Binaire Opties Portal

Binaire Opties Home Depot

Binaire Opties Home Depot

Doe-het-zelver doet goede zaken, binaire opties Home Depot interessant

Binaire opties Home Depot zijn wellicht niet de populairste opties die verhandeld worden, maar zeker de moeite waard. In het afgelopen kwartaal heeft Home Depot, de bekende Amerikaanse keten voor doe-het-zelvers, namelijk boven verwachting gepresteerd. Dat liet Home Depot vandaag weten.

Home Depot voldoet aan verwachtingen

Home Depot heeft een flink hogere winst weten te boeken in het afgelopen kwartaal dan in dezelfde periode een jaar terug. In het derde kwartaal, dat op 2 november ten einde liep, mocht de Amerikaanse keten 1,54 miljard dollar (1,2 miljard euro) aan winst bijschrijven. Dat is 14 procent meer dan het jaar ervoor werd geboekt. Ook de omzet van Home Depot lag hoger – om precies te zijn 5,4 procent – met 20,5 miljard dollar.

Die omzet van Home Depot hoger was simpelweg een kwestie van meer afzet en een hoger bedrag per verkoop. Zo kwam het aantal transacties 3 procent hoger uit op 355,4 miljoen. Per transactie was de verkoopwaarde gemiddeld 57,55 dollar, wat 2,3 procent meer is.

Eerdere problemen voor Home Depot hebben geen al te grote effecten op de afzet en winst gehad, zo blijkt. Het bedrijf liet kort geleden te weten slachtoffer te zijn geworden van een grote cyberaanval. Deze had tot gevolg dat miljoenen e-mailadressen van klanten in verkeerde handen terecht waren gekomen. Dit nieuws volgde op het bericht, dat malafide internetgebruikers de betaalgegevens van klanten van Home Depot hadden weten te bemachtigen. Creditcardgegevens bleven ondanks deze criminele actie wel veilig. In totaal heeft Home Depot na de hackersaanval 34 miljoen dollar aan kosten moeten maken.

Nieuwe topman

Aan het roer van Home Depot staat sinds het begin van deze maand Craig Menear. Eerder was Menear verantwoordelijk voor de verkopen van Home Depot in Amerika. Hij volgt Frank Blake op, die sinds 2007 CEO was bij Home Depot.

Binaire opties Home Depot handelen?

Wie binaire opties Home Depot wil handelen, kan terecht bij verschillende binaire opties brokers. Een daarvan is abcOptions. Deze binaire opties broker staat bekend om zijn gulle bonussen, Nederlandse platform en de mogelijkheid om met iDEAL te betalen. Lees meer over onze ervaringen met abcOptions voordat je begint met binaire opties Home Depot handelen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Choose a Rating

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>