persoonlijk. Aan de andere kant: de knop die leidt naar het aanmelden voor een nieuw account is zo prominent aanwezig, dat beleggers hun weg wel zullen vinden. En zo beginnen we onze OptionFair ervaringen met een bijna volmaakte eerste indruk.

OptionFair ervaringen: bonussen en accounts (4,5/5)

 • Toegankelijk minimum
 • Exclusieve bonus via BinaireOptieHandelaar

OptionFair heeft genoeg ervaringen opgedaan in andere landen om te weten dat beleggers niet zomaar een account aanmaken. Je moet met meer komen aanzetten dan alleen een leuk praatje. Deze broker heeft dat goed begrepen, en zorgt daarom standaard voor een leuke bonus. Wil je nog meer extra’s krijgen? Meld je dan nu aan via BinaireOptieHandelaar. We hebben 2 verschillende aanbiedingen voor je.

Stortingen van €250 – €499

Als je nu €250 – €499 stort, krijg je van ons 2 mooie extra’s bij je account:

 • 5 Risicovrije Trades: Je mag 5 keer een trade plaatsen zonder risico. Als je wint, mag je de winst houden. Als je verliest, gaat er niets van je saldo af!
 • Een 1 op 1 training: Nieuw in de binaire opties? Dan is een training met een professionele belegger perfect. Je leert direct de fijne kneepjes van het vak.

Klik hier voor dit speciale aanbod.

Stortingen vanaf €500

Het meeste haal je echter uit je account als je €500 of meer stort. Dan krijg je namelijk:

 • 5 Risicovrije Trades & 1 op 1 training.
 • Signalen via sms: Je krijgt direct op je mobiel signalen voor winstgevende trades.
 • Een persoonlijke bonus: Bespreek direct met je accountmanager een bonus, die kan oplopen tot wel 100%!

Klik hier voor dit exclusieve aanbod.

OptionFair ervaringen: storten (5/5)

 • iDEAL
 • Creditcards
 • E-wallets

Bij OptionFair een storting doen is in onze ervaringen heel eenvoudig. Je hebt namelijk alle betaalmogelijkheden tot je beschikking die je maar kunt wensen. Betalen met iDEAL mag daar natuurlijk niet aan ontbreken, maar ook de creditcard of e-wallet wordt geaccepteerd. En zo staan er nog veel meer mogelijkheden op de waslijst van betaalmethoden. Ook op dit vlak dus zeer goede OptionFair ervaringen!

OptionFair ervaringen: beleggen (4,25/5)

 • Eigen platform
 • Beleggerssentiment volgen
 • Goede rendementen
 • Eenvoudige bediening
 • Niet de meeste onderliggende waarden
 • Nederlandse optienamen zijn even wennen

optionfair ervaringen beleggen

Platform

Het OptionFair platform zal de internationaal georiënteerde belegger bekend voorkomen. Het is namelijk hetzelfde als dat van 24Option. Of liever gezegd: 24Option heeft hetzelfde platform als OptionFair. Want deze broker is de leverancier van het platform van 24Option. De gelijkenis is dan ook direct duidelijk. Alleen het kleurgebruik is anders, namelijk een stuk lichter. En daar geven wij de voorkeur aan, omdat het lekkerder leest. Wat van ons niet had gehoeven, is het vertalen van de optienamen. Dat maakt het soms wat onduidelijk waar we moeten zijn. Aan de andere kant: als je nieuw bent in de binaire opties, maakt dat niet uit. Wat dat betreft is dit kleine minputje aan de OptionFair ervaringen heel persoonlijk. Nog een positief punt: je kunt aan de rechterkant van iedere grafiek het beleggerssentiment volgen. Met andere woorden: je ziet wat je collega beleggers hebben gekozen en kunt daar eventueel in meegaan.

Optiesoorten

OptionFair heeft een mooie selectie aan opties. Je kunt bij alle optiesoorten (behalve de turbo’s) kiezen voor een ‘gewone’ variant en eentje met hoge opbrengst. Om je een idee te geven: waar het effectieve rendement rond de 81 procent op reguliere opties is, kan dat met hoge opbrengst opties oplopen tot wel 360 procent!

Korte Termijn

Hoewel High/Low (door OptionFair Hoger / Lager genoemd) nog steeds als de standaard gezien wordt, begint de keuze bij deze broker bij Korte Termijn, ofwel de Turbo’s. Die zijn er in 4 smaken: 5 minuten, 2 minuten en voor de hoge snelheid trades in 60 en 30 seconden. Vooral dat laatste is een optiesoort waar je stalen zenuwen voor moet hebben, maar ook eentje waar je snel geld in kunt verdienen als je in the money eindigt. Niet veel brokers bieden deze optiesoort aan, en daarmee heeft OptionFair direct een mooie troef in handen.

