Binaire Opties Portal

Optie24 review flink gestegen

Optie24 review flink gestegen

De Optie24 review is flink gestegen in de beoordelingen op BinaireOptieHandelaar.nl. De stijging is een gevolg van nieuwe informatie die naar buiten kwam over deze binaire opties broker. Zo blijkt dat Optie24 wel degelijk met realtime koersen werkt en ons steeds meer positieve verhalen van beleggers ter ore komen die positief bijdragen in onze review van Optie24.

Optie24 wel realtime?

Optie24 heeft ons verzekerd wel degelijk gebruik te maken van realtime koersen. Daarmee zou deze broker volgens onze gegevens de derde binaire opties broker zijn die voor realtime koersen kiest, in een markt waarin andere brokers nog steeds ervoor kiezen om bij benadering te handelen. Een zeer grote plus voor de review van Optie24!

Welkomstbonus bij Optie24

Optie24 biedt, in tegenstelling tot in de beginjaren, nu ook een welkomstbonus aan voor nieuwe leden die een storting doen. Deze kan tot wel 100 procent oplopen en vormt daarmee een zeer aantrekkelijk duwtje in de rug voor de beginnende binaire opties belegger. Op deze manier wordt het zelfs voor de wat meer doorgewinterde beurshandelaar interessant om te handelen met Optie24.

Nederlands en iDEAL

Tel daarbij op, dat Optie24 een Nederlandse website heeft en de mogelijkheid biedt om met iDEAL te betalen, en je kunt je voorstellen dat het zeer interessant is om met deze binaire opties broker te handelen.

Ruime optiekeuze

Ook heeft Optie24 een zeer ruime keuzen in het type opties dat je kunt handelen. Waar sommige binaire opties brokers het al voor gezien houden bij hig/low binaire opties en heel misschien one touch, biedt deze aanbieder van binaire opties ook nog out-of-market en 60 seconds (of Turbo) binaire opties aan. Met deze ruime keuze, gecombineerd met een aantrekkelijk arsenaal aan onderliggende waarden, wordt het al snel interessant om te handelen met Optie24.

Meer lezen? Bekijk de Optie24 review

Onze Optie24 review vertelt de rest van het verhaal. Bekijk dus deze review en lees ook de commentaren van de beleggers zelf die gebruikmaken van de mogelijkheden van deze binaire opties broker.

Ga direct naar de review van Optie24 >>

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Choose a Rating