Binaire Opties Portal

Optie24 Betrouwbaar?

Optie24 Betrouwbaar?

Is Optie24 betrouwbaar?

Of Optie24 betrouwbaar is, is een vraag die wij vaak in onze inbox krijgen. Onze onbetwiste beste binaire opties broker roept die vraag blijkbaar nog wel eens op bij beleggers. En dat is natuurlijk een zeer valide vraag om te stellen. Je wilt immers niet met een onbetrouwbare binaire opties broker van doen hebben. Vandaar dat wij in dit artikel wat dieper op de materie ingaan en antwoord geven op de vraag: is Optie24 betrouwbaar?

Optie24 betrouwbaar met uitbetalen

Is Optie24 betrouwbaar met uitbetalen? Dat is misschien wel de meest belangrijke vraag. Want als jij je geld bij deze broker gestort hebt, lekker winst gemaakt hebt en die winst op je eigen bankrekening wilt hebben, moet dat natuurlijk gewoon kunnen. Optie24 is niet alleen betrouwbaar met uitbetalen, het is ook nog eens de snelste betaler in de markt! Uniek aan deze broker is namelijk, dat je binnen 24 uur uitbetaald wordt. En dat maakt Optie24 betrouwbaar met betalen, lijkt ons.

Optie24 betrouwbaar met handelen

Natuurlijk moet Optie24 ook betrouwbaar zijn met handelen. De koersen moeten kloppen. Dan is het goed om te weten dat deze binaire opties broker gebruik maakt van Reuters real-time koersen. Dat betekent dat je alle koersen real-time doorkrijgt. En Reuters is een vooraanstaande en zeer betrouwbare partij. Geeft dat je al wat meer vertrouwen om te beleggen met Optie24?

Optie24 betrouwbaar met storten

Als het om jouw geld gaat, moet een broker als Optie24 betrouwbaar zijn en goed daarmee omspringen. Wat ons allereerst opvalt, is dat je al met een laag bedrag van 50 euro welkom bent bij deze broker, waar andere brokers je pas binnenlaten bij 200, 300 of zelfs 500 euro. Wij hebben nog nooit vernomen dat iemand een bedrag, hoe laag ook, stortte op zijn of haar account, en dat het bedrag uiteindelijk niet aankwam. Dus, afgaande op de informatie die wij hebben, is ook op dit vlak Optie24 betrouwbaar.

Optie24 betrouwbaar met bonus

Optie24 belooft ook een flinke bonus. Is deze wel betrouwbaar? Kun je ervan op aan dat je echt de beloofde bonus krijgt en dit geld kunt inzetten om nog meer te kunnen handelen? Iedereen die wij kennen met een account bij deze broker, heeft de bonus desgevraagd gekregen. Dus wederom kunnen we zeggen: op dit vlak is Optie24 betrouwbaar!

Zelf handelen met Optie24?

Geloof jij in de betrouwbaarheid van deze broker en heb je zin om zelf eens te beleggen in binaire opties? Lees eerst onze ervaringen met deze broker. Klik hier voor meer informatie over Optie24.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Choose a Rating

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>