Binaire Opties Portal

2 trades die je beter kunt laten (en waarom)

2 trades die je beter kunt laten (en waarom)

Niet alles is even slim om te traden

Je hebt een binaire opties account bij een van de binaire opties brokers aangemaakt en bent klaar om te gaan handelen. Maar waar begin je met beleggen? Er zijn heel veel mogelijkheden, maar lang niet allemaal zijn ze even goed aan te raden. Laten we kijken naar trades die je beter kunt vermijden.

Valutaparen (als beginnende belegger)

Om te beginnen de valutaparen. Vooral voor nieuwe beleggers kunnen deze onderliggende waarden een behoorlijke valkuil vormen. Ze zien er verleidelijk uit, maar je moet goed weten wat je doet om er winst mee te kunnen maken. Ondanks dat de dollar over het algemeen lekker aan het stijgen is (was) tegen de euro, is dit niet een type trade waar iedereen met succes in kan handelen. Vaak zijn valutaparen behoorlijk volatiel en is het nauwelijks te voorspellen welke kans de koers in de nabije toekomst op zal gaan. Het is dan ook vooral een reeks onderliggende waarden die is voorbehouden aan de meer geoefende trader, de door de wol geverfde belegger die weet hoe deze grillige markt in elkaar steekt.

Onbekende onderliggende waarden

Dit doen we allemaal wel eens: een trading room binnenkomen en een onderliggende waarde kiezen, gewoon omdat hij goed klinkt. Of omdat de koers er leuk uitziet, of wat voor reden dan ook. Je zou echter beter moeten weten. Handel daarom alleen in onderliggende waarden die je kent. Wil je iets nieuws proberen? Lees je in voordat je begint met handelen. Zo ben je uiteindelijk in staat om met een zekere nauwkeurigheid het verloop van de koers in te schatten.

Direct beginnen met handelen?

Wil jij binaire opties handelen? Maak dan eerst een account aan bij een binaire opties broker, zoals anyoption. Hier vind je de populairste binaire opties en nog veel meer om mee te handelen. Bovendien krijg je direct een bonus over je eerste storting! Lees meer over anyoption.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Choose a Rating

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>