Hoger / Lager

De standaard in de binaire opties wordt nog steeds gevormd door High/Low binaire opties. Bij OptionFair vind je die onder het tabje Hoger / Lager. Kies je voor de standaard opties, dan kun je tot 81 procent winst maken op je trades. Wie al wat ervaringen heeft opgedaan met binaire opties, kan kiezen voor Boven / Onder. De risico’s worden dan hoger, maar de winsten ook: meer dan 3,5 keer winst bovenop je inleg kun je terugverdienen!

Een Keer Raken

Een Keer Raken, vrij vertaald naar het Engels, is One Touch. One Touch binaire opties zijn steeds meer in opmars onder beleggers en bieden je kans om hoge rendementen te behalen als je de juiste beslissingen neemt. Vraag hiernaar bij je 1 op 1 training! Als je eenmaal gewend bent met deze optiesoort, kun je de Hoge Opbrengst variant proberen. Daarmee stijgen je winsten bij OptionFair tot grote hoogte!

Boundary

Gek genoeg heeft OptionFair ‘Boundary’ niet vertaald naar ‘Marge’ of ‘Grens’. Want dat is wat je met deze optiesoort doet. Je selecteert een onderliggende waarde en bepaalt een grens of marge waarbinnen de koers ervan zal blijven. Als dit lukt, kun je hoge winsten opstrijken. Helemaal als je de Hoge Opbrengst variant selecteert.

Onderliggende waarden

OptionFair heeft zeker niet de grootste selectie onderliggende waarden. Nu is onze ervaring dat je op een gegeven moment een bepaald aantal activa kiest en daarmee blijft handelen. En zowat alle belangrijke onderliggende waarden zijn aanwezig. Alleen AEX binaire opties konden we nergens terugvinden. Een verbeterpuntje voor wat betreft onze OptionFair ervaringen.

optionfair ervaringen

OptionFair ervaringen: educatieve sectie (4/5)

 • Ruime selectie
 • Voor beginners en gevorderden
 • Gratis 1 op 1 training via BinaireOptieHandelaar
 • Website verspringt van taal

Onze OptionFair ervaringen met de educatieve sectie tonen aan dat de Nederlandse site nog een ‘work in progress’ is. Als je op de knop klikt om naar deze sectie van de site te gaan, verspringt de taal namelijk naar Engels. Als je daarna op de home button klikt, ga je ook niet meer terug naar Nederlands. Dit kun je overigens eenvoudig verhelpen door de taal weer in het Nederlands te zetten. De educatieve sectie is echter nog niet in het Nederlands te bewonderen. Maar wees niet getreurd: als je je via ons aanmeldt, krijg je gratis een Nederlandse 1 op 1 training van een expert bij OptionFair.

OptionFair ervaringen: klantenservice (4,5/5)

 • Live chat, mail, uitgebreide adresgegevens
 • Vriendelijk en professioneel
 • Deskundige ondersteuning in het Nederlands
 • Geen telefoonnummer in Nederland

De OptionFair ervaringen met de klantenservice zijn zeer goed. De vriendelijke en zeer deskundige medewerkers helpen je in het Nederlands en kunnen je met alles bijstaan. Als we een minpuntje moeten noemen, dan is het het ontbreken van een Nederlands telefoonnummer. Aan de andere kant: heb je dat echt nodig met live chat en e-mail tot je beschikking? De klantenservice van OptionFair is dan ook wat ons betreft dik in orde.

OptionFair ervaringen: oordeel (4,25/5)

Onze OptionFair ervaringen zijn over het geheel genomen uitstekend. Deze broker is grondig te werk gegaan met de lancering in Nederland en dat kun je aan alles merken. Alle belangrijke ingrediënten om het de Nederlandse belegger naar de zin te maken, zijn aanwezig. Tel daarbij het exclusieve bonusaanbod op, en je hebt een nieuwkomer op de markt waar de gevestigde orde bang voor mag zijn. Zoals iedere broker die nieuw is op de Nederlandse markt, laat OptionFair hier en daar nog wel wat kleine steekjes vallen. Denk daarbij aan de delen van de website die nog vertaald moeten worden en het gemis van een Nederlands telefoonnummer. Maar als die kleine schoonheidsfoutjes zijn weggepoetst, staat niets deze binaire opties broker nog in de weg. Kortom: wij zijn dik tevreden, en zijn benieuwd naar jouw OptionFair ervaringen!

optionfair ervaringen

Beleggen met OptionFair?

Wil je direct beginnen met beleggen? Dat kan. Klik hier om direct naar OptionFair te gaan.

Onze OptionFair ervaringen kunnen verschillen van de OptionFair ervaringen van anderen . Deel jouw OptionFair ervaringen in de comments (let op: deze worden gemodereerd).

One Comment

 1. Net eerste storting gedaan en ik sta al in de plus! Hopen dat ik dit volhoud :)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Choose a Rating