Binaire Opties Portal

Tanken historisch goedkoop

Tanken historisch goedkoop

Lage olieprijs blijft nog even

Zolang Den Haag geen roet in het eten gooit, kunnen consumenten nog enige tijd genieten van lage prijzen aan de pomp. De olieprijs is en blijft de komende periode nog opmerkelijk laag, wat zich vertaalt naar voordelig tanken.

Record

In geen jaren was benzine zo goedkoop. Op sommige plaatsen in Nederland kun je al vanaf 1,30 euro per liter je auto volgooien (alhoewel de gemiddelde prijs voor Euro95 op 1,52 euro per liter ligt). Diesel kun je op sommige plekken al voor 95 cent per liter krijgen, terwijl LPG met een adviesprijs van 74 cent en op sommige plaatsen een verkoopprijs van 50 cent nog voordeliger is.

Brentolie

Deze extreem lage prijzen hebben natuurlijk alles te maken met de prijs van Brentolie, die al tijden behoorlijk aan het zakken is. In een half jaar tijd is een vat Brentolie van historisch duur naar historisch goedkoop gegaan en sindsdien al een jaar aan het kwakkelen. Velen hebben gespeculeerd over de olieprijs en hadden dit jaar de ommekeer verwacht. Afgaande op wat er de laatste weken gebeurt, is die hoop nog wat voorbarig. Een vat Brent kost op dit moment 28 dollar, wat ongekend laag is. Ter vergelijking: in juni 2014 werd voor dezelfde hoeveelheid ongeveer 115 dollar afgerekend. Volgens UnitedConsumers is de rek er nog niet uit.

1,10 per liter

Er zou zomaar nog 20 cent van de literprijs van benzine af kunnen gaan, denkt het consumentencollectief. Het zou zelfs zo erg kunnen worden, dat de prijs voor een vat ruwe olie daalt naar slechts 10 dollar per vat. Deze daling van 18 dollar voor een vat zou zich vertalen in een literprijs van 1,10 euro aan de pomp (bij de goedkoopste tankstations.

Beleggen in olie

Wie wil beleggen in olie, doet er verstandig aan eens te kijken naar binaire opties olie. Voorspel de juiste koerstrend en verdien rendementen van 80 procent of zelfs meer. Je handelt binaire opties olie onder andere bij anyoption. Lees hier meer over anyoption.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Choose a Rating