Binaire Opties Portal

BUX

BUX

BUX Ervaringen

Onze BUX ervaringen in het kort:

  • Leuk om mee te beginnen
  • Gevarieerd handelen
  • Vanaf je telefoon toegang tot BUX
  • Geen versie voor de computer
  • Transactiekosten
  • Onduidelijke rendementen

Onze BUX ervaringen vallen wellicht een beetje uit de toon op BinaireOptieHandelaar.nl, want BUX zijn geen binaire opties. Dat klopt inderdaad. Toch voelen wij ons geroepen om onze BUX ervaringen met jullie te delen. Waarom? Omdat dit nieuwe product in de markt lijkt te zijn gezet om te concurreren met binaire opties. Hierboven kun je een korte video bekijken over deze nieuwe vorm van handelen. Lees ook meer in onze BUX ervaringen.

BUX ervaringen op het eerste gezicht

De BUX ervaringen beginnen bij het openen van de website. We zoeken naarstig naar een button of veld om ons aan te melden en dit nieuwe product uit te proberen. Want laten we eerlijk zijn: het ziet er heel erg mooi uit. De kleurige website nodigt je echt uit om te handelen. Maar dan komt het: je kunt op de website geen account aanmaken. In onze ervaringen met binaire opties zijn we dat nog nooit tegengekomen! En dat is toch wel de eerste smet op onze BUX ervaringen. Het blijkt namelijk dat je via de app moet handelen. Dus geen tablet of smartphone betekent geen service. Gelukkig beschikken we op de redactie over voldoende smartphones, dus hebben we de app gedownload om te beleggen. Maar het gemis van handelen via de website blijft een valse start voor onze BUX ervaringen.

BUX ervaringen met handelen

BUX lijkt in onze ervaringen heel sterk op het handelen in binaire opties, maar met een paar verschillen. Zo handel je bij BUX in CFD’s met een hefboom tot 1:5. Daarmee kun je dus profiteren van maximaal 5 keer de koerschommeling (mits je die juist voorspeld hebt). Je kunt er echter ook flink op achteruit gaan. En zo zijn we meer verschillen tussen binaire opties en BUX in onze BUX ervaringen tegengekomen.

Transactiekosten

Bij BUX betaal je transactiekosten over elke trade, iets waar we bij binaire opties nog nooit mee hebben hoeven dealen. Deze kosten zijn per transactie minimaal 35 cent plus een deel van de transactiewaarde. Als je veel kleine trades wilt plaatsen, kun je dus procentueel flink geld verliezen op deze transactiekosten van BUX.

Onduidelijke rendementen

Waar bij binaire opties duidelijk van tevoren vaststaat wat je kunt winnen of verliezen, kan dat bij BUX nog wel eens onduidelijk zijn – en daardoor flink uit de hand lopen. Het handelen met BUX geeft dan ook het gevoel alsof je minder controle hebt, en is een stuk minder overzichtelijk en toegankelijk.

bux ervaringen

BUX ervaringen doen ons verlangen naar binaire opties

De BUX ervaringen waren leuk, maar we moeten toch echt concluderen dat dit niet voor ons gemaakt is. Gelukkig maar, anders hadden we een flinke kluif gehad aan het veranderen van onze naam en missie. Het beleggen is ons te vaag en ondoorzichtig, en het is een stuk minder toegankelijk dan binaire opties. Bovendien willen wij de mogelijkheid hebben om van achter de computer te beleggen. Kortom: misschien is het leuk voor tussendoor, maar als het gaat om serieus handelen, smaken deze BUX ervaringen niet naar meer.

Ook liever binaire opties handelen?

Wie net als wij liever binaire opties dan BUX handelt, kan terecht bij verschillende binaire opties brokers. Een van deze brokers is abcOptions. Bij deze binaire opties broker kun je profiteren van mooie bonussen, een Nederlandstalig platform en de mogelijkheid om met iDEAL te betalen. En net als bij BUX, kun je bij abcOptions ook een app downloaden om mee te handelen. Lees hier meer over abcOptions.

Onze BUX ervaringen kunnen verschillen van de ervaringen van anderen. Deel jouw BUX ervaringen in de comments (let op: deze worden gemodereerd).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Choose a Rating

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